حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
نظارت ۱۲۹ گروه ذبح شرعی در عید قربان
مدیرکل دامپزشکی استان تهران خبر داد:

نظارت ۱۲۹ گروه ذبح شرعی در عید قربان

مدیرکل دامپزشکی استان تهران از تدارک گسترده برای ارائه خدمات بهداشتی دام در روز عرفه و عید قربان خبر داد و گفت: ۱۲۹ اکیپ ثابت و سیار به عرضه بهداشتی دام زنده و ذبح شرعی نظارت دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، احمد شریعتی با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان، از آماده‌باش کامل شبکه دامپزشکی استان تهران برای خدمت‌رسانی در ایام عرفه و عید قربان خبر داد و اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۱۲۹ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان تهران به عرضه بهداشتی دام زنده و ذبح بهداشتی و شرعی نظارت خواهند کرد.‌

وی افزود: با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به دام سالم و مجاز و کاهش مخاطرات بهداشتی، این مراکز با مجوزهای رسمی و حضور مستمر دامپزشکان و ناظران بهداشتی و شرعی فعالیت می‌کنند.

فعالیت ۳۲ ناظر شرعی بر ذبح در استان تهران

مدیرکل دامپزشکی استان تهران عنوان کرد: در این ایام ۶۱ اکیپ ثابت، ۶۸ اکیپ سیار، ۱۴۳ دامپزشک و ۱۴۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۳۲ نفر ناظر شرعی در فرآیند اقدامات حضور دارند و بر آن نظارت می‌کنند.

شریعتی با اشاره به جلسات هماهنگی متعدد با دستگاه‌های مسئول همچون سازمان میادین شهرداری، جهاد کشاورزی، بهزیستی، کمیته امداد، پشتیباتی امور دام امور عشایر و نهادهای خیریه، گفت: هدف اصلی این هماهنگی‌ها، تأمین سلامت عمومی و ارتقا خدمات بهداشتی و شرعی در ایام عرفه و روز عید قربان است.

وی خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود دام مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کرده و از ذبح دام در محیط‌های غیرمجاز و بدون نظارت دامپزشکی خودداری کنند؛ همچنین تمامی کشتارگاه‌های استان در روز عید قربان به‌صورت رایگان خدمات ذبح شرعی را ارائه خواهند داد.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران با تأکید بر نقش اطلاع‌رسانی، گفت: شماره ۱۵۱۲ به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌ها، پیشنهادها و شکایات مردمی است. در صورت دریافت گزارش تخلف، با هماهنگی دستگاه‌های قضایی و تعزیرات حکومتی اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

شریعتی از اطلاع‌رسانی در کنار جایگاه‌های عرضه دام خبر داد و افزود: با همکاری انجمن بسته‌بندی استان، بخشی از دام‌های قربانی به مراکز بسته‌بندی منتقل شده و گوشت آن‌ها به‌صورت بهداشتی در ظروف چند کیلویی و بشقابی آماده‌سازی و برای نذورات و خیرات عرضه می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: سلامت، بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه است و رعایت اصول بهداشتی در ذبح قربانی، گامی مهم در حفظ این سرمایه ارزشمند خواهد بود.

منبع: مهر

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!