
یک کارآفرین شهرقدسی مطرح کرد:
پیوند علم دانشگاهی با تجربه کشاورزان
یک کارآفرین شهرقدسی گفت: برای تولید غذای سالم و ارگانیک نیازمند پیوند علم دانشگاهی با تجربه کشاورزان هستیم.
لیلا ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: از زمانی که در مقطع ابتدائی تحصیل میکردم به کارآفرینی و اشتغالزایی علاقهمند بودم، جویای شغلی که بتوانم در جامعه مفید واقع شوم، همین موضوع باعث شد تا شرکت سپیدارهور را در سال ۱۴۰۱ تاسیس کنم، علاقه من به غذا و آشپزی باعث شد تا در رشته دانشگاهی صنایع غذایی تحصیل کرده و شرکت بسته بندی مواد غذایی تاسیس کنم.
وی با اشاره به هدف خود از تاسیس شرکت بسته بندی مواد غذایی بیان کرد: هدف من از تاسیس این شرکت، ایجاد پل ارتباطی بین جامعه دانشجویی که در زمینه مواد غذایی فعالیت میکنند با کشاورزانی است که سالها تجربه در تولید محصول ارگانیک و طبیعی دارند زیرا جوانها واقعا رغبتی برای انجام فعالیتهای کشاورزی ندارند.
این کارآفرین جوان افزود: تجربه ارزشمندی که کشاورزان در تمام طول عمر خودشان در کشت و پرورش محصولات سالم و ارگانیک داشته و دارند درحال فراموشی است، علم امروز هرگز نمیتواند جایگزین تجربه مهم کشاورزان شود، من به دنبال این هستم تا بین دانشجویان و کشاورزان برای تولید محصولات طبیعی و با کیفیت ارتباط برقرار کنم.
ذوالفقاری درخصوص تجربه اندک دانشجویان تصریح کرد: دانشجویان ما از تجربیات بسیار اندکی برخوردار هستند اما درمقابل آن کشاورزان آب و هوا و خاک را به خوبی میشناسند و تجربههای آنان چندین سال به مهارت دانشجویان اضافه خواهد کرد، اگر دانشجویان و کشاورزان باهم ارتباط برقرار کنند علم امروزی آنها به کمک تجربه ارزشمند کشاورزان باعث پیشرفت ما در صنعت غذا خواهد شد.
وی ادامه داد: من به دنبال توزیع یک محصول با کیفیت با بسته بندی زیبا و ارزان در بین همه اقشار مردم بهخصوص افرادی که توانایی مالی کمتری دارند هستم و قصد ندارم که محصول ارگانیک را فقط به عدهای خاص معرفی کنم بلکه به دنبال توزیع یکسان این محصولات سالم و طبیعی بین همه افراد هستم.
تاسیس سازمانی برای انتقال تجربه کشاورزان
کارآفرین شهرقدسی با اشاره به نوپا بودن کسب و کار خود تشریح کرد: مجموعه ما در حال حاضر برای پنج نفر اشتغالزایی میکند، که قطعا این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد، میتوان گفت که این کسب و کار به نوعی خانوادگی هم است چرا که اعضای خانوادهام از هیچ تلاشی برای توسعه و رونق کسب و کار من دریغ نکردند، اشتغال برای جوانان مسئله مهمی بوده که من هم به نوبه خود و باتوجه به تحصیلاتم سعی کردم که فضایی برای اشتغال آنان فراهم کنم. شرکت سپیدار در زمینه بسته بندی هل، زعفران، خشکبار، سبزیجات خشک، تولید و بسته بندی شکلات و شیرنی فعالیت میکند، محصولات ما کاملا ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده بوده، تاریخ انقضاء کمی داشته و قند و شکر بسیار کمی دارند.
ذوالفقاری با تاکید بر سختیهای کارآفرینی گفت: من سختیهای فراوانی را برای کارآفرین شدن پشت سر گذاشتم زیرا کمتر کسی به یک دختر جوان به عنوان یک کارآفرین اعتماد میکند، سختی همیشه وجود دارد اما هیچ مسیری بدون سختی زیبا نیست، من بارها زمین خورده و دوباره بلند شدم. کارکردن در صنعت غذا به شدت سخت است زیرا محصولات غذایی موادی نیستند که از آنها راحت و طولانی مدت نگهداری شود.
وی با اشاره به هدف آینده کاری خود خاطر نشان کرد: قصد دارم نهاد یا سازمانی را برای انتقال تجربه کشاورزان به دانشجویان تاسیس کرده و این مکان را تبدیل به محلی برای تعامل دانشجویان کشاورزی و صنایع غذایی کنم. تاسیس این نهاد بدون سرمایه اولیه سالها زمان خواهد برد اما من هرگز دست از تلاش برنداشته و در مسیر هدف خود حرکت میکنم از مسئولین انتظار دارم که مسیر پیشرفت جوانان را هموارتر کنند.
انتهای خبر/