
جانشین پلیس راه راهور فراجا خبر داد:
ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال
جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران-شمال، از ساعت ۱۰ صبح امروز، تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران ممنوع شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سیاوش محبی در گفتگویی درباره وضعیت ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام کرد: با توجه به حجم سنگین ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران-شمال، از ساعت ۱۰ صبح امروز، تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران ممنوع شد.
وی افزود: همچنین از ساعت ۱۲ ظهر، مسیر تهران به سمت چالوس به صورت یکطرفه به منظور تخلیه بار ترافیکی فعال خواهد شد.
جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: این تصمیمات با هدف کاهش تراکم خودروها و تسهیل حرکت مسافران نوروزی اتخاذ شده است، از هموطنان تقاضا داریم با رعایت قوانین و برنامهریزی مناسب، از سفرهای غیرضروری در این بازه زمانی خودداری کنند.
محبی ترافیک در محورهای هراز، فیروزکوه و امام رضا (ع) در شرق استان تهران را عادی و روان توصیف کرد.
منبع: مهر
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!