حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
بررسی ۹۷۹ پرونده بیماران روانی در بهزیستی شهریار
رئیس اداره بهزیستی شهریار خبر داد:

بررسی ۹۷۹ پرونده بیماران روانی در بهزیستی شهریار

رئیس اداره بهزیستی از اهمیت بالای هفته سلامت روان و بازدید و نظارت از مراکز درمانی جهت خدمات‌رسانی بهتر در بهزیستی شهریار خبر داد.

زهرا بیگم موسوی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، با اشاره به گرامیداشت هفته سلامت روان افزود: برای رفع مشکلات و خدمات‌رسانی بهتر از دو مرکز توانبخشی و نگهداری بیماران روانی مزمن محبوب ویژه آقایان و سالمندان حدیث عشق بازدید به‌عمل آمد و روند پذیرش این افراد با ارائه درخواست از سوی خانواده، تشکیل پرونده در اداره بهزیستی و ارزیابی وضعیت فرد توسط کمیسیون پزشکی توانبخشی، تعیین نوع و شدت معلولیت انجام می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: هدف از این بازدیدها، ارزیابی و بررسی دقیق شرایط نگهداری و عملکرد مراکز و رعایت پروتکل‌های تخصصی بوده و خدمت‌رسانی به مددجویان و مشکلات احتمالی جهت مرتفع نمودن آنها هستیم.

رئیس اداره بهزیستی یادآور شد: مرکز توانبخشی و نگهداری بیماران روانی مزمن محبوب به تعداد ۴۲ نفر و نیز ۱۵ نفر فاقد سرپرست و مرکزسالمندان حدیث عشق با تعداد ۴۴ نفر و با ۲۷ نفر فاقد سرپرست موثر در مناطق کردزار و صباشهر مشغول فعالیت هستند. از ابتدای سال جاری بیش از ۹۷۹ پرونده در کمیسیون پزشکی بهزیستی شهریار بررسی شد.

بیگم موسوی تصریح کرد: همزمان با هفته سلامت روان، کمیسیون پزشکی ویژه ۲۲ نفر از بیماران اعصاب و روان جهت تعیین نوع و شدت بیماری اعصاب و روان در بهزیستی شهریار برگزار شد. 

وی تاکید کرد: اعضای متخصص کمیسیون با تکمیل پرونده و بررسی مدارک پزشکی و مصاحبه حضوری، وظیفه تعیین نوع و شدت معلولیت و بیماری را برعهده داشته و همچنین ورود افراد دارای معلولیت به چرخه دریافت خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی منوط به تاییدیه کمیسیون پزشکی می‌باشد.

رئیس اداره بهزیستی شهریار اظهارکرد: جامعه پزشکی همواره نقش پررنگی در مسیر بهبودی توان‌خواهان و مددجویان بهزیستی دارند و همیشه قدردان زحمات پزشکان فداکار هستیم و به کسانی که نسبت به توان‌خواهان و جامعه هدف بهزیستی احساس مسئولیت دارند ادای احترام می‌کنیم.

بیگم موسوی بیان داشت: هفته سلامت روان اهمیت زیادی دارد، زیرا فرصتی برای افزایش آگاهی عمومی درباره مسائل روانی و ترویج بهداشت روانی است. این هفته به ارتقاء گفتگو در مورد سلامت روان، کاهش igmaهای اجتماعی و تشویق افراد به جستجوی کمک و حمایت می‌پردازد.

وی افزود: با برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و برنامه‌های آموزشی، می‌توان به مردم ابزارها و منابع لازم برای مدیریت استرس و بهبود کیفیت زندگی را ارائه داد. در نهایت، این هفته به تقویت ارتباطات اجتماعی و حمایت از افرادی که با چالش‌های روانی مواجه‌اند کمک می‌کند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از