حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
برگزاری پیاده‌روی حضور تا ظهور در شهرستان قدس
«تهران نیوز» گزارش می‌دهد؛

برگزاری پیاده‌روی حضور تا ظهور در شهرستان قدس

مراسم پیاده‌روی حضور تا ظهور با مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم در شهرستان قدس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، این شادپیمایی به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (عج) از میدان امام حسین (ع) تا میدان مصلی با حضور گسترده مردم و به نیت ظهور حضرت در شهرستان قدس برگزار شد تا شهروندان این شهرستان یکبار دیگر ارادت خود را به امام حاضر و ناظر خود ثابت کنند.

دختران و پسران، مادران و پدران، پربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، همه  و همه دست در دست یکدیگر در این مسیر پر از عشق قدم برداشته و به یاد امام حی خود گام برداشتند، پیر و جوان با دل‌هایی اندوهگین از غیبت طولانی سرور و سالار امامان، به ایشان سلام داده و تولدشان را تبریک گفتند.

همیشه به یاد امام زمان (عج) هستم

 یکی از مادران حاضر در این راهپیمایی در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، اظهار کرد: امروز به‌ نیت امام زمان (عج) در پیاده‌روی از حضور تا ظهور شرکت کردیم تا به امام زمانمان ثابت کنیم که همیشه به یادشان هستیم و امیدواریم که از منتظران واقعی ظهور حضرت بوده و گامی موثر برای ظهور ایشان برداریم.

 ملیحه قره‌داغی که با فرزندان خود در این پیاده‌روی شرکت کرده بود، بیان کرد: بسته‌های فرهنگی خوبی برای شهروندان حاضر در این پیاده‌روی آماده کردیم تا همزمان که در جشن شرکت می‌کنند، اطلاعات بیشتری هم از زندگی و شخصیت امام زمانمان کسب کنند.

حضرت ناظر براین پیاده‌روی هستند

 یکی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این پیاده‌روی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: برای من و خانواده‌ام حضور در این مراسم بسیار ارزشمند بود و امام زمان (عج) را شاهد و ناظر بر این پیاده‌روی می‌دیدیم. خوشحال هستم که فرصت شد تا به امام خود ثابت کنم که در میدان حاضر بوده و به ایشان عرض ارادت می‌کنم.

راضیه رجائی در ادامه افزود: در این مراسم برنامه‌های بسیار خوبی تدارک دیده بودند و استقبال مردم از آن بسیار ویژه بود، موکب‌های متعددی در خیابان انتظار مستقر بودند و خدمات فرهنگی به شهروندان عزیز ارائه می‌دادند.

قسمت شد تا در پیاده‌روی شرکت کنم

 یکی از دختران هیأت هانیل در حاشیه این راهپیمایی و در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی ما بیان کرد: سال‌های گذشته که این برنامه اجرا می‌شد اما من توفیق شرکت در آن را نداشتم، خوشحالم که قسمت شد در این شادپیمایی با دوستانم شرکت کنم و اگر عمری باقی بماند سال‌های بعد هم حضور پیدا خواهم کرد.

وی در ادامه با جمله‌ای عشق خود به امام زمان (عج) را اینگونه ابراز کرد و گفت: آقاجان می‌دانم که الان در جمع ما هستی و تک تک ما را می‌نگری می‌خواستم بگویم که تو را بسیار دوست دارم.

مراسم  بسیار باشکوهی بود

 زهرا مومیوند در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، تصریح کرد: به عشق امام زمان خود در این راه قدم گذاشتیم تا شاید حضرت این قدم‌ها را ببیند و هرچه سریع.تر ظهور کند، زیرا همه ما از منتظران ظهور ایشان هستیم.

مومیوند در خصوص کیفیت برنامه اجرا شده گفت: برنامه بسیار عالی برگزار شد و حضور مردم بسیار باشکوه بود، همه شهروندان از کودک و نوجوان تا پدربزرگان و مادربزرگان برای عرض ارادت به امام زمان (عج) حضور پیدا کردند.

قدم‌های ما به نیت فرج آقا بود

یکی از دختران حاضر در مراسم به خبرنگار ما گفت: هر قدمی که در این پیاده‌روی برداشتیم فقط برای نزدیک شدن فرج حضرت بوده و امیدواریم که آقا زودتر ظهور کنند و ما از شاهدان ظهور ایشان باشیم.

مینا نجاری با تاکید بر ارادت خود به حضرت مهدی (عج) یادآور شد: حتی اگر حضرت نتوانستند در میان مردم ظهور کنند در قلب تک تک دوستدارانشان ظهور کرده و دنیا را به نور خود منور سازند.

در میدان حاضر شدم تا عشق خود را ثابت کنم

یکی دیگر از مادرانی که با پسر خود در پیاده‌روی حضور تا ظهور شرکت کرده بود در مصاحبه با خبرنگار «تهران نیوز»، بیان کرد: من در میدان حاضر شدم تا عشق خود را به حضرت اثبات کرده و به ایشان بگویم که منتظر ظهورشان هستم.

وی ادامه داد: همه ما منتظر ظهور حضرت بوده و مشتاقانه انتظار دیدار روی ماه ایشان را می‌کشیم و یک صدا از او تقاضا داریم که قلب‌های ما را با ظهورشان نورانی کنند.

امروز منتظران حضرت دورهم جمع شدند

 دانش‌آموزی که مشتاقانه در انتظار شروع راهپیمایی بود، اظهار کرد: حس ویژه‌ای دارم که در این مراسم همراه با هیات دختران هانیل شرکت کردم و در کنار دوستانم برای امام زمانم قدم برمی.دارم. برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث می‌شود تا منتظران حضرت دور هم جمع شده و اقدامی برای ظهور انجام دهند. 

وی تصریح کرد: نماز اول وقت و کمک به هم‌نوعان از کارهایی است که ظهور حضرت را نزدیک کرده و ما را بیشتر از قبل به سوی ایشان هدایت می‌کند.

حامی امام زمان (عج) خواهیم بود

یکی از پسران حاضر در این شادپیمایی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی «تهران نیوز» خاطرنشان کرد: دلیل شرکت من در این راهپیمایی این بود که امام زمان (عج) بدانند که ما از ایشان حمایت خواهیم کرد و تنهایش نخواهیم گذاشت.

بهنیا مهرعلی در ادامه افزود: ما همیشه به یاد امام غریب خود هستیم و امیدواریم که هرچه سریع‌تر شاهد ظهور ایشان بوده و پایان تمام بدی‌های جهان را جشن بگیریم.

قهرمانان ورزشی در این پیاده‌روی حاضر بودند 

اسکندر  بلوکی قهرمان دوومیدانی آسیا در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: امروز قهرمانان ورزشی همراه با اقشار مختلف مردم در همایش پیاده‌روی حضور تا ظهور حاضر شدند و به محضر امام عصر خود عرض ارادتی داشتند.

 بلوکی ادامه داد: امیدواریم ما ورزشکاران بتوانیم در مسیر حضرت مهدی (عج) با  گام‌های استوار قدم برداریم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.