حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
خروج حضور اتباع در ایران از قالب مهاجرت
رئیس دادگستری شهرستان ری مطرح کرد:

خروج حضور اتباع در ایران از قالب مهاجرت

رئیس دادگستری شهرستات ری گفت: بحث جمعیت اتباع در ایران از قالب مهاجرت خارج شده و گویی دو کشور در یک نقطه جغرافیایی به نام ایران در حال زندگی هستند.

داریوش قاسمی‌زاده در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، با تاکید بر ضرورت مدیریت حضور اتباع خارجی در شهرستان ری، اظهار داشت: طبق آخرین آمار، حدود ۳۰۰ هزار نفر از اتباع در شهرستان ری حضور دارند که عمده جمعیت آن‌ها اتباع افغانستانی هستند. نگرانی اصلی ما این است که تعداد قابل توجهی از این افراد به صورت غیرمجاز زندگی می‌کنند و این مسئله تبعات مختلفی برای منطقه داشته است.

وی به پیامدهای حضور اتباع خارجی بر بازار کار و صنوف اشاره کرد و افزود: چه اتباع مجاز و چه غیرمجاز، حضورشان برای ما هزینه‌های زیادی داشته و مشکلات زیادی را در صنوف ایجاد کرده است. متأسفانه، بسیاری از مشاغل توسط اتباع گرفته شده و در نتیجه، شهروندان ایرانی شغل خود را از دست داده‌اند.

رئیس دادگستری شهرستان ری با اشاره به جنبه‌های امنیتی این موضوع، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مسائل امنیتی این است که هویت بسیاری از اتباع خارجی مشخص نیست؛ این موضوع می‌تواند امنیت منطقه را به خطر اندازد.

وی ادامه داد: برای مقابله با این چالش، نیاز است یک سامانه کارآمد برای شناسایی و مدیریت وضعیت این افراد طراحی و اجرا شود.

قاسمی‌زاده از تلاش‌های صورت‌گرفته در سطح شهرستان خبر داد و مطرح نمود: در شهرستان ری اقدامات خوبی انجام شده است؛ در جلسات شورای تأمین، به طور مداوم به تبعات حضور اتباع اشاره شده تا این موضوع در سطح کلان مورد رسیدگی قرار گیرد.

قاسمی‌زاده در ادامه تأکید کرد که قوانین فعلی مربوط به حضور و فعالیت اتباع خارجی دیگر پاسخگوی شرایط کنونی نیستند.

وی گفت: در گذشته، تعداد افراد خارجی در کشور اندک بود و حضور آن‌ها برای جامعه مفید واقع می‌شد. اما امروز ما با کلونی‌های گسترده‌ای از اتباع مواجه هستیم که مشکلات مختلفی را ایجاد کرده‌اند. اصلاح قوانین مرتبط با اتباع خارجی یک ضرورت ملی است و باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دادگستری شهرستان ری به مقایسه وضعیت ایران با سایر کشورها پرداخت و اظهار داشت: در کشورهای دیگر، نیازسنجی دقیقی انجام می‌شود و نیروی کار با مهارت‌های مشخص و مورد نیاز جذب می‌شود. اما در ایران، بسیاری از اتباع خارجی کارگر ساده هستند و نمی‌توانند نیازهای متنوع اقتصادی کشور را تأمین کنند.

قاسمی‌زاده در پایان افزود: بحث جمعیت اتباع در ایران دیگر به موضوع مهاجرت محدود نشده است؛ بلکه به نظر می‌رسد گویی دو کشور در یک نقطه جغرافیایی به نام ایران زندگی می‌کنند.

انتهای خبر/*

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!