حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
ساخت نخستین مدارس «دارالصنوف» با هویت ایرانی
رئیس اداره آموزش و پرورش پاکدشت خبر داد:

ساخت نخستین مدارس «دارالصنوف» با هویت ایرانی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت از طرح ساخت مدارس «دارالصنوف» با هویت ایرانی اسلامی با کمک اصناف این شهرستان برای اولین‌ بار در کشور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمد حسنی در گفتگویی اظهار داشت: طبق توصیه ویژه رئیس‌جمهور در امر ساخت مدرسه در کشور، تفاهم‌نامه ۱۰۰ درصد خیری هنرستان دخترانه ۲۴ کلاسه در شهرستان با پیگیری‌های این اداره طی تعهدی که جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور در همایش بین‌المللی کیش داشتند، با حضور خیران به امضا رسید.

وی در رابطه با ساخت مدارس در شهرستان پاکدشت افزود: ما در شهرستان بیش از ۴۰ مدرسه جدید نیاز داریم و برای رفع این کمبود باید تمام ظرفیت‌های ممکن را به کار بگیریم و خوشبختانه جامعه بزرگ خیّران به کمک ما آمده‌اند و تفاهم‌نامه ساخت هنرستان ۲۴ کلاسه امضا شد که قطعاً می‌تواند به دانش‌آموزان برای رسیدن به رویاهای خود در رشته‌های محبوبشان کمک شایانی کند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت خاطرنشان کرد: نخستین گام را برای ساخت مدارس «دارالصنوف» با کمک اصناف برداشتیم و این طرح نیز برای اولین‌بار در کشور اجرا خواهد شد.

حسنی در پایان تأکید کرد: در مسیر ساخت مدرسه به‌صورت خستگی‌ناپذیر و ۲۴ ساعته فعال خواهیم بود و به‌زودی برای دانش‌آموزان استثنائی شهرستان نیز خبر خوبی خواهیم داشت.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.