
پس از 14 ساعت عملیات؛
آتش انبار مواد نفتی جنوب تهران مهار شد
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران از مهار آتش در انبار مواد نفتی جنوب تهران خبر داد و گفت: سه ایستگاه در محل حادثه هستند و لکهگیری حریق همچنان ادامه دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، انبار 2 هزار متری مواد نفتی و روغنی ساعتها در آتش سوخت و خسارت سنگینی به جا گذاشت.
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران در گفتگویی اظهار کرد: لکهگیری حریق همچنان ادامه دارد. 14 ساعت پیش یک انبار مواد نفتی در خیابان شهید رجایی، بلوار پژوهشگاه (شهرری) متعلق به بخش خصوصی آتش گرفت که طی آن 10 ایستگاه آتشنشانی، 30 تانکر آب، نردبان و ... به محل حادثه فرستاده شد.
قدرتالله محمدی، مدیرعامل آتشنشانی با بیان اینکه هنوز علت حادثه مشخص نیست، اعلام کرد که ساعت یک بامداد حریق را کنترل کردیم و همچنان سه ایستگاه آتشنشانی در محل برای ایمنسازی حضور دارند.
گفتنی است، ساعت ۱۸:۰۳ روز گذشته حادثه آتشسوزی مواد روغنی و نفتی یک سوله در خیابان شهید رجایی بلوار پژوهشگاه به سامانه ۱۲۵ آتشنشانی تهران اعلام شد و با توجه به گستردگی حادثه مأموران هفت ایستگاه آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
منبع: فارس
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!