مسئول سازمان آتشنشانی شهرداری پیشوا خبر داد:
مهار دو حریق همزمان در شهرک گلها پیشوا
مسئول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری پیشوا از وقوع و مهار دو حادثه حریق جداگانه و تقریباً همزمان در محدوده شهرک گلها خبر داد و گفت: خوشبختانه این حوادث با حضور بهموقع نیروهای عملیاتی بدون تلفات جانی به پایان رسید.
مجید اصغری در گفتوگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، اظهار داشت: در ساعت ۱۹:۳۳ شب گذشته، گزارشی مبنیبر وقوع حریق در یک ساختمان مسکونی نیمهکاره واقع در شهرک گلها از طریق سامانه ۱۲۵ دریافت شد که بلافاصله یک گروه عملیاتی به فرماندهی میثم حسینزاده به محل حادثه اعزام گردید.
وی افزود: با حضور نیروهای آتشنشانی در محل مشخص شد آتشسوزی در طبقه اول ساختمان در حال احداث و در اثر بیاحتیاطی در استفاده از وسایل گرمایشی و همچنین وجود اتصال در سیمکشی موقت برق رخ داده است. به دلیل وجود مصالح ساختمانی اشتعالپذیر، احتمال گسترش حریق وجود داشت که با اقدام سریع نیروها، عملیات ایمنسازی محیط، قطع جریان برق و اطفای کامل حریق بهصورت همزمان انجام شد.
مسئول سازمان آتشنشانی شهرداری پیشوا خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل نیمهکاره بودن ساختمان و عدم حضور ساکنان، این حادثه هیچگونه مصدومیت جانی در پی نداشت و علت حادثه بیاحتیاطی در استفاده از وسایل گرمایشی و نقص در سیمکشی موقت برق اعلام شد.
وی در ادامه به حادثه دوم اشاره کرد و گفت: در ساعت ۱۹:۵۰ شب گذشته نیز وقوع حریق در پارکینگ یک مجتمع مسکونی در محدوده شهرک گلها گزارش شد که بلافاصله یک گروه عملیاتی به فرماندهی آقای علیرضا تاجی به محل اعزام گردید.
اصغری تصریح کرد: بررسیهای اولیه نشان داد این حریق ناشی از نقص فنی در یک دستگاه موتورسیکلت بوده و به دلیل فضای بسته پارکینگ و مجاورت با سایر وسایل نقلیه، خطر گسترش سریع آتش وجود داشت. بااینحال، آتشنشانان با انجام سریع عملیات ایمنسازی، قطع جریان برق عمومی پارکینگ و اطفای حریق، از بروز خسارات گستردهتر جلوگیری کردند.
وی با تأکید بر رعایت اصول ایمنی گفت: در این حادثه نیز با تخلیه بهموقع ساکنان و حضور سریع نیروهای عملیاتی، هیچگونه مصدومیت جانی گزارش نشد و علت حادثه نقص فنی در سیستم برقی یا سوختی موتورسیکلت ثبت گردید.
مسئول سازمان آتشنشانی شهرداری پیشوا افزود: از شهروندان درخواست میکنیم در استفاده از وسایل گرمایشی، سیمکشیهای موقت و نگهداری وسایل نقلیه در فضاهای بسته، نکات ایمنی را جدی بگیرند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!