حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
مدارس و ادارات استان تهران شنبه تعطیل است
استاندار تهران:

مدارس و ادارات استان تهران شنبه تعطیل است

استاندار تهران از تعطیلی همه مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران به‌جز مراکز درمانی، امدادی و خدمات‌رسان در روز شنبه 20 بهمن‌ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمدصادق معتمدیان اعلام کرد: به علت برودت هوا فردا شنبه ۲۰ بهمن ماه، ادارات و مدارس استان تهران تعطیل است.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های هواشناسی مبنی بر ورود سرما، تصمیم بر این شد که تمامی ادارات، مؤسسات اداری، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و بانک‌ها و شهرداری‌ها به استثنای مراکز درمانی و خدماتی، فردا تعطیل اعلام شود.‌

استاندار تهران به مردم توصیه کرد: با توجه به یخبندان و وضعیت نامناسب راه‌های کوهستانی از تردد و حمل ونقل و انجام سفرهای غیرضروری به ویژه به شمال کشور به دلیل مخاطرات موجود خودداری کنند.

بر اساس اعلام خبر تعطیلی همه ادارات استان تهران، شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: شعب کشیک فردا فعال بوده و تعطیلی مربوط به مراکز خدمات‌رسان، امدادی و درمانی نمی‌شود.

منبع: مهر

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.