حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
خداحافظی ثبت احوال شهریار با کاغذ
رئیس اداره ثبت احوال شهریار خبر داد:

خداحافظی ثبت احوال شهریار با کاغذ

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان شهریار، اجرای طرح‌های تحول دیجیتال در ثبت احوال ادامه‌دار دانست و هدف نهایی از این الگو را، ارائه خدمات سریع، دقیق و بدون نیاز به مراجعه حضوری برای تمامی شهروندان است.

ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی  پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، با اشاره به تحولات اخیر در حوزه ثبت احوال شهرستان شهریار، اظهار کرد: در سال‌های اخیر به‌ویژه در سال ۱۴۰۳، با هدف کاهش مراجعات حضوری و تسهیل در ارائه خدمات، سیستم‌های نوین الکترونیکی در ثبت احوال شهریار پیاده‌سازی شده است.

وی افزود: از مهم‌ترین اقدامات، حذف ولادت کاغذی است که با همکاری وزارت بهداشت و آموزش‌های ارائه‌شده در بیمارستان‌های شهرستان، گواهی تولد مستقیماً در سامانه وزارت بهداشت ثبت شده و پس از دریافت کد رهگیری، اطلاعات به ثبت احوال ارسال و شناسنامه صادر می‌شود. در این فرآیند، نیازی به مراجعه حضوری والدین نیست و پس از انتخاب نام توسط خانواده، شناسنامه به صورت سیستمی صادر و از طریق پست ارسال می‌گردد.

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان شهریار، با بیان اینکه این خدمات در راستای تکریم ارباب‌ رجوع، حذف تقلبات و تسهیل احراز هویت افراد حقیقی انجام می‌شود، به ارائه آمار جمعیتی شهرستان شهریار در سال ۱۴۰۳ پرداخت و خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردها، جمعیت شهریار حدود ۸۵۰ هزار و ۸۲۵ نفر است. البته این عدد بدون در نظر گرفتن مهاجرت‌هاست.

امینی یادآورشد: در این شهرستان به ازای هر ۱۰۴ مرد، ۱۰۰ زن وجود دارد؛ به عبارتی ۵۱ درصد جمعیت مرد و ۴۹ درصد زن هستند. همچنین میزان فوتی‌ها در سال گذشته ۳ هزار و ۱۶۷ نفر بوده که در مقایسه با جمعیت استانی، رشد داشته است.

وی در خصوص موضوع باروری اظهار داشت: میزان باروری در شهریار برای زنان ۱۵ تا ۴۹ سال، یک نفر است که کم‌تر از میانگین استان تهران با نرخ ۱.۴ می‌باشد.

رئیس اداره ثبت‌ احوال شهریار به کاهش آمار ولادت نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۵ هزار و ۴۰۱ مورد ولادت ثبت شده که نسبت به سال ۱۴۰۱ با کاهش ۱۳ درصدی همراه بوده و این بیانگر ادامه‌دار بودن روند نزولی نرخ باروری در شهرستان است.

امینی در مورد آمار ازدواج و طلاق در این شهرستان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴ هزار و ۱۷۷ ازدواج در شهرستان به ثبت رسیده که نسبت به سال قبل با آمار ۴ هزار و ۴۷۹ مورد، شاهد افزایش بوده‌ایم. همچنین در حوزه طلاق، نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، افزایش ۶ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

وی در پایان تأکید کرد که اجرای طرح‌های تحول دیجیتال در ثبت احوال ادامه‌دار خواهد بود و هدف نهایی، ارائه خدمات سریع، دقیق و بدون نیاز به مراجعه حضوری برای تمامی شهروندان است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!