حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
جذب ۱۶۰۰ معلم‌ در آموزش و‌ پرورش اسلامشهر
مدیر آموزش‌ و پرورش اسلامشهر خبر داد:

جذب ۱۶۰۰ معلم‌ در آموزش و‌ پرورش اسلامشهر

مدیر آموزش‌ و پرورش اسلامشهر گفت: درطی سه سال اخیر قریب به یک‌هزار و 500 نفر در مجموعه آموزش‌ و پرورش اسلامشهر، بازنشسته شدند که با پیگیری‌های بسیار توانستیم با استخدام یک‌هزار و 600 معلم این کمبود را جبران کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اکبر قنبری در آئین تجلیل و تکریم از بازنشستگان آموزش‌ و پرورش اسلامشهر که در محل تالار باغ زندگی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: به سبب قدردانی از گنجینه‌های ارزشمند آموزش‌ و پرورش است که سال‌ها برای نظام تعلیم‌ و تربیت، خدمات شایسته‌ای انجام داده و نسلی پر از امید و تلاش را پرورانده‌اند. 

وی افزود: درطی سه سال اخیر قریب به یک‌هزار و 500 نفر در مجموعه آموزش‌ و پرورش اسلامشهر، بازنشسته شدند که با پیگیری‌های بسیار توانستیم با استخدام یک‌هزار و 600 معلم و دبیر این کمبود را جبران کنیم، تقریباً بالغ بر ۶۰ درصد نیروی انسانی موجود در طی این مدت جذب و به‌کارگیری شده‌اند.

قنبری با اشاره به اینکه شهرستان اسلام‌شهر رتبه اول حق‌التدریس استان را به‌منظور جبران کمبود معلم به خود اختصاص داده، بیان کرد: به توجه به شرایط نیروی انسانی موجود در منطقه، نیاز است تا سهمیه‌های استخدامی این شهرستان موردتوجه مسئولین ذی‌ربط قرار گیرد.وی با قدردانی از واحد کارگزینی و بازنشستگی آموزش‌وپرورش، گفت: در خصوص مشکلات صندوق بازنشستگی و بیمه بازنشستگان که در سال ۱۴۰۱ با آن مواجه بودیم، با پیگیری و همت همکارانم در کارگزینی تمامی مسائل بررسی و برطرف شده است.

مدیر آموزش‌وپرورش اسلامشهر با اشاره به اینکه برای سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۱۰ نفر از همکاران مجموعه به بازنشستگی نائل می‌شوند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در مقطع ابتدایی کمبود معلم‌ نداریم‌ فقط در مقطعه متوسطه کمبودهایی داریم که با استفاده از سایر ظرفیت‌ها این کمبودها را جبران کرده‌ایم.

یدالله سلیمانی فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهداء اسلامشهر نیز با اشاره به نقش و جایگاه معلم در کشور، عنوان کرد: کلمه بازنشسته در عمل شایسته معلمان پرتلاش آموزش‌ و پرورش نیست، شما عزیزان وابستگان جریان علم، معرفت، نور، تربیت و دلدادگی هستید که باید تجربیاتتان در راستای پیشبرد اهداف مجموعه گسترش علم و دانش در عرصه‌های مختلف به‌کارگیری شود.

در این نشست که با حضور مسئولان ادارات شهرستان اسلام‌شهر و نماینده مدیرکل آموزش‌ و پرورش شهرستان‌های استان تهران و رؤسای ادوار گذشته آموزش‌ و پرورش اسلامشهر برگزار شد، مدیران و معاونان مدارس این منطقه که در سال‌ جاری به درجه بازنشستگی نائل آمدند، مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند و قرار است که آئین تجلیل از معلمان بازنشسته نیز هم‌زمان با گرامیداشت روز معلم برگزار شود. 

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.