حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
دستگیری ۲۵۰ عامل تروریستی اغتشاشات در بهارستان
فرماندار بهارستان خبر داد:

دستگیری ۲۵۰ عامل تروریستی اغتشاشات در بهارستان

فرماندار بهارستان از دستگیری 250 نفر از عاملان اغتشاش در این شهرستان خبر داد که لیدرهای تروریستی آموزش‌دیده بودند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، عبدالحمید شرفی،  در گفت‌وگویی جزئیاتی از دستگیری‌ها و خسارات وارده در پی ناآرامی‌های اخیر این شهرستان ارائه کرد.

وی با تأکید بر اقدامات قاطع امنیتی، اظهار کرد: 250 نفر از آشوبگران و لیدرهای اصلی اغتشاشات شهرستان بهارستان توسط نیروهای امنیتی و انتظامی دستگیر شده‌اند.

فرماندار بهارستان افزود: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که اغلب این افراد به سلاح‌های سرد و گرم مسلح بودند و لیدرهای اصلی حتی به سلاح گرمی از نوع کلت کمری و سلاح شکاری مجهز بودند.

شرفی در خصوص ماهیت دستگیرشدگان گفت: رفتار لیدرهای اغتشاشات قویاً نشان می‌دهد که برخی از این افراد کاملاً سازمان‌یافته و آموزش‌دیده بودند و در آشوب این شهرستان میدان‌داری می‌کردند و ارتباط دستگیرشدگان با گروه‌های منافقین و سلطنت‌طلب نیز در دستور کار نیروهای امنیتی قرار دارد و در دست بررسی است.

وی در پایان به ابعاد مادی خسارات اشاره و خاطرنشان کرد: تأسیسات شهری در شهرستان بهارستان بر اثر اقدامات خرابکارانه آشوبگران بیش از 10 میلیارد تومان خسارت دیده است.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!