
معاون اداره کل صمت استان تهران مطرح کرد:
ضرورت دوگانهسوز شدن نانواییها؛ تضمین تولید نان
معاون بازرگانی و تجارت خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، با تاکید بر اهمیت طرح دوگانهسوز کردن نانواییها، آن را اقدامی پیشدستانه برای تضمین تولید نان در زمان بحران دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، حسن میرزایی در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان ملارد اظهار داشت: طرح دوگانهسوز کردن نانواییها، گامی پیشدستانه و ضروری است که میتواند تداوم تولید نان را در شرایط اضطراری و بحرانهای احتمالی تضمین کند.
وی با اشاره به تجربه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افزود: این تجربه تاریخی نشان داد که در زمان بحران، تأمین و تولید نان از اهمیت حیاتی برخوردار است و نیازمند برنامهریزیهای دقیق و تدابیر ویژهای است. اجرای طرح دوگانهسوز کردن نانواییها بهعنوان یکی از این تدابیر کلیدی مطرح است.
معاون بازرگانی و تجارت خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: با دوگانهسوز شدن نانواییها، امکان استفاده از سوختهای جایگزین فراهم میشود که این امر نقش مهمی در حفظ تولید و جلوگیری از تعطیلی نانواییها در مواقع اضطراری خواهد داشت.
میرزایی از مسئولان شهرستان ملارد خواست تا این طرح را جدی بگیرند و در اجرای آن همکاری لازم را داشته باشند تا در شرایط بحرانی هیچگونه مشکلی در تأمین نان مردم پیش نیاید.
گفتنی است، در این جلسه مشترک که بین ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان استان تهران و شهرستان ملارد برگزار شد؛ سید اصغر تقوی، فرماندار شهرستان ملارد، مهدی علیدادی، مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری تهران، جمعی از معاونان مدیران کل صمت، جهاد کشاورزی و سازمان غله استان تهران حضور داشته و آخرین وضعیت تأمین، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی بهویژه آرد و نان در این شهرستان بررسی و گزارشی جامع از چالشهای موجود ارائه شد.
در ادامه هر کدام از اعضای جلسه ضمن تأکید بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر بین دستگاههای مسئول، راهکارهای عملیاتی برای رفع کمبودها و بهبود روند نظارت بر بازار را مطرح کردند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!