حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
برای آرامش در زندگی، به خدا توکل کنید
وصیت‌نامه شهید «داود غفاری»؛

برای آرامش در زندگی، به خدا توکل کنید

داود غفاری از شهدای سلامت شهرستان ملارد است که در فرازی از وصیت‌نامه‌اش نوشته است: برای لذت‌بردن و داشتن زندگی آرام تنها به خدا توکل کنید و در تمام لحظه‌ها و کارها خدا را در نظر داشته باشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، شهید «داود غفاری» در بیستم شهریورماه ۱۳۵۹ در خانواده‌ای متدیّن دیده به جهان گشود. داود بعد از طی تحصیلات دوران ابتدایی و دبیرستان، مدرک کاردانی خود را در رشته حسابداری در دانشگاه علمی‌کاربردی واحد ۲۳ منطقه ۶ اخذ کرد و سپس دانشجوی ترم آخر در رشته کارشناس مدیریت در حال تحصیل بود. به دلیل تجربه و تعهد بالای شغلی و روابط‌عمومی خوب، جهت حل مشکلات بیمه و سازمان‌های مالیاتی به درخواست بیمارستان به‌عنوان نماینده امور حقوقی بیمارستان انتخاب شد.

وی باتوجه‌به روحیه ایثارگری که داشت به‌صورت خودجوش به دنبال انجام کارهای خیر بود چه‌بسا در بیمارستان اگر به بیماری برمی‌خورد که نیاز به یاری داشت، به‌دوراز ریا کمک مؤمنانه انجام می‌داد. 

او در پی وقوع زلزله کرمانشاه و سیل لرستان منطقه پل‌دختر در سال ۹۸ به همراه همکاران و دوستان به این مناطق عزیمت و کمک‌های شایانی در حد توان خود به این عزیزان ارائه نمودند.

پس از شیوع بیماری کووید ۱۹، این عزیز حضور بی‌وقفه‌ای در بیمارستان داشت و در ایام عید علاوه بر انجام‌وظیفه در پذیرش اورژانس کرونا، در کارهای امدادرسانی و خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی همت گماشته بود که متأسفانه خود نیز به این بیماری مبتلا و پس از تحمل درد و رنج فراوان در اول ماه مبارک رمضان در تاریخ سی‌ام فروردین‌ماه سال ۱۳۹۹ به خیل شهدای سلامت پیوست.

گزیده از وصیت‌نامه شهید: 

برای لذت‌بردن و داشتن زندگی آرام تنها به خدا توکل کنید و در تمام لحظه‌ها و کارها خدا را در نظر داشته باشید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!