حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
هنر جمهوری اسلامی، تبدیل تهدید به فرصت است
امام جمعه دماوند:

هنر جمهوری اسلامی، تبدیل تهدید به فرصت است

امام جمعه شهرستان دماوند با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارها و تهدیدها عقب‌نشینی نکرده است، گفت: هنر نظام اسلامی این است که تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند و هر روز قوی‌تر از گذشته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان دماوند در آغاز سخنان خود با سفارش نمازگزاران به رعایت تقوای الهی به کلامی از امیرالمؤمنین علی (ع) استناد کرد و اظهار داشت: «اگر آسمان‌ها و زمین بر بنده‌ای بسته شود و او تقوا پیشه کند، خداوند برای او راهگشایی می‌کند و از جایی که گمان ندارد روزی‌اش را می‌رساند.»

 وی افزود: در شرایط سخت فردی و اجتماعی، تقوا همان کلیدی است که مسیر گشایش و رهایی را پیش پای انسان قرار می‌دهد.

رهنمودهای رهبر انقلاب به دولت

خطیب جمعه شهرستان دماوند با اشاره به دیدار اخیر رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: «این دیدار سرشار از نکات کلیدی و رهنمودهای ارزشمند بود که باید چراغ راه همه مسئولان قرار گیرد.»

فتاح‌دماوندی با بیان اینکه رهبر انقلاب همواره در طول دوران رهبری خود از دولت‌ها حمایت کرده‌اند، افزود: «ایشان ضمن قدردانی از زحمات دولت‌ها، نقدهای دلسوزانه و امیدبخشی را مطرح کرده‌اند که راه اصلاح امور را هموار می‌سازد.»

وی در ادامه خطبه‌ها با تأکید بر نقش مردم در پیشبرد امور کشور تصریح کرد: «در شرایط فعلی، وظیفه ما در حمایت از دولت سنگین‌تر از گذشته است.» وی تأکید کرد که همه آحاد جامعه باید برای موفقیت دولت در مدیریت معیشت و اقتصاد کشور یاری‌گر باشند تا امید و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت شود.

روایت قوت در برابر روایت ضعف

امام جمعه دماوند روایت امیدبخش از توانمندی‌های ملت ایران را عاملی برای حفظ روحیه عمومی دانست و گفت: «بیان ضعف‌ها و کمبودها، جز دلسردی و ناامیدی نتیجه‌ای ندارد؛ اما روایت قوت به مردم امید و نشاط می‌بخشد. هر فرد، خانواده و جامعه‌ای نقاط قوت و ضعف دارد و اگر بر ظرفیت‌ها تمرکز کنیم، برای رسیدن به قله‌های پیشرفت تلاش بیشتری خواهیم کرد.

فتاح‌دماوندی با اشاره به توانمندی‌های دفاعی کشور تصریح کرد: «عملیات‌های وعده صادق و نمایش قدرت موشکی، پهپادی و پدافندی ایران اسلامی، اقتدار ملی ما را به رخ جهانیان کشید.»

وی همچنین با بیان اینکه ایران در بسیاری از محصولات اساسی به خودکفایی رسیده و رشد ۵۷ درصدی صادرات غیرنفتی را تجربه کرده است، افزود: «توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، صنایع بزرگ و نیز پیشرفت‌های علمی در حوزه‌های هسته‌ای، نانو، زیست‌فناوری و هوافضا نشانه‌ای از توان علمی و اقتصادی جوانان ایرانی است.»

استقلال سیاسی و فرهنگ «ما می‌توانیم»

امام جمعه شهرستان دماوند برگزاری انتخابات‌های پی‌درپی و راهپیمایی‌های میلیونی ۲۲ بهمن را نشانه‌ای روشن از استقلال سیاسی ملت ایران دانست و گفت: «اعتماد مردم به نظام اسلامی خودشان همواره در صحنه‌های بزرگ ملی به نمایش گذاشته شده است.» او افزود: نهادینه شدن فرهنگ «ما می‌توانیم» پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از بزرگ‌ترین دستاوردها بوده که بر فرهنگ «ما نمی‌توانیم» دوران پهلوی غلبه کرده است.

فتاح‌دماوندی در بخش دیگری از خطبه‌ها با بیان اینکه «وحشی‌گری رژیم صهیونیستی به اوج رسیده و این رژیم به هیچ قانونی پایبند نیست»؛ مطرح کرد: حرکت کاروان جهانی «صُمود» با ده‌ها کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه نماد همبستگی انسانی و بیداری وجدان‌های جهانی است و هر کس در برابر ظالم سکوت کند، شریک ظلم خواهد بود.»

جمع‌بندی؛ تهدیدها بستر فرصت‌ها

وی در پایان با یادآوری دشمنی‌ها و تحریم‌های گسترده علیه ملت ایران خاطرنشان کرد: «با وجود همه فشارها و مشکلات، جمهوری اسلامی نه‌تنها ضعیف نشده بلکه هر روز قدرتمندتر شده است. هنر نظام ما این است که تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند و مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد.»

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!