«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
ضرورت بهسازی و نوسازی اماکن ورزشی
بهسازی و نوسازی اماکن ورزشی از مستهلک شدن آنها جلوگیری کرده و برای حفظ روحیه نوجوانان و جوانان ارزشمند است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، بهسازی و نوسازی اماکن ورزشی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده به گونهای که اگر از مستهلک و بلااستفاده شدن یک مکان ورزشی جلوگیری شود، شور، نشاط و انگیزه جوانان و نوجوانانی که از آن مکان برای اوقات فراغت خود استفاده میکنند، چند برابر خواهد شد.
اما متأسفانه در کشور به جای تکمیل و تجهیز پروژههای نیمه تمام ورزشی، کلنگزنی پروژههای جدید اولویت بوده و از ظرفیت بسیار ویژه اماکن فرسوده استفاده نمیشود، ساخت مکانهای جدید ورزشی مهم است اما مهمتر از آن رسیدگی به اماکنی است که فرسودگی و تخریب آنها باعث ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم یک کوچه، خیابان، محله، شهر، شهرستان و یا کشور میشود.
افتتاح حدود ۵۵ پروژه در ۲ سال اخیر
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: مجموعه ورزشی شهید انور مستهلک و غیرقابل استفاده شده بود به همین منظور اقدام به بازسازی آن کردیم، اعتبار قابل توجهی توسط پیمانکار برای این مجموعه هزینه شد و از تجهیزاتی با بهترین کیفیت که لیاقت مردم این شهرستان بود برای بازسازی آن استفاده شده است.
علی جوادی با اشاره به افتتاحیههای ورزشی در دهه فجر بیان کرد: سعی کردیم تا در این ایام و اعیادی که باعث شادی و خوشحالی مردم است با محوریت ورزش، اماکن ورزشی را توسعه داده و در اختیار مردم، خصوصاً مردم مناطق کم برخوردار تهران قرار دهیم. همه تلاش ما بر این است که پروژههای بیشتری آماده بهرهبرداری شود تا مردم شریف تهران از آن بهترین بهره را ببرند.
وی در ادامه افزود: این پروژه پنجاه و چهارمین پروژه ورزشی است که طی دو سال و نیم به بهرهبرداری رسیده و دو پروژه دیگر نیز در کهریزک و پیشوا افتتاح خواهد شد، این یک رکورد است که در کمتر از سه سال حدود ۵۵ پروژه ورزشی تقدیم مردم عزیزمان کردیم، زیرا استان تهران غنی از استعدادها، نخبهها و ظرفیتهای ورزشی بوده و وظیفه ما تضمین توسعه ظرفیتهای ورزشی آینده ورزشی کشور در بُعد همگانی، سلامت و قهرمانی است.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران با اشاره به ظرفیت ماده ۸۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت تصریح کرد: میتوان از ظرفیت این ماده استفاده و راهکارهای قانونی خوبی را از آن استخراج کرد که مجموعهها به جای فرسوده و غیرقابل استفاده شدن از ظرفیت ماده ۸۸ استفاده کنند و بعد از بازسازی شدن در اختیار مردم قرار گیرند، همین عامل باعث میشود تا بتوانیم اماکن ورزشی را تجهیز و نوسازی کنیم تا مردم عزیز ایران در اماکن ورزشی استاندارد مشغول به فعالیت شوند.
افتتاح ۱۱۱ پروژه در شهرستان ری
فرماندار شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در طول ایام مبارک دهه فجر طرحها و پروژههای متعددی را افتتاح کرده و به بهرهبرداری رساندیم، یعنی ۱۱۱ پروژه که بیش از ۳ میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.
بیژن سلیمانپور در ادامه بیان کرد: استخر شهید سبزعلی به محلی متروک و غیرقابل استفاده تبدیل شده و از چرخه بهرهبرداری خارج شده بود، به دلیل ابتکار عملی که همکاران ما در ادارهکل ورزش و جوانان استان تهران داشتند، با مشارکت بخش خصوصی و در راستای ماده ۸۸، بازسازی استخر انجام شد و توفیق این را پیدا کردیم که در معیت جمعی از اهالی محله دولتآباد، تعدادی از ورزشکاران و مسئولان و مدیران حوزه ورزشی آن را افتتاح و به بهرهبرداری برسانیم.
