حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
افتتاح اولین مرکز تعویض پلاک در پردیس
شهردار پردیس خبر داد:

افتتاح اولین مرکز تعویض پلاک در پردیس

شهردار پردیس گفت: اولین مرکز تعویض پلاک در فاز ۸ ساخته و طی هفته گذشته راه‌اندازی شده و شهروندان شرق استان می‌توانند به این مرکز مراجعه و خدمات دریافت کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، رضا کارخانه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز پردیس ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و بیان خدمات ارائه شده در فازهای مختلف این شهر، اظهار کرد: طی سه سال حضور بنده در پردیس برخی اقدامات و خدمات را باید به استحضار برسانیم اما به دلیل برخی کمبودهای خدمات و عمرانی که به دلایل بودجه و غیره در این شهر وجود دارد معذرت‌خواهی می‌کنیم.

وی گفت: سه‌ماهه اول حضور در پردیس درجه شهرداری این شهر از هفت به ۹ ارتقاء یافت و مانند شهرداری تهران که مناطق بیست‌ودوگانه دارد پردیس نیز این گام را آغاز و سه منطقه را در شهر پردیس مصوب کرد.

شهردار پردیس افزود: ساختمان منطقه یک شهرداری در بهمن‌ماه افتتاح و از ابتدای سال آینده شهردار مستقر و خدمات ارائه خواهد شد تا شهروندان برای دریافت خدمات فازهای یک تا ۴ به این ساختمان جدید مراجعه کنند.

کارخانه ادامه داد: منطقه دو شهرداری مربوط به فازهای پنج، ۹ و 11 است که در دهه فجر امسال با حضور معاون سیاسی استاندار در فاز ۱۱ افتتاح و فروردین‌ماه رسماً آغاز به کار خواهد کرد.

وی اضافه کرد: منطقه سه شهرداری مربوط به فازهای ۶، هفت و هشت است که مشغول فعالیت است و این مناطق، شهردار، مدیر و پرسنل دارد و تمام اقدامات شهرداری مرکز را با دو درجه پایین‌تر به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌دهند.
 
شهردار پردیس با بیان اینکه در کنار ساخت مناطق، سه ناحیه شهری نیز برای خدمات شهری و رفت‌وروب افتتاح شده است، ابراز کرد: دومین قدم تکمیل و تصویب طرح جامع شهر پردیس بود که طی هشت سال بلاتکلیفی با پیگیری‌های انجام شده این طرح به تأیید شورای برنامه‌ریزی و کمیسیون ماده ۵ استان رسید و در وزارت راه و شهرسازی مراحل نهایی را طی می‌کند.

کارخانه تصریح کرد: توانستیم برخی از واحدهای شهرداری را مانند حمل و نقل و آتش‌نشانی به سازمان ارتقاء دهیم و در ادامه سازمان عمران، نوسازی، پارک‌ها و آرامستان به شهرداری پردیس اضافه خواهند شد.

وی افزود: در حوزه عمرانی، فرهنگی و خدماتی تالار بزرگ شهر پردیس پس از ۱۲ سال توقف، طی ۱۴ ماه با بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی افتتاح و به محلی برای برگزاری مناسب‌های بزرگ استانی و شهرستانی تبدیل شده است.

شهردار پردیس ادامه داد: ارتقاء ایستگاه‌های آتش‌نشانی پردیس را با توجه با بارگذاری جمعیتی در این شهر در برنامه قرار دادیم و تعداد دو ایستگاه افتتاح و تعداد ایستگاه‌ها به هفت رسید اما این شهر به ۱۵ ایستگاه نیاز دارد و با ایستگاه ۷ این شهر که قرارداد آن بسته و تا چند روز آینده عملیات عمرانی آن آغاز می‌شود، ۵۰ درصد نیاز شهر برطرف شده است.

کارخانه با بیان اینکه ساخت مجتمع کوهسار، پارک ۲۴ هزار مترمربعی این منطقه رضایتمندی شهروندان را در پی داشته است، عنوان کرد: اولین مرکز تعویض پلاک در فاز ۸ ساخته و طی هفته گذشته مجدداً راه‌اندازی شده و شهروندان شرق استان می‌توانند به این مرکز مراجعه و خدمات دریافت کنند.
 
 وی اضافه کرد: ساخت گلزار شهدای بوستان نورالشهدا، انبار سوله نمک در فاز ۱۱، اجرای ۲۲ هزار مترمربع پیاده‌رو سازی، احداث ۲ هزار مترمربع دیوار حائل از جمله دیگر خدمات ارائه شده شهرداری بوده است.

شهردار پردیس تصریح کرد: میدان فرهنگ از نقاط ترافیکی پیچیده شهر بود که طی پروژه‌ای عظیم رفع شد اما به دلیل توپوگرافی خاص شهر پردیس در زمان بارش برف‌وباران از میدان امام راحل تا میدان شهید رئیسی(عدالت) ترافیک قفل می‌شد و برای رفع این معضل دسترسی فروردین جنوبی به آزادراه را افتتاح و بخش بزرگی از این مشکل حل شد.

کارخانه افزود: دسترسی جدیدی از خیابان شهید رجایی به بوستان نورالشهدای فاز۳ ساخته و پس از نصب روشنایی و اتمام پارکینگ به‌زودی افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه ساخت ۶ مخزن ذخیره پساب در شهر پردیس باعث شده امروز شهرداری پردیس یک قطره آب شرب برای آبیاری فضای سبز استفاده نکند، اذعان کرد: احداث مسیر سلامت، پارک زیتون، پارک بانوان، پارک گردشگری با متراژ ۲۰ هزار متر مربع در وردی شهر پردیس، پارک شهید معیری در فاز۲، پارک ۲۰ هزار مترمربعی پردیسان، پارک دره جوزک و ساخت ۱۲ هکتار فضای بین شهرهای بومهن و پردیس از جمله اقدامات حوزه فضای سبز شهری است.
 
 شهردار پردیس اضافه کرد: شهر پردیس اولین شهر استان تهران بود که آرامستان نداشت اما با پیگیری‌های صورت‌گرفته با حمایت امام‌جمعه شهرستان ۵۰ هکتار از اراضی موقوفه شرف النسا کرشت برای ساخت آرامستان اختصاص یافت و در مرحله اول ۱۰ هکتار محصور، غسالخانه و ساختمان گلزار شهدا در حال ساخت است با بودجه ۴۰ میلیاردتومانی به این مرحله رسیده و در نیمه اول سال آینده به ۳۰ میلیارد بودجه به اتمام خواهد رسید.

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!