حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
سال ۱۴۰۳؛ سالی موفق در ترویج فرهنگ ایثار
معاون بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران مطرح کرد:

سال ۱۴۰۳؛ سالی موفق در ترویج فرهنگ ایثار

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: سال گذشته شاهد اقدامات فاخر و ارزشمندی بودیم که تأثیر قابل توجهی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشت.

طاهره تبیریی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، اظهار داشت: سال گذشته شاهد اقدامات فاخر و ارزشمندی بودیم که تأثیر قابل توجهی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشت. یکی از این برنامه‌های مهم، ساخت و تولید مستند ۲۶ قسمتی  «آبروی کوچه‌ها» بود که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه پنج سیما به‌صورت ثابت هر شب ساعت ۲۱ پخش شد. این مستند با حضور والدین معظم شهدا، خانواده‌های شهدا، دوستان و آشنایان آنان، به‌صورت گفتگو محور خاطرات و ویژگی‌های شهدا را بازگو می‌کرد.

وی افزود: تغییر روند برنامه‌سازی از فضای غم و اندوه به ارائه محتوای شاد، بازتاب بسیار مثبتی در میان خانواده‌های شهدا داشت؛ این مستند توانست به‌طور کامل شهدا را به جامعه معرفی کند و رضایت خاطر خانواده‌های شهدا را جلب کند.

معاون فرهنگی بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران اذعان داشت: همچنین به سایر اقدامات اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، موفق شدیم ۲ هزار مصاحبه با والدین معظم شهدا و جانبازان عزیز ثبت و ضبط کنیم. تعدادی از این مصاحبه‌ها که قابلیت پخش داشتند، در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه‌های مختلف سیما از جمله شبکه‌های دو، سه و آموزش به نمایش درآمد.

تبیریی تأکید کرد: این تلاش‌ها بخشی از مسیر خدمت به خانواده‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار است که امیدواریم در سال آینده نیز با قوت بیش‌تری ادامه یابد.

وی گفت: در همین راستا، همایش یک‌هزار نفری بزرگداشت روز شهید نیز در روز ۲۲ اسفند در ایوان ری برگزار شد و این مراسم با حضور والدین، فرزندان و همسران شهدا همراه بود که با محوریت تکریم خانواده‌های شهدا و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری صورت گرفت.

معاون فرهنگی بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران با اشاره به جزئیات این مراسم افزود: روز شهید به نام بنیاد شهید مزین شده است و خانواده‌های شهدای شهرستان‌های مختلف به این مراسم دعوت شدند؛ همچنین، نماهنگ «آبروی کوچه‌ها» که با حضور خانواده‌های شهدا تولید شده بود، در این مراسم پخش شد و بازتاب بسیار خوبی داشت. این نماهنگ هر شب از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

تبیریی همچنین اظهار داشت: برای مراسم بزرگداشت روز شهید، برنامه‌ریزی گسترده‌ای انجام شد و خانواده‌های شهدا از ۱۵ شهرستان استان به این مراسم اعزام شدند. تلاش ما این بود که با برگزاری برنامه‌ای فاخر و شایسته، رضایت خانواده‌های گرانقدر شهدا را فراهم کنیم.

وی در پایان مطرح نمود: این اقدامات در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گرفته است و امیدواریم این فعالیت‌ها ادامه یابد و بیش از پیش در خدمت خانواده‌های معظم شهدا باشیم.

انتهای خبر/*

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!