حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
تنگه احد نظام اسلامی، حفظ سنگر خانواده است
مسئول جامعه زنان استان تهران:

تنگه احد نظام اسلامی، حفظ سنگر خانواده است

مسئول بسیج جامعه زنان استان تهران با بیان فضائل حضرت زهرا (س)، گفت: بزرگترین مسئولیت زنان جامعه اسلامی، حفظ سنگر خانواده به عنوان تنگه اُحد نظام اسلامی و تربیت نسل ظهور است.

سمیه ناصریان در گفتگو با سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» در خصوص فضائل و مناقب حضرت زهرا (س) اظهار کرد: زندگی سراسر نور و هدایت حضرت صدیقه طاهره (س) برای همه بانوان مسلمان الگوی تمام‌ عیار است.

وی با بیان اینکه ظهور این نور از چهل روز پیش از تولد ایشان، با ابلاغ نوای دوری از خدیجه (س) از سوی جبرئیل به پیامبر (س) تا زمان تولد و هبوط چهار زن بهشتی برای کمک به ام‌المؤمنین بود، افزود: آسیه، مریم، ساره و کلثوم آمده بودند تا افتخار این تولد را به نام خودشان رقم بزنند و تولدی عجیب بود که نظیر آن تاکنون در عالم دیده نشده است.

مسئول بسیج جامعه زنان استان تهران با اشاره به پرورش حضرت زهرا (س) در اوج سختی‌های مسلمانان در اوایل بعثت پیامبر، مطرح کرد: فاطمه (س) با رحلت مادر، داغی عظیم را بر دوش کشیدند، اما نگذاشتند خَم به اَبروی پیامبر بیاید و یکی از زیباترین القاب را از پدر هدیه گرفتند، «ام ابیها» یعنی «مادر پدر».

ناصریان با تاکید بر نقش‌آفرینی آن حضرت در دشواری‌های دعوتِ به اسلام پابه‌پای پیامبر (ص)، خاطرنشان کرد: در مشکلات شعب ابی‌طالب و هجرت به مدینه همراه با فاطمه بنت اسد، در پشتیبانی جنگ‌های غزوه که با حضور پیامبر انجام می‌گرفت، به ویژه رشادت ایشان در جنگ اُحد و ... حقیقتاً مثال‌زدنی است.

وی تکمیل نقش بی‌بدیل همسری‌ فاطمه (س) را در کنار مادری برای پیامبر، در ازدواج با بزرگ‌مردی چون امیرالمؤمنین (ع) دانست و ادامه داد: در شب ازدواج با علی (ع)  لباس عروسی‌اش را به مستمندی داد و روح متعالی بخشندگی‌اش را به رُخ آسمانیان کشید. با وجود تنگدستی همسرش هیچ‌گاه گله‌ای از ایشان نفرمود و با فرزندانش روزها را روزه می‌گرفت تا تنگنای فقر را بگذرانند و آنجا بود که مصداق بارز سوره انسان (هل اتی...) در کمک به مسکین و یتیم و اسیر شد.

مسئول بسیج جامعه زنان استان تهران از خطبه فدکیه ایشان را به عنوان یکی از مظاهرعالی تعالیم الهی که حاصل آموخته‌های امامان معصوم به فرزندانشان است، یاد کرد و افزود: این زندگانی پربرکت با دفاع از ولایت بعد از سقیفه بنی ساعده و گرفتنِ حقِ مسلّم امیرالمومنین علی (ع) در مسئله خلافت پس از رسول الله و رفتن درب منزل مهاجرین و انصار و یادآوری حادثه غدیر خم و حدیث ثقلین به اوج غربت رسید و شهادت فرزندش محسن و آتش‌زدن درب منزلش و پس از آن رحلتِ جانگدازش هنوز بر دلِ شیعیان داغی تازه محسوب می‌شود.

ناصریان با تاکید بر اینکه تا همیشه تاریخ، فاطمه سلام الله علیها «فاطمه» و الگویی بی‌نظیر برای زنانِ جامعه اسلامی خواهد ماند، به سخنان علامه حسن‌زاده آملی مبنی بر اینکه «گوشتان به دهان رهبری باشد، چرا که گوش ایشان به دهان امام عصر (عج) است»، اشاره و خاطرنشان کرد: ما به عنوان داعیه‌داران ولایت‌مداری بایستی در اندیشه، گفتار و رفتار پیرو ایشان بوده و در هر شرایطی آنجا که قوانین و سیاستگذاری‌های ایشان برزمین مانده این بار را بر دوش بکشیم، نظیر مسئله «جمعیت» که تاثیر شگرفی در ساخت تمدن نوین اسلامی و زمینه‌سازیِ ظهور دارد و جایی برویم که اماممان به آن احتیاج دارد، نه آنجا که راحتی و آسایش را در پی دارد.

وی با بیان اقدامات بسیج جامعه زنان در راستای اجرای منویات رهبر انقلاب، تشریح کرد: در پویش «ایران همدل» برای کمک به جبهه مقاومت آنچه که در توان داشتیم به میدان آوردیم و دیگران را نیز ترغیب کردیم. در عرصه جنگ نرم دشمن، تلاش کردیم علاوه بر حفظ سنگر خانواده و نقش همسری و مادری در اجتماع نیز حضوری فعال داشته باشیم و به عنوان بانوان تراز انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کنیم، همچنین در بزنگاه‌ها به دور از هرگونه افراط و تفریط به صراط مستقیم ولایت پناه ببریم.

مسئول بسیج جامعه زنان استان تهران با اشاره به تاکید معظم‌له در کتاب «دغدغه‌های فرهنگی» مبنی بر اینکه «هر مسئولیتی داریم، آنجا را محور دنیا بدانیم و هر آنچه در توان داریم، در راستای اجرای احسن آن مأموریت قدم برداریم»، تصریح کرد: بزرگترین مسئولیت ما زنان جامعه اسلامی، حفظ سنگر خانواده به عنوان تنگه اُحد نظام اسلامی و همچنین تربیت نسل ظهور در کنار نقش‌آفرینی اجتماعی و حضور فعال در عرصه‌های متنوع فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از