حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
بودجه ۲۴۰۰ میلیاردی شهرداری ورامین مصوب شد
شهردار ورامین:

بودجه ۲۴۰۰ میلیاردی شهرداری ورامین مصوب شد

شهردار ورامین گفت: بودجه 2 هزار و 600 میلیارد تومانی سال ۱۴۰۴ شهرداری تقدیم شورا شد و در این جلسه مسائل و مشکلات و سیاست‌های شهرداری مطرح و بحث و تبادل‌نظر شده و بودجه‌ای بالغ بر 2 هزار و 400 میلیارد تومان مصوب شد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، علی مؤمنی در گفتگویی در خصوص بودجه سال ۱۴۰۴ که به صحن شورا ارائه کرد، ضمن تشکر از اصحاب رسانه بابت مطالبه‌گری‌هایی که انجام می‌دهند، اظهار داشت: بر اساس اولویت‌بندی کار و موضوعاتی که از طرف مردم به مسئولان مربوطه ارجاع داده می‌شود برای مجموعه شهری خیلی مهم است و رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی دارند.

وی بیان کرد: خدا را شاکر هستیم در سه سال گذشته، با تلاش و کوشش مجموعه شهرداری توانستیم موفقیت‌های خوبی به دست آوریم که سه سال گذشته بودجه ۲۶۰ میلیارد تومانی را تحویل گرفتیم و امروز به لطف خدا بودجه ۲۶۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۴ شهرداری تقدیم شورا شد و در این جلسه مسائل و مشکلات و سیاست‌های شهرداری مطرح و بحث و تبادل نظر شده و بودجه ۲۴۰۰ میلیارد تومان موافقت شده و مصوب شد.

شهردار ورامین افزود: بعد از تصویب بودجه در صحن شورای اسلامی شهر این بودجه به فرمانداری ویژه شهرستان جهت مطرح‌شدن در کارگروه انطباق جهت بررسی بیشتر ارسال شده تا بعد از تصویب در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

مؤمنی بیان داشت: پروژه‌هایی هم که در بودجه‌های سه سال گذشته پیش‌بینی و توجه شده، توسعه معابر و شهری، ترافیک نقاط پر ترافیک، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، نوسازی ناوگان موتوری سازمان خدمات شهری، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، برگزاری جشن‌های شاد و برنامه‌های ملی و مذهبی در نقاط کم‌برخوردار، خرید ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی، خرید وسایل و ادوات ماشین‌آلات عمرانی که در این حوزه نیاز است.

وی بیان داشت: در سال ۱۴۰۴ هدف گذاری خوبی انجام شده چرا که سال پایانی این دوره مدیریت شهری است باید تکمیل پروژه های شهری و پروژه های در دست اقدام را در دستور کار قرار دهیم و بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور و استانداری تکمیل همه پروژه ها به نحو احسن انجام شود، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، خرید ماشین آلات و پروژه های نیمه‌تمام نیاز بود، مانند جدول‌گذاری معابر، آسفالت، فضای سبز و ساخت بوستان طبق سال‌های گذشته در دستور کار قرار گیرد.

شهردار ورامین تأکید کرد: سال آینده دو کار ویژه به غیر از این کارها انجام می‌شود، ساخت سوله بحران در دستور کار قرار دارد و بحث دوم سالن همایش شهری به متراژ ۷۵٠ که از نیازهای واجب شهر است که به متراژ ۷۵۰ متر عیدی مدیریت شهری و شورای شهر به مردم مؤمن و زحمت کش است.

مؤمنی با بیان اینکه در حال حاضر اسکلت‌بندی و قسمتی از این سالن همایش انجام شده، افزود: تاکنون ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است و برای فاز دوم این سالن همایش ۲۵ میلیارد تومان قرارداد آن منعقدشده و به‌زودی شروع به کار خواهد شد.

وی تصریح کرد: از دیگر پروژه های مهم شهری ساخت نمایشگاه دائمی است و قولی که به مردم داده بودیم به‌زودی در اسفندماه ساخت این نمایشگاه شروع خواهد شد، این پروژه و شهر بازی در قالب مشارکت با شهرداری در دستور کار قراردارد و اقدامات اولیه آن انجام شده است.

شهردار ورامین به ساخت و تکمیل کمربندی جنوبی و آرامستان بزرگ شهر اشاره کرد و گفت: در کمربندی جنوبی اقدامات خوبی صورت گرفته و در چندین منطقه ساخت کمربندی به اتمام رسیده و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و زیر بار ترافیک می‌رود، در خصوص آرامستان هم باید بگویم شروع به کار این آرامستان از سال گذشته آغاز شده و در چندین فاز در حال پیشرفت است و به زودی تعدادی از فازهای این آرامستان به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!