حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اتخاذ تصمیم افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ
معاون وزیر صمت خبر داد:

اتخاذ تصمیم افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فرایند افزایش قیمت خودرو از مدت‌ها قبل و پیش از شروع جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود و به‌هیچ‌وجه تصمیمی آنی یا تحت‌تأثیر تحولات اخیر نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، حسین فرهیدزاده، در یک برنامه تلویزیونی درباره افزایش اخیر قیمت خودرو گفت: فرایند این افزایش از مدت‌ها قبل و پیش از شروع جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود و به‌هیچ‌وجه تصمیمی آنی یا تحت‌تأثیر تحولات اخیر نبوده است.

وی با بیان اینکه مراحل کارشناسی بر اساس دستورالعمل‌های مشخص انجام شده، افزود: این موضوع پس از بررسی‌های لازم به وزارت صمت ارسال و توسط تنظیم‌گر فنی نیز بررسی‌های دقیق‌تری روی آن صورت گرفته است. حتی اعداد کارشناسی‌شده نیز مورد بازبینی قرار گرفته و در نهایت، وزارت صمت با در نظر گرفتن ملاحظات اجتماعی و برای جلوگیری از فشار بر مردم، درصد افزایش را تعدیل کرده است.

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به مکاتبات صورت‌گرفته در این زمینه تأکید کرد: بر اساس نامه قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

فرهیدزاده خاطرنشان کرد: اعلام این موضوع ممکن است در روز‌های خاصی انجام شده باشد، اما این به معنای تصمیم‌گیری در همان زمان نیست.

منبع: مهر

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!