حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
مسلمان باید به داد اسلام برسد
وصیت‌نامه شهید «جعفر شفیعی‌علویجه»؛

مسلمان باید به داد اسلام برسد

شهید دفاع مقدس در بخشی از وصیت‌نامه خود نوشته است: «هركسی كه امروز اسم مسلمان بر خود گذاشته است باید به داد اسلام برسد، نور چشمی برای محرومان و مستضعفان باشد. تا موقعی كه ما از دشمنان نترسیم همیشه خوار و ذلیل خواهند بود.»

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، شهید «جعفر شفیعی علویجه» فرزند «عباس‌علی»، 15 شهریور 1336 در تهران دیده به جهان گشود. این شهید والامقام 28 خرداد 1362 در منطقه عملیاتی سقز به فیض شهادت نائل آمد.

بخش‌هایی از وصیت‌نامه این شهید والامقام را می‌خوانیم.

 به‌درستی که مؤمنان واقعی آن کسان‌اند که به خدا و رسول او ایمان آوردند و بعداً هیچ‌گاه شک به دل راه ندادند و در راه خدا با مال و جانشان جهاد کردند، اینان به حقیقت راست‌گو هستند.

 سلام و درود به رهبر کبیر و امام امت. سلام و درود به ارواح پاک شهدای انقلاب اسلامی. سلام و درود به ملت شهیدپرور و تمامی کسانی که امروز به ندای «هل من ناصر ینصرنی» لبیک می‌گویند و گوش جان به ندای امام امت و نایب به حق امام زمان (عج) فرا می‌دهند.

 امروز اسلام در دست ما امانت است. (امام خمینی)

 هم‌اکنون که بعد از هزار و 400 سال این افتخار بزرگ نصیب ما شده که از سربازان اسلام باشیم، بر ما واجب است که از حیثیت، شرف، اسلام و مملکت خودمان دفاع کنیم و بر فردفرد جامعه مسلمان ما واجب است که در صحنه باشند و در مسئله جنگ شرکت کنند. هرکسی که امروز اسم مسلمان بر خود گذاشته است باید به داد اسلام برسد، نورچشمی برای محرومان و مستضعفین باشد. تا موقعی که ما از دشمنان نترسیم همیشه خوار و ذلیل خواهند بود. آمریکا و دیگر ابرقدرت‌ها امروز دست‌بردار نیستند و باید ملت حزب‌الله با وحدت کلمه و با پیروی از رهبر بزرگ انقلاب تمام نقشه‌های منافقین داخلی و دشمنان خارجی را دفع نمایند. جنگ ابرقدرت‌ها در کشورهای مسلمان به‌خاطر کشورگشایی نیست؛ به‌خاطر از بین بردن احکام آسمانی اسلام است.

 امروز که اسرائیل به جنوب لبنان حمله می‌کند، شوروی به افغانستان و صدام به ایران، دلیل روشنی است بر این موضوع که تمام ابرقدرت‌ها دست‌به‌دست همدیگر داده‌اند که اسلام را از بین ببرند یا به قول رهبر، انسان را از بین ببرند. اینک وظیفه ما این است که تا آنجایی که می‌توانیم اسلام را یاری کنیم و اگر خدا را یاری کنیم خدا حتماً ما را یاری خواهد کرد.

 همسر عزیزم! از اینکه خداوند یک زن مؤمن و باایمان مثل تو را به من داده احساس غرور می‌کنم و خدا را شکر می‌کنم. اگر در این مدت دو سال که با هم زندگی می‌کردیم از من بدی دیدی حتماً ببخش و من هم از دست تو راضی هستم. پیش تو یک امانت یعنی یک پسر دارم. از خداوند بزرگ می‌خواهم که به تو صبر بدهد که بتوانی پسرم را بزرگ کنی و تحویل اسلام بدهی.

 خدایا! ما را به اسلام و امام وفادار بدار و ما را جزو بندگان صالح خودت قرار بده. خدایا! ما را از شمشیرزنان و یاران واقعی امام‌زمان (عج) قرار بده که بتوانیم شر اجانب و منافقان را از سر ملت مظلوم و مستضعفین جهان کوتاه کنیم.

 خدایا! لحظه مرگ ما را لحظه شهادت ما قرار بده و ما را از تمامی معاصی به‌دور دار.

 خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار از عمر ما بکاه و بر عمر او بیفزا.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!