حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
دستیابی متخصصان هسته‌ای به ۱۶۰ دستاورد ویژه‌
معاون رئیس‌جمهور خبر داد:

دستیابی متخصصان هسته‌ای به ۱۶۰ دستاورد ویژه‌

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه دستاوردهای خاص و ویژه‌ای را در دهه فجر افتتاح خواهیم کرد، گفت: امسال نیز همانند سال گذشته توانسته‌ایم به حدود ۱۶۰ دستاورد دست یابیم که موارد برجسته را به صورت رسمی اعلام خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمد اسلامی در حاشیه همایش «نقش اصناف و بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی» در شهرستان ورامین در جمع خبرنگاران گفت: صنعت هسته‌ای مولود انقلاب اسلامی است؛ یعنی اراده، خودباوری و رسیدن به قله‌های پیشرفت به‌ویژه در حوزه علوم و فنون پیشرفته، حاصل نگاه انقلاب اسلامی بوده است و در سازمان انرژی اتمی ایران باوجود همه مخالفت‌ها توانسته‌ایم هم‌تراز با کشورهای پیشرو و توسعه‌یافته قرار بگیریم و محصولاتی را ارائه کنیم که در تراز جهانی قرار دارند.

 وی با بیان اینکه دستاوردهای خاص و ویژه‌ای را در دهه فجر افتتاح خواهیم کرد، گفت: سالیانه برنامه‌های توسعه‌ای خود را در تاریخ 20 فروردین که سالروز فناوری هسته‌ای است، اعلام می‌کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تأکید کرد: توسعه صنعتی و تجاری‌سازی محصولات فناورانه و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی که بتواند این فناوری را در زندگی مردم گسترش دهد، هدفی است که به طور قاطع در سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای کشور پیگیری می‌شود.

اسلامی ادامه داد: تقریباً در سه سال گذشته به‌صورت روزانه، دستاورد داشته‌ایم؛ یعنی به ازای هر یک روز و نیم کاری، یک دستاورد ثبت شده است که حتماً این روند ادامه خواهد داشت. امسال نیز همانند سال گذشته توانسته‌ایم به حدود 160 دستاورد دست یابیم که موارد برجسته را به صورت رسمی اعلام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: فناوری پلاسمای سرد یکی از دستاوردهای نوین سازمان انرژی اتمی ایران است که اکنون و در بخش سلامت و درمان زخم از آن استفاده می‌شود؛ کلینیک زخم در بیمارستان مفتح شهرستان ورامین در حال خدمت‌رسانی بوده و مردم از این فناوری نوین استفاده می‌کنند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به دستاوردهای بزرگ این فناوری در حوزه‌های پزشکی و بهداشتی، افزود: یکی از دستاوردهای مهم فناوری هسته‌ای، تولید کیت‌های غربالگری نوزادان است که در تشخیص بیماری‌های متابولیک نقش مهمی ایفا می‌کند.

اسلامی تأکید کرد: این دستاورد نه‌تنها هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد، بلکه با شناسایی به‌موقع بیماری‌ها، از بروز مشکلات و هزینه‌های طولانی‌مدت برای خانواده‌ها جلوگیری می‌کند. فناوری هسته‌ای به ما این امکان را می‌دهد که بیماری‌های متابولیک را از ابتدای تولد شناسایی و درمان کنیم و در نتیجه سلامت نسل‌های آینده را بهبود بخشیم.

وی همچنین تصریح کرد: استفاده از این فناوری به ایران کمک کرده است تا از زنجیره ارزش بهره‌برداری کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مطرح کرد: همچنین کشاورزان می‌توانند برای باغ‌های پسته از فناوری‌های نوین استفاده کنند. آمادگی داریم تا از سایر مولدها مانند اشعه گاما به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر فناورانه در شهرستان ورامین استفاده شود.

اسلامی تأکید کرد: اعلام کرده‌ایم که از بخش خصوصی، مردم و هرکسی که آمادگی سرمایه‌گذاری داشته باشد، پشتیبانی می‌کنیم تا فناوری هسته‌ای توسعه یابد.

 ممانعت فناوری هسته‌ای از خام‌فروشی

وی بیان کرد: با بهره‌برداری از فناوری هسته‌ای، ایران قادر است به‌جای خام‌فروشی منابع طبیعی، محصولات با ارزش‌افزوده تولید و آن‌ها را صادر کند. با بهره‌برداری از فناوری هسته‌ای، ایران قادر است به‌جای خام‌فروشی منابع طبیعی، محصولات با ارزش‌افزوده تولید کند و آن‌ها را صادر کند. این تغییر جهت در فرایند تولید، می‌تواند موجب رشد اقتصادی، اشتغال‌زایی و کاهش وابستگی به منابع طبیعی شود. علاوه بر این، این روند می‌تواند به‌عنوان یک مدل موفق در سایر نقاط کشور نیز پیاده‌سازی شود.

 لزوم تداوم سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری هسته‌ای

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای ورامین اشاره کرد و افزود: در راستای ارتقاء سطح خدمات بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته در شهرستان ورامین توسعه خواهند یافت. این پروژه‌ها به کمک خیرین و بخش خصوصی در حال پیگیری هستند و به‌زودی شاهد ارتقای کیفی خدمات درمانی در این شهرستان خواهیم بود. هدف ما این است که مردم این منطقه از بهترین خدمات درمانی برخوردار شوند و به همین منظور در حال ایجاد زیرساخت‌های لازم به این منظور هستیم.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.