
خبر؛
ساکنان مسکن مهر پردیس چشمانتظار رسیدگی
نبود امکانات رفاهی مناسب شهرهای جدید، مشکل بزرگ مهرنشینانی است که با امید به خانهدارشدن در کوتاهمدت بعد از ۱۲ سال و اندی هنوز نتوانستند در خانههای خود ساکن شوند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» و به نقل از ایرنا، تکمیل مسکن مهر پردیس به عنوان بزرگترین کارگاه ساختمانی کشور تبدیل به سوژهای نخنما شده که طی ۱۲ سال گذشته بارها تکرار شده اما هنوز کار تکمیل و تحویل واحدها به سرانجام نرسیده است.
نبود امکانات رفاهی مناسب شهرهای جدید، مشکل بزرگ مهرنشینانی است که با امید به خانهدارشدن در کوتاهمدت بعد از ۱۲ سال و اندی هنوز نتوانستند در خانههای خود ساکن شوند.
مهر نشینان هنوز درگیر اجارهبها و ودیعه منزل هستند که هر سال قد میکشد و رشد میکند؛ برای سکونت در فازهای جدید مسکن مهر پردیس در سال جاری با پرداخت ودیعه در حدود ۲ تا 3 میلیارد ریال باید حدود ۱۲۰ میلیون ریال یا بیشتر با توجه به وضعیت و وسعت واحد بپردازند و برای رهن کامل یک آپارتمان ۱۰۰ متری دو خوابه 5 میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ودیعه تعیین شده است.
استفاده از حملونقل عمومی توجیه اقتصادی ندارد
هزینه حمل و نقل داستان دیگری است که مهرنشینان با آن دست به گریبان هستند و شهروندی که برای کار هر روز به تهران میرود باید روزانه مبلغ ۸۰۰ هزار ریال پرداخت کند تا بتواند به موقع به محل کار خود برسد.
حمل و نقل عمومی برای ساکنان مفید نیست و بنا به گفته ساکنان با توجه به تأخیر تردد اتوبوسها، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی توجیه اقتصادی ندارد و ترجیح میدهند که با هزینه بالاتر اما به موقع به محل کار خود برسند.
ساکنان از وضعیت پخت نان رضایت ندارند و برخی از اجناس به دلیل دور بودن از مرکز شهر با قیمت بالا به آنها عرضه میشود.
مجتبی زارعی، نماینده معین شهرستان پردیس در مجلس شورای اسلامی در مسجد الرسول (ص) فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس حضور داشت و ساکنان مسائل و مشکلات خود را با وی در میان گذاشتند.
بانوی ساکن فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس گفت: ما در این فاز امکانات رفاهی مانند پمپ بنزین، مکانیکی، بانک و فضاهای سبز، فرهنگی و ورزشی برای جوانان نداریم.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار نفر در این فاز سکونت دارند و برای جمعیت حاضر تنها یک مسجد با وسعت محدود و محوطه کوچک ساخته شده که پاسخگوی نیاز ساکنان نیست.
این شهروند ادامه داد: در حوزه امکانات راهنمایی رانندگی، کلانتری، سپاه، انتظامات و امنیت هم کمبود داریم و دستگاههای خدماترسان محدود مستقر در این فاز، پاسخگوی معضلات موجود در این فاز نیستند.
آقایی که ساکن یکی از زونهای فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس است، ضمن گلایه از عرضه نان نامرغوب، بیان کرد: نانواییها نان خوب به ساکنان عرضه نمیکنند و شاهد گرانفروشی در برخی از فروشگاهها در این فاز هستیم.
وی اظهار داشت: به دلیل کمبود وسایل حمل و نقل عمومی ساکنان