حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اشتغالزایی برای ۳۰ بانوی سرپرست خانواده
بانوی کارآفرین شهرستان قدس مطرح کرد:

اشتغالزایی برای ۳۰ بانوی سرپرست خانواده

یک بانوی کارآفرین بسیجی ساکن شهرستان قدس گفت: به لطف خداوند متعال برای ۳۰ بانوی سرپرست خانواده به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کردم.

لیلا آقایاری در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: از سال ۱۳۷۶ در رشته خیاطی مشغول به تحصیل شدم و حین تحصیل کم و بیش شخصی‌دوزی را هم انجام می‌دادم، بعد از سال‌ها تجربه کاری توانستم با تسهیلاتی که سپاه به من اعطاء کرد در سال ۱۳۹۶ اولین کارگاهم را در روستای هفت جوی شهرستان راه‌اندازی کنم که تقریباً ۶ نفر در آن کارگاه مشغول به فعالیت شدند. بعد از رونق گرفتن کار، کارگاه را در اختیارشان گذاشتم و به سراغ تاسیس دومین کارگاه خیاطی رفتم.

وی در ادامه بیان کرد: مجموعاً پنج کارگاه در شهرستان قدس فعال کردم که از این طریق برای ۲۰ بانوی سرپرست خانوار اشتغال مستقیم و برای ۱۰ نفر از آنان اشتغال غیرمستقیم ایجاد شد. خوشبختانه با دریافت تسهیلات دیگری از سپاه ، توانستم چرخ بیشتری خریداری و کارگاه را به شرکت تعاونی تبدیل کنم. در این کارگاه‌ها سری‌دوزی انجام می‌‌شود اما اگر تسهیلات بیشتری دریافت کنیم، می‌توانیم برش و بسته‌بندی کار را هم خودمان انجام دهیم.

بانوی کارآفرین بسیجی در خصوص انگیزه خود برای کارآفرین شدن تصریح کرد: من بر اساس علاقه شخصی خودم رشته خیاطی را انتخاب کردم و بعد از آن به مرور زمان با مرکز نیکوکاری و زنان سرپرست خانوار آشنا شدم و این ایده به ذهنم رسید تا کار خودم را گسترش داده و برای زنان سرپرست خانوار شغل ایجاد کنم.

دعای این عزیزان بدرقه راه من است

 بانو آقایاری رضایت خود از این اشتغالزایی را اینگونه بیان کرد: به لطف خدا پیشرفت خوبی در این کار داشتم و توانستم به جز بچه‌های کارگاهم از طریق رایزنی با کمیته امداد برای ۵۰ نفر، هر کدام به مبلغ ۲۵ میلیون تومان چرخ تهیه کنم تا در خانه مشغول خیاطی شده و درآمد کسب کنند، دعای این عزیزان همیشه بدرقه راه من در زندگی بوده و باعث شده تا خیر و برکت در کار و زندگی‌ام گسترش پیدا کند.

 وی ادامه داد: بانوان سرپرست خانوار از سن ۲۲ تا ۴۵ سال در این کارگاه فعال هستند و هر کدام به نوعی با مشکلاتی مانند بدسرپرستی، بی‌سرپرستی و همسران ازکارافتاده دست و پنجه نرم می‌کنند، سعی من بر این است که فضای دوستانه‌ای برای این عزیزان در کارگاه فراهم کنم تا در محیط کارشان احساس آرامش داشته باشند.

 این بانوی کارآفرین که خودش نیز سرپرست خانوار است تصریح کرد: من در این مسیر سختی‌های زیادی را تحمل کردم، همسرم بیمار است و از سال ۱۳۹۵ کارافتاده شد، امیدوارم همه سرپرستان خانوار خانم بتوانند کار کنند و برای تامین مخارج خود محتاج دیگران نشوند.

 آقایاری با تاکید بر برنامه بلندمدت خود برای کارگاهش یادآور شد: اگر بتوانم شرایط برش پارچه را هم در کارگاه فراهم کنم می‌توانم کارکنان را بیمه کرده که آن‌ها از این طریق حقوق ثابت و مزایا دریافت کنند.

وی با اشاره به فعالیت خود در یک مرکز نیکوکاری در شهرستان قدس خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۶ به عنوان مسئول مرکز نیکوکاری حضرت بقیه‌الله (عج) شروع به فعالیت کردم. این مرکز ۲۰۰ مددجو کمیته امداد و ۷۰ مددجو دیگر را تحت پوشش خود دارد.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.