
استاد حوزه و دانشگاه:
دخترانِ امروز آیندهسازان فردا هستند
استاد حوزه و دانشگاه از دختران امروز به عنوان آیندهسازان فردا و میراث گرانبها نام برد و گفت: تکریم آنها در واقع ارزشنهادن به نسل آینده انقلاب است.
زینب نادی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، با تبریک سالروز میلاد حضرت معصومه (س) و ابراز همدردی با داغداران حادثه بندر شهید رجایی، اظهار کرد: با توجه به اینکه دختران امروز آیندهسازان فردا و میراث گرانبها هستند، تکریم آنها در واقع ارزشنهادن به نسل آینده انقلاب است.
وی با اشاره به نقش دختران در حفظ و انتقال ارزشهای فرهنگی به نسل آینده، افزود: هر قدمی که برای دختران در جامعه امروز برداشته شود، میتواند امید و لبخندی در آینده کشور برای همگان به جا گذارد؛ بنابر این ما مسئولیت خطیری از لحاظ فردی و اجتماعی در برابر دختران جامعه دارا هستیم.
این استاد حوزه و دانشگاه زیبایی جامعه را در گرو حضور پربرکت دختران دانست و با تأکید بر لزوم حضور آنها در اجتماع، بیان کرد: هر کجا نام مرد قوی برده میشود، حتماً یک زن قوی در کنارش بوده است؛ از این رو رشد، پویایی و سلامت جامعه به مادران آینده گره خورده است.
نادی با تأکید بر تدوین برنامهها اضافه کرد: مسئولان میبایست در جهت تربیت و رشد اجتماعی دختران در جامعه به ویژه مدارس و دانشگاهها با تدوین برنامههایی در سطح کلان و خرد زمینه حضور آنان و شکوفایی کامل استعدادهایشان را فراهم کنند؛ اگر قرار است که بیش از 60 درصد فارغالتحصیلان دانشگاهها را بانوان تشکیل دهند، دختران نقش بسیار مهمی در تحولات آتی کشور ایفا میکنند.
وی با بیان اینکه اهمیت به جایگاه زنان در اسلام ریشه در قرآن و سخنان پربرکت معصومین علیهمالسلام دارد، مطرح کرد: توجه به جایگاه زن در اسلام اهمیت به خون شهدا است.
این پژوهشگر حوزه زنان یادآور شد: دختران امروز با استفاده از رسانهها در جریان تغییر و تحولات جامعه قرار میگیرند که بعضی از این اطلاعات مفید و مثبت است و ؛ اما برخی دیگر در جهت حفظ آرمانهای دختر مسلمان ایرانی نیست؛ مانند حفظ حجاب که فقدان و عدم توجه به آن ممکن است امنیت روانی و اجتماعی آنها به عنوان نیمی از پیکر جامعه، در معرض آسیب قرار دهد و باعث ضعف حیا و عفت شده و مستقیماً در سیاست، فرهنگ و اقتصاد کشور تأثیرگذار باشند.
نادی نقش خانواده را در ایجاد حس خودباوری در دختران بسیار مهم برشمرد و افزود: اگر دختران را به سوی عادات پسندیده و سنتهای دینی سوق داده و در خانه، مدرسه و دانشگاه آموزش دهیم، آنگاه آنها میتوانند با هویت اصلی خود کنار آمده و کمتر دچار تزلزل و انحراف میشوند.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر چنانچه روحیه خودباوری و اعتقادی در دختران تقویت شود، توانستهایم آنها را به عنوان الگوی خوب به جهان معرفی کنیم؛ چراکه کشور ما برای بسیاری از کشورها الگو است. زمینه رشد و بذرافشانی مادران مقتدر فردا
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در رسالت خطیری که خدای متعال در مسیر مکتب انسانسازی برای مرد و زن در نظر گرفته، نقش تأثیرگذار زن در جامعه و خانواده کتمانناپذیر و به گونهای هدایت و ضلالت در تکامل شخصیت زنان است و میتوانند همراه خودشان افراد خانواده را به هر دو طرف معطوف کنند. همانگونه که میبینیم در تاریخ زنان نقشی پایاپای مردان و حتی بالاتر از آنان ایفا کردهاند.
نادی با بیان اینکه زن پایهگذار وجود و حیات آدمی است، تأکید کرد: در ساختار شخصیت انسان، زن معماری نقشآفرین و هنرمندی چیرهدست است. اگر به دنبال جایگاه رفیع دخترانمان در جامعه اسلامی هستیم، باید آنها را دریابیم و بیش از هر موضوع دیگری مسئله زنان برای مسئولان در ارجحیت قرار گیرد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!