حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟

احتمالات برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتبال

احتمالات برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتبال

برای برگزاری سه هفته پایانی بیست‌وسومین دوره لیگ برتر و با توجه به در پیش بودن اردوی تیم ملی فوتبال چند احتمال در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، به دنبال سانحه سقوط بالگرد در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی و شهادت آیت‌الله ابراهیم رئیسی و هیأت همراه، بحث‌هایی مطرح شد که سه هفته پایانی لیگ برتر فوتبال در روزهای 4، 8 و 12 خردادماه برگزار شود. با این حال ممکن است به دلیل مراسم‌های پیش‌رو امکان برگزاری بازی در روز جمعه 4 خرداد وجود نداشته باشد.

مسئولان سازمان لیگ با امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی صحبت‌هایی انجام دادند که اگر امکان برگزاری سه بازی تا قبل از شروع اردوی تیم ملی برای مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 وجود نداشته باشد، دو هفته از مسابقات تا قبل از شروع اردوی تیم ملی برگزار شود. این دو دیدار می‌تواند در تاریخ‌های 6 یا 7 و 11 یا 12 خردادماه باشد.

احتمال بعدی این است که اگر قلعه‌نویی نیاز به بازیکنان مدنظرش برای حضور در اردوی تیم ملی داشته باشد، تنها هفته بیست‌ و هشتم لیگ برگزار شده و دو هفته پایانی به بعد از دو بازی تیم ملی در انتخابی جام جهانی موکول شود.

مسئولان سازمان لیگ در حال بررسی شرایط هستند تا برنامه سه هفته پایانی لیگ بیست‌ و سوم را اعلام کنند.

تیم ملی پنجشنبه 17 خردادماه در هنگ‌کنگ به مصاف تیم ملی این کشور می‌رود و سه‌شنبه 22 خرداد در تهران میزبان ازبکستان خواهد بود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!