حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
وفور کالاهای اساسی ماه رمضان و افزایش  نظارت‌ها
رئیس جهاد کشاورزی استان تهران مطرح کرد:

وفور کالاهای اساسی ماه رمضان و افزایش نظارت‌ها

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران، از آغاز توزیع کالاهای تنظیم بازار و نظارت دقیق بر بازار برنج و گوشت برای جلوگیری از احتکار و عرضه خارج از شبکه در آستانه ماه رمضان خبر داد و گفت: هیچ کمبودی در تأمین این کالاها وجود ندارد.

جبرئیل برادری در گفتگو با سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» با تأکید بر حساسیت موجود بر کالاهای معیشتی مردم به عنوان خط قرمز نظام جمهوری اسلامی، اظهار کرد: توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازار در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود و با توجه به سیاست‌گذاری انجام شده هیچ مانعی برای تأمین آنها وجود ندارد، بلکه با پیش‌بینی صورت‌گرفته، 30 درصد مازاد بر نیاز بازار عرضه می‌شود.

وی در خصوص عرضه میوه‌ ایام عید نوروز بیان کرد: با تشکیل جلسات متعدد، خرید و ذخیره‌سازی میوه انجام شده و عرضه آن از اواسط اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد. 

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به توزیع برنج‌های تنظیم بازار با قیمت حدود 50 هزار تومان، افزود: بر اساس دستور رئیس‌جمهور در خصوص تأمین ارز ترجیحی کالاهای اساسی، هیچ تغییری در قیمت برنج نخواهیم داشت.

برادری در خصوص التهابات بازار برنج، خاطرنشان کرد: اتاق اصناف و واحد بازرسی این سازمان از طریق سامانه جامع انبارها بر فعالیت واحدهای ذخیره‌‌سازی برنج و بنکدارانی که با افزایش نرخ ارز ترجیحی و تصور اینکه می‌توانند برنج ایرانی را با قیمت بالاتری بفروشند و به همین منظور اقدام به احتکار کرده‌اند، نظارت و کنترل مستقیم دارد و به اندازه ظرفیت مورد نیاز در بازار تزریق خواهد شد.

وی در ادامه با ‌تأکید بر رصد قیمت و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه گوشت قرمز تنظیم بازار، هدف از بسته‌بندی آن به صورت مخلوطی از بخش‌های مختلف لاشه را بهره‌مندی افراد بیشتری از جامعه هدف خواند و افزود: عرضه گوشت بدین شکل دیگر قابل استفاده و عرضه به خارج از شبکه اعم از کبابی‌ها و رستوران‌ها نیست. همچنین بازرسان با سرکشی سه نوبت در روز، بر توزیع گوشت در فروشگاه‌های پرفروش نظارت می‌کنند.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به محدودیت منابع آبی و تأمین محصولات سبزی و سیفی، ادامه داد: با توجه به رویکردهای جهاد کشاورزی مبنی بر استفاده از کم‌ترین منابع پایه با بیشترین بهره‌وری، یکی از اقدامات در این راستا بهره‌وری و افزایش عملکرد و اشتغال در سطح گلخانه‌ها است. بر اساس برنامه هفتم، توسعه کشت گلخانه‌ای نزدیک به 270 هکتار به صورت سالانه می‌بایست در سطح استان عملیاتی شود که با جدیت در حال پیگیری هستیم.

برادری با بیان اینکه در حال حاضر 5 هزار و 300 هکتار فضای گلخانه‌ای در سطح استان داریم و سالانه 25 هزار تُن از این محصولات به سایر کشورها صادر می‌شود، تصریح کرد: با ظرفیت بالای استان تهران، اختصاص 400 هکتار زمین برای احداث گلخانه جدید هدف‌گذاری شده و در صدد هستیم منابع مالی استان را در مسیر نهضت کشت گلخانه‌ای به مصرف برسانیم که تاکنون احداث حدود 280 هکتار آن عملیاتی شده است تا بتوانیم بهره‌وری در منابع آبی کشور و صرفه‌جویی در مصرف آب را افزایش دهیم.

وی، استفاده برخی از کشاورزان از آب‌های نامتعارف را به عنوان یکی از ظرفیت‌های موجود استان تهران در مواجهه با چالش کمبود آب دانست و خاطرنشان کرد: تفاوت آب‌های نامتعارف با فاضلاب در این است که پس از تصفیه، بر اساس استانداردهای تعریف شده در اختیار بخش کشاورزی با هدف کشت محصولات اساسی و علوفه‌ای از جمله پنبه و دانه‌های روغنی قرار می‌گیرد‌. 

این مقام مسئول با بیان اینکه سالانه 200 هکتار از زمین‌های کشاورزی استان تهران به کشت سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از استفاده از فاضلاب خام در آبیاری محصولات کشاورزی، از طریق نظارت و گشت‌های مشترکی که با وزارت بهداشت داریم، قطعاً برخورد قانونی خواهیم کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.