وی در خصوص عدم تناسب سرانههای ورزشی با نیازهای مردم افزود: متأسفانه سرانههای ورزشی شهرستان ری متناسب با نیازهای استعدادهای منطقه نیست، برای تغییر وضعیت موجود و برای ارتقاء شاخصهها و سرانههای ورزشیمان، اولین اقدام را با سفر استاندار محترم تهران به ری آغاز کردیم و در شورای توسعه و برنامهریزی، مصوبات خوبی در زمینه افزایش سرانههای ورزشی گرفتیم. تلاش خواهیم کرد که هم با اجرای مصوبات شورای توسعه استان که تدبیر استاندار بود و هم با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی و مشارکت بخش خصوصی سرانههایمان را افزایش دهیم.
فرماندار شهرستان ری یادآور شد: در نقاطی از کشور سرانههای ورزشی داریم، مکان ورزشی داریم ولی استفاده مطلوبی از آن نمیشود، با کمک مسئولان و بر اساس یک برنامهریزی خوب، دقیق و منظم سطح بهرهوری از سالنها و مکانهای ورزشی را ارتقاء خواهیم داد تا سلامت، ایمنی و میزان بهرهوری در آن مکانها افزایش یابد.
بهزودی شاهد افتتاحیههای دیگری در ری خواهیم بود
سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، بیان کرد: یکی از سیاستهای ادارهکل ورزش و جوانان استان تهران، در خصوص بازسازی و بهروزرسانی اماکن ورزشی این است که از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند. که در این دو پروژه از ظرفیت بخش خصوص استفاده شده و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
جواد ترابی ادامه داد: حدود سه مجموعه ورزشی در سطح شهرستان ری وجود دارد که از طریق همین بخش خصوصی و ماده ۸۸ مصوبات آن انجام شده که ما آنها را در اختیار بخش خصوصی قرار میدهیم که در آیندهای نه چندان دور شاهد افتتاحیه آن خواهیم بود.
اعتبار ۲۵ میلیاردی برای بازسازی مجموعه ورزشی درختی
سرپرست اداره ورزش و جوانان باقرشهر در گفتگو با خبرنگار ما گفت: بازسازی و بهسازی مجموعه ورزشی شهید حسن درختی کهریزک با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال طی فرایند سه ماههای مجموعه بازسازی شده و در اختیار مردم قرار گرفت.
مصطفی پوررنگ تصریح کرد: سال ۷۶ این سالن تأسیس شد که از استانداردهای لازم برخوردار نبود، اما اکنون بازسازی شده و به سطح مناسبی از استاندارها رسیده است، در چند ماه گذشته لیگ جوانان کشور را در این مکان میزبانی کردیم، اکنون نیز طی ۶ هفته است که هر جمعه مسابقات لیگ برتر استان تهران نوجوانان و جوانان را در این مکان میزبانی میکنیم، جمعه هفته آینده هم مرحله نیمه نهایی نوجوانان و جوانان استان تهران را برگزار خواهیم کرد.
اعتبار ۶۰ میلیاردی برای بازسازی استخر شهید سبزعلی
پیمانکار پروژه استخر شهید سبزعلی در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، اظهار کرد: این استخر نزدیک به سه دهه غیرقابل استفاده بود که خوشبختانه توانستیم با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در مدت ۶ ماه آن را به بهرهبرداری برسانیم.
محمد اسکندی در ادامه افزود: یکی از مزیتهای خوب استخر شهید سبزعلی این است که به عنوان یک پایگاه قهرمانی شنا در سطح شهرستان ری فعالیت میکند و با توجه به پتانسیلی که این شهرستان در زمینه قهرمانی و قهرمانپروری دارد، مطمئناً یک پایگاه قهرمانی بسیار خوب برای ورزش شنا خواهد بود.
انتهای خبر/