فرمانده انتظامی دماوند خبر داد:
جمعآوری 56 تبعه غیرمجاز در دماوند
فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از تداوم اجرای طرح جمعآوری 56 نفر از اتباع بيگانه غیرمجاز در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، مرتضی ملکی با اعلام تداوم طرح جمعآوری اتباع بیگانه غیرمجاز در شهرستان دماوند افزود: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و جمعآوری اتباع بیگانه غیرمجاز طرح بهصورت مستمر در این شهرستان به اجرا درمیآید.
وی با تأکید بر اینکه اجرای این طرح، ضمن افزایش میزان رضایتمندی مردم از پلیس باعث ارتقای امنیت پایدار در سطح جامعه خواهد شد، خاطرنشان کرد: با تلاش مأموران انتظامی طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵۶ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز جمعآوری و دو دستگاه موتورسیکلت و دو دستگاه خودرو سواری با راکبین اتباع بیگانه غیرمجاز فاقد مدارک توقیف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان گفت: حصول امنیت مطلوب بدون مشارکت و همراهی شهروندان مقدور نیست.
ملکی در پایان از استمرار اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در سطح شهرستان خبر داد و گفت: برخورد با مخلان نظم و امنیت در چارچوب و ساختار قانونی اولویت مهم پلیس به حساب میآید.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!