حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
امروز ارزهای دیجیتال ریزش شدیدی داشت
طبق داده‌های بلومبرگ:

امروز ارزهای دیجیتال ریزش شدیدی داشت

امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ ارزهای دیجیتال به‌شدت ریزش کردند که همین موضوع باعث شد تا دارندگان این ارزها برای فروش اقدام کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، طبق داده‌های گردآوری شده توسط بلومبرگ، بیت‌کوین در معاملات اولیه آسیا با ۵.۱ درصد کاهش، به زیر ۸۷ هزار دلار رسید، درحالی‌که اتر بیش از ۶ درصد کاهش یافت و به زیر ۲۹۰۰ دلار رسید. اکثر توکن‌ها از الگوی مشابهی پیروی کردند و سولانا بیش از هفت درصد سقوط کرد.

بازار ارزهای دیجیتال پس از یک هفته فروش گسترده، در وضعیت متزلزلی قرار دارد. بیت‌کوین در نوامبر، ۱۶.۷ درصد از ارزش خود را از دست داد، اما کاهش فشار فروش باعث شد که هفته گذشته، دوباره به سطح ۹۰ هزار دلار برسد.

پس از ریزش روز دوشنبه، معامله‌گران خود را برای حرکات نزولی بزرگ‌تر آماده می‌کنند. شأن مک نالتی، سرپرست معاملات مشتقات آسیا - اقیانوسیه در شرکت «فالکون‌ایکس» گفت: بزرگ‌ترین نگرانی، ورود ناچیز سرمایه به صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل‌معامله در بورس بیت‌کوین و عدم وجود خریداران در سطوح پایین‌تر است. ما انتظار داریم که موانع ساختاری در دسامبر ادامه یابد. ما سطح حمایت کلیدی بعدی را ۸۰ هزار دلار برای بیت‌کوین در نظر داریم.

منبع: مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!