حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اجرای ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه در تهران
مسئول بسیج جامعه زنان استان تهران مطرح کرد:

اجرای ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه در تهران

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران گفت: بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه در سطح استان در راستای معرفی نقش مؤثر بانوان در جنگ تحمیلی در حال برگزاری است.

سمیه ناصریان در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور تلاش و مجاهدت دلیرمردان و زنانی است که در دفاع از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی حماسه آفریدند و امروز با توجه به هجمه‌ تمام عیار دشمنان و لزوم شناخت الگوهای بی‌نظیر زنان و اسطوره‌هایی که هنوز در اذهان نوجوانان نتوانسته نقش ببندد، به شدت احساس می‌شود.

وی به تشریح ویژه‌ برنامه‌های بزرگداشت هفته دفاع مقدس با شعار محوری «در راه فتح قله‌ایم» پرداخت و تصریح کرد: بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه در سطح استان تهران در راستای معرفی نقش موثر بانوان در جنگ تحمیلی مانند ستادهای پشتیبانی جنگ، امداد و نجات مصدومان، پرستاری از رزمندگان، نقش همسری و مادری شهدا و رزمندگان و ... در حال برگزاری است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران عنوان کرد: اعزام راویان به مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و ادارات، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی، اردوهای بهشت‌گردی، دیدار با خانواده معظم شهدا به ویژه شهدای زن استان تهران و محافل خاطره‌گویی رزمندگان از دیگر اقدامات انجام شده در هفته بزرگداشت دفاع مقدس است.

ناصریان با اشاره به تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی با محوریت زندگی‌نامه شهدا و راه‌اندازی پویش در بین آرایشگران، بیان کرد: اردوهای جهادی در مناطق کم‌برخوردار و اهداء کمک‌های مؤمنانه در قالب توزیع نوشت‌افزار به خانواده‌های نیازمند و اجرای سرودهای پاتوقی در معابر پرتردد با مضامین شهدایی، همچنین مستندسازی و مصاحبه با مادران و همسران شهدا و برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و قرآنی از جمله اقدامات بسیج جامعه زنان در حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت در این هفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت تبیین فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت در جامعه، افزود: نوجوانان امروز اسطوره‌های زن مسلمان و مجاهد را نمی‌شناسند و در کتاب‌ها، فیلم‌ها و مستندهای تلویزیونی به آنان پرداخته نشده است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران با معرفی کتاب‌های تنها گریه کن، فرنگیس، گلستان یازدهم، من زنده‌ام و دختر شینا که در آن زنانی تاریخ‌ساز نقش‌آفرین بوده‌اند، گفت: در صورتی‌که نتوانیم با اسطوره‌سازی، نقش مؤثر زن مسلمان را در تعرصه‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی به دخترانمان بشناسانیم، مطمئنا امثال سلبریتی‌ها و بلاگرها در شبکه‌های اجتماعی پیش‌قدم خواهند شد.

ناصریان یادآور شد: بایستی تاریخ را خوب بخوانیم و تبیین کنیم که جوان ایرانی با اتکا به پیشینه تاریخی خود می‌توانند در همه میدان‌ها همچون دفاع مقدس حماسه‌آفرینی کند‌.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از