حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
بازیکنان استقلال مقابل النصر، ضعیف عمل کردند
کارشناس فوتبال:

بازیکنان استقلال مقابل النصر، ضعیف عمل کردند

کارشناس فوتبال گفت: همه بازیکنان ضعیف بودند. دقیقه 8 مسابقه حسینی اشتباهی فاجعه‌بار انجام داد و باعث شد که استقلال گل اول را خیلی زود بخورد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، فرشاد فلاحت‌زاده در گفتگویی در مورد شکست 3 بر صفر استقلال مقابل النصر در لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: بازی خوبی نبود! فکر نمی‌کردم استقلال آن‌قدر ضعیف ظاهر شود. همه بازیکنان ضعیف بودند. دقیقه 8 مسابقه حسینی اشتباهی فاجعه‌بار انجام داد و باعث شد که گل اول را خیلی زود استقلال بخورد. سایر بازیکنان تیم هم در حد و اندازه خودشان هم ظاهر نشدند.

وی افزود: اگرچه استقلال مقابل کریس رونالدو در مرحله گروهی بازی کرده بود؛ اما در این بازی انگار همه فکرشان به‌هم‌ریخته بود که چطور این بازیکن را مهار کنند. جو ورزشگاه خانگی النصر، بنرهایی که قبل از مسابقه زده بودند و... باعث شد که روحیه بازیکنان ضعیف‌تر از همیشه شود، بازیکنان حتی شرایط عادی بازی را نداشتند و خیلی پایین‌تر از حد انتظار ظاهر شدند.

مدافع اسبق استقلال تأکید کرد: انگار بازیکنان استقلال هنوز نمی‌دانند که فوتبال یک بازی تیمی است نه انفرادی! هرکدام شان که صاحب توپ می‌شدند می‌خواستند یک‌تنه گل‌زنی کنند! رامین رضائیان، صالح حردانی و ابوالفضل جلالی می‌خواستند یک‌تنه به قلب تیم النصر بزنند! النصر با آن همه ستاره‌ای که داشت همه با هم دفاع می‌کردند و همه باهم حمله می‌کردند.

فلاحت زاده با اشاره دوباره به‌ اشتباه کاپیتان استقلال گفت: حسینی نباید در چنین مسابقه‌ای چنین اشتباهی انجام بدهد او البته بعد چندین توپ و پرتاب بازیکنان النصر را گرفت؛ ولی نوش‌داروی بعد از مرگ سهراب بود. تعویض‌هایی هم که در استقلال انجام شد بدون طرح و برنامه بود. هافبک به جای هافبک، مدافع به جای مدافع. این ضعیف‌ترین بازی استقلال در این مدت بود. سطح بازی بازیکنان تیم حتی از بازی در لیگ برتر خودمان هم ضعیف‌تر بود. انگار اصلاً روحیه بازی نداشتند! 

وی افزود: اگر تیم یک بر صفر بازنده می‌شد بهتر از باخت 3 بر صفر بود حداقل اختلاف یک گل باعث می‌شود که بازیکنان تا دقیقه آخر برای زدن گل مساوی تلاش کنند؛ ولی انگار بازیکنان استقلال روحیه و و انگیزه بازی نداشتند و حداقل دو سه گل دیگر النصر می‌توانست بزند؛ ولی در این سوی میدان استقلال هیچ موقعیت گل‌زنی ایجاد نکرد!

پیش‌کسوت استقلال با اشاره به اخراج مهران احمدی در نیمه اول گفت: اخراج مهران احمدی کاملاً بچگانه بود، دیگر زمان 30 سال ییش نیست که بازیکنی تکل بزند و داور نبیند یا با آرنج به صورت بازیکن حریف بزند و داور متوجه نشود، کمک‌داور ویدئویی داریم همه صحنه‌ها بازبینی می‌شوند و احمدی هم با آرنج به صورت بازیکن حریف زد و اخراج شد و وقتی تیم 10 نفره می‌شود آن هم مقابل النصر، کارش سخت‌تر خواهد شد. 

فلاحت‌زاده با انتقاد از کند بودن مدافعان استقلال گفت: مدافعان استقلال امروز خیلی کند بودند. روزبه چشمی و سیلوا خیلی کند بودند به نظرم چشمی بهتر است در خط هافبک بازی کند، او یک خط جلوتر کارآمدتر خواهد بود. با این مسابقه‌ای که استقلال برگزار کرد همه حریفان داخلی حتی در جام حذفی هم دست استقلال را می‌خوانند و کار برایش در لیگ و جام حذفی هم سخت‌تر می‌شود.

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!