حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
پایان ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج
«تهران نیوز» گزارش می‌دهد؛

پایان ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج

ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج استان تهران در باقرشهر به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، این رویداد با هدف شناسایی افراد توانمند در حوزه تولید محتوای دیجیتالی برگزار شده و میدانی برای کسب تجربه‌های سازنده است، رقابت سازنده موجب افزایش مشارکت و مهارت شرکت‌کنندگان حاضر در این رویداد شده و بستری سازنده برای جریان‌سازیِ ویژه است.

رویداد تولید محتوای دیجیتال؛ بستری برای تبیین

 امام جمعه باقرشهر در بازدید از تیم‌های حاضر در این رویداد اظهار کرد: بیشترین تبیین و آگاه‌سازی باید در حوزه‌های علمی، دیجیتالی و فناوری انجام شود، با اینکه پیشرفت‌های شگرفی در حوزه‌های نظامی، هوش مصنوعی، فضای مجازی و ... در ایران اسلامی روی داده است اما در مسئله تبیین بسیار عقب هستیم، باید با سرعت بالاتر و جدیت بیشتری این تبیین صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌‌الله باقری در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، با بیان فعالیت جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف تاکید کرد: ضروری است که همه کسانی که در زمینه فضای مجازی فعالیت دارند، از این فرصت مهم برای تبیین، ترسیم و روشنگری آینده انقلاب اسلامی، مردم ایران و محور مقاومت استفاده کنند.

نمایش قابلیت و توانمندی نوجوانان در این رویداد

جانشین فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح‌الله (ره) با اشاره به رقابت تنگاتنگ و سالم در این رویداد بیان کرد: در غرفه‌هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفت، دانش‌آموزی کلاس پنجمی قابلیت و توانمندی خودش را در این دوره به نمایش بگذارد. اگر این رویدادها به‌طور مداوم برگزار شود باعث افزایش اثر در جامعه علمی خواهد شد، امروز یکی از مولفه‌های قدرت، رسانه و رساندن صدای مظلوم به دنیا است، شما اگر می‌بینید امروز تمام جهان در حمایت از مظلوم فلسطین و غزه قیام کرده‌اند، به دلیل توانمندی و درایتی است که عزیزان ما در حوزه رسانه به خرج داده‌اند.

دخترک ۱۱ ساله‌ای که برنامه‌نویس است

پرنیا سیفی یکی از شرکت‌کنندگان حاضر در این رویداد گفت: من کلاس پنجم و ۱۱ ساله هستم، به همراه پدرم در زمینه ساخت نرم افزار موبایل فعالیت می‌کنیم. از اینکه به همراه پدر در این رویداد شرکت کردم بسیار خوشحالم، ما اپلیکیشن اینی ونتو را که در خصوص تهران‌گردی است در این رویداد تولید کردیم، من برنامه‌نویسی را از سن ۹ سالگی از پدرم آموختم، برای من حضور در کنار او در این رویداد مهم بود و برنده شدن برایم اهمیتی ندارد.

مهرداد سیفی پدر این دخترک برنامه نویس در ادامه افزود: ما از طریق شبکه‌های اجتماعی با این رویداد آشنا شدیم، صحبت‌های همسرم باعث شد تا برای حضور در رویداد اقدام کنیم، هدف من از این کار، کسب تجربه ارزشمند در دخترم بود و از اینکه این چند روز را با او سپری کردم راضی هستم.

من و دخترم یک تیم تخصصی نرم افزار موبایل برای اندروید تشکیل داده و ساخت اپلیکیشنی برای گردشگری را در دستور کارمان قرار دادیم، این نرم افزار در بحث تهران‌گردی و گردشگری به شهروندان خدمات ارائه می‌دهد، همچنین با طراحی یک تور مجازی بازدید از برج میلاد در این برنامه، فرصت بازدید از تمام قسمت‌های آن به صورت ۳۶۰ درجه فراهم شد و برای حسن ختام طراحی این نرم افزار، آزمونی در آن جانمایی شد تا کاربران بتوانند پس از بازدید از مکان‌های دیدنی شهرستان‌ها در آزمون شرکت کرده و امتیاز دریافت کنند.

فرصت‌سازی برای نوجوان توسط بسیج و سپاه

امیرعلی زرین سرپرست ۱۶ ساله تیم ادیتوریسم در رویداد تولید محتوای دیجیتال تصریح کرد: تبلیغات این رویداد را در کانال‌ها و گروه‌های زیادی مشاهده کردم و تصمیم گرفتم تا برای کسب تجربه و محک زدن خودم در این رویداد شرکت کنم، با دوستانم تیم چهار نفره‌ای تشکیل دادیم تا در بخش پویانمایی شرکت کنیم که نتیجه آن ساخت یک انیمیشن یک دقیقه‌ای از لحظه شهادت شهید یحیی سنوار شد.

وی با تاکید بر حضور در این رویدادها گفت: افرادی را می‌شناسم که در رشته‌های رسانه‌ای فعالیت می‌کنند، ولی متاسفانه با ورود در برخی رویدادها زاویه دارند، توصیه من به آن‌ها این است که این بستر، مخصوص نسل ما بوده و دیگران هم از آن استفاده می‌کنند، پس بهره نبردن از این فضا اشتباه بزرگی است.

هوش مصنوعی؛ الویتی مهم در جامعه

عرفان محمد جعفری سرپرست تیم تولید محتوا از شهرستان دماوند اظهار کرد: با توجه به اینکه استفاده از هوش مصنوعی از اهمیت بالایی برخوردار است و ما وظیفه داریم در جهت تولید آن اقدامات لازم را انجام دهیم، نرم افزار دستیار معلم را که تمرکز آن در حوزه هوش مصنوعی است با همکاری هم تیمی‌هایم طراحی کردیم.

وی در خصوص استفاده از دو هوش مصنوعی در این نرم افزار افزود: هوش مصنوعی تغییر چهره که برای حضور و غیاب دانش‌آموزان مناسب است و معلم می‌تواند چهره دانش‌آموزان خود را در آن ثبت کرده تا در صورت نیاز، نرم افزار آن‌ها را شناسایی کند. هوش مصنوعی دیگر در حوزه تصحیح اوراق امتحانی مهارت دارد، همچنین تورهای مجازی و کلاس متاورس در این اپلیکیشن گردآوری شده ه به صورت ۳۶۰ درجه و با استفاده از دوربین‌های «VR»، دانش‌آموز می‌تواند خودش را در محیط ببیند.

محمد جعفری از دیگر قابلیت‌های مهم این نرم افزار اینگونه سخن گفت: اینترنت اشیاء قابلیتی است که ارتباط از راه دور اتصالات داخل مدرسه را فراهم می‌کند و مدیر امکان این را دارد که هر چیزی را که مرتبط با برق بوده کنترل کنند.

وی با بیان انگیزه خود از انجام این کار خاطرنشان کرد: من معلم هستم و در مدت ۱۲ سالی که برنامه‌نویسی اندروید را تدریس می‌کنم، فضای مسابقه‌ای به این شکل خوب در محل زندگی من ایجاد نمی‌شد و وقتی متوجه شدم چنین شرایطی ایجاد شده ، فرصت را برای ارائه کار خود در این فضا غنیمت شمردم.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از