
رئیس دادگستری شهرستان ری مطرح کرد:
ناترازی برق؛ دلیل اختلال در رسیدگی به پروندهها
رئیس دادگستری شهرستان ری از قطعی مکرر برق در سال گذشته و اثر مخرب آن بر زمان رسیدگی به پروندهها و چالش مراجعان به دادسرای شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، داریوش قاسمزاده در گفتگویی اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در شهرستان ری درگیر آن بودیم، موضوع ناترازیهای برق بود که سال گذشته نارضایتیهای مردمی را در پی داشت و همه مسئولان شهرستان تلاش کردند که مشکلات را کاهش دهند.
وی افزود: قطعی مکرر برق سال گذشته دستگاه قضا را با چالش مواجه کرده بود و من هم در جلسه شورای تأمین این موضوع را مطرح کردم که بعضی دستگاهها مانند دادگستری چون از قبل و در دو ماه گذشته وقت رسیدگی به پروندهها را تعیین کرده و اصحاب این دعوا ممکن است خارج از حوزه شهرستان و استانهای دور دست باشند و آن فردی که وقت و هزینه کرده است و در این روز مراجعه میکند با مشکل قطعی برق مواجه میشود و چه کسی باید پاسخگوی این عزیزان باشد.
رئیس دادگستری شهرستان ری در ادامه افزود: همکاران دستگاه قضایی این وقتها را در زمانهای دیگر اقدام میکنند تا بتوانند مشکلات مردم را حل و همراهی کنند و در دستگاه قضایی که مردم وقت رسیدگی از قبل دارند، با این ناترازیها ما نمیتوانیم بگوییم که فردا بیایند کارتان را انجام بدهیم، چون رسیدگی در آیین دادرسی مدنی و کیفری پنج روزه پیشبینی شده است و با روز ابلاغ هفت روزه است و نمیتوان توافقشان را مکتوب کنیم و این موجب نارضایتی در بین این عزیزان در دستگاه قضا شده است.
قاسمزاده ابراز کرد: دادگستری شهرستان ری با وسعتی که در حوزههای قضایی دارد، رسیدگی به پروندهها بسیار جوان و به تعبیری ۶ ماهه هستند و ما در دستگاه قضایی تلاشمان این بوده است که اوقات رسیدگی به پروندهها به زمان کمتری برسانیم، تاجایی که رسیدگی در خیلی از شعب ما یک یا چند ساله بود، اما به یک هفته تا ده روز کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در خصوص حقوق شهروندی مد نظر ما بوده است تا آنجا که امکان داشته باشد از قرارهای بازداشت موقت خودداری میشود؛ مگر در مواردی که خاص باشد و در پروندههای متناسب دیگری از آنها استفاده کنیم و مجازات حبس باید برای کسانی باشد که داری سابقه تکراری جرم هستند و در مواقعی که با مجازاتهای جایگزین حبس این فرد را نتوانستهایم مهار کنیم و مجازات تأثیر گذار نبوده است، از مجازاتهای حبس که بازدارندهتر است استفاده میکنیم.
رئیس دادگستری شهرستان ری در پایان گفت: موضوع بسیار حائز اهمیت در دستگاه قضایی، رفتار با اربابرجوع و توجه به اخلاقمداری است. اصحاب دعوا و مراجعهکنندگان حتی اگر حقی هم نداشته باشند با روی خوش با آنها برخورد کنیم و پاسخگو باشیم و مردم با رضایتمندی از دادگستری خارج شوند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!