واحدهای صنفی بدون جواز دماوند، اخطار پلمب گرفتند
در گشت مبارزه با تخلفات صنفی شهرستان دماوند، واحد بازرسی و نظارت اصناف در مناطق دماوند به ۷ فقره واحد صنفی بدون پروانه کسب، اخطار پلمپ ۷۲ ساعته داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، در پی صدور اخطار به واحدهای صنفی متخلف در راستای اجرای مصوبات شورای حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای دماوند، گشت مبارزه با تخلفات صنفی واحد بازرسی و نظارت اصناف دو اکیپ بازرسی را به شهرهای گیلاوند و دماوند اعزام کرد.
با توجه به شکایات واصله مردمی از برخی واحدهای صنفی به ویژه نانواییها، مبنی بر گرانفروشی و فروش اجباری کنجد، برای تعداد سه واحد متخلف این حوزه و نیز یک واحد آرایشگاه با تخلف عدم درج نرخنامه و دو واحد میوهفروشی با تخلف گرانفروشی تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
در ضمن با همکاری اتحادیه پوشاک در شهر رودهن از تعداد ۱۹ واحد صنفی بازدید بهعمل آمد و به تعداد هفت واحد صنفی بدون پروانه کسب اخطار پلمپ ۷۲ ساعته داده شد.
واحد بازرسی و نظارت اصناف در مناطق دماوند از عموم شهروندان و کسبه خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفنهای ۱۲۴ و ۰۹۳۹۱۳۲۹۲۹۲ تماس حاصل فرمایند.
منبع: مهر
انتهای خبر/