مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت سیدالشهداء(ع):
سکوت امیرالمومنین(ع) برای انسجام جامعه اسلامی بود
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) گفت: امیرالمومنین (ع) در عین حال که حق داشتند پس از پیامبر قیام کنند، برای مصالح امت اسلامی و جامعه دینی و برای اینکه انسجام جامعه نوپای اسلامی از بین نرود مدتی کنار نشستند.
حجتالاسلام والمسلمین علی معبودی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری «تهران نیوز»، ضمن عرض تبریک به مناسبت پیشرو بودن ولادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پدر اظهار کرد: امیرالمومنین (ع) پس از پیامبر اسلام (ص)، دومین و بزرگترین شخصیت جهان اسلام است. ایشان همانند پیامبر (ص) در ایجاد جامعه واحد تلاش کردند و همان نقش رسولالله (ص) را با توجه به شرایط زمان و مکان ایفا نمودند.
وی بیان داشت: اساساً نقش امیرالمومنین (ع) و بقیه اهلبیت و پیامبر (ص) با یکدیگر یکسان بوده و یک رسالت الهی است؛ برای اینکه قرآن همه را به وحدت دعوت کند و ایشان نیز به عنوان ثقل اصغر در جهت انسجام و وحدت جامعه تلاش کنند که امیرالمومنین (ع) در عین حال که به عنوان امام حق بودند و حق داشتند پس از پیامبر قیام کنند، برای مصالح امت اسلامی و جامعه دینی و برای اینکه انسجام جامعه نوپای اسلامی از بین نرود مدتی کنار نشستند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) ادامه داد: الگوی مقاومت در عصر کنونی، اساساً جریانها و حوادث صدر اسلام است یعنی زمانی که ما به صدر اسلام نگاه میکنیم مقاومت از مکه شکل گرفت سپس در مدینه تقویت شد و همینطور در طول تاریخ ادامه و رشد پیدا کرد. یکی از حوادثی که در بارور کردن مقاومت نقش داشته جنگ احزاب و آن مبارز بینظیر امیرالمومنین حضرت علی (ع) بوده است که بنا به فرموده پیامبر (ص)، ضربت امیرالمومنین (ع) در روز خندق برابر با عبادت جن و انس است.
حجتالاسلام معبودی مطرح نمود: مقاومت و ایستادگی امیرالمومنین (ع) ورق را به نفع مسلمانان برگرداند. یقیناً مقاومت امروز منطقه نیز برگرفته از این حوادث صدر اسلام از جمله جنگ احزاب و خیبر است. حضرت علی(ع) یک شخصیت کامل است که از یک سو عدالت را به معنای کامل دارد و از طرف دیگر در مقابله و به هلاکت رساندن کفار بینظیر است و معنای آیه اشداء علی الکفار و رحماء بینهم دقیقا در وجود امیرالمومنان (ع) تبلور پیدا کرده است.
وی افزود: امیرالمومنین علی (ع) با تمام جذبه خود یک دافعه بینظیر نیز داشتند یعنی همه تودههای مردم و مومنان را جذب و منافقان و کسانی که دیگر به مسیر بازنمیگشتند را دفع میکردند؛ امیرالمومنین علی (ع) در عین حال که یک عابد و زاهد بودند، یک جنگنده بیهمتا نیز بودند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) اذعان داشت: امیرالمومنین در علم، تفقه و آگاهی در دین بینظیر بوده و در نوجوانی پاک زندگی کردند، به پیامبر ایمان آوردند، در جوانی در کنار رسولالله (ص) بودند. حضرت در عین حال که صاحب حکومت و منصب بودند اما سادهترین زندگی را برای خود انتخاب کردند، همه لحظههای زندگی ایشان به عنوان یک انسان کامل، برای ما الگویی است که ما اگر بر اساس آن حرکت کنیم، جامعه به یک جامعه الهی و جامعه مهدوی منتهی خواهد شد.
انتهای خبر/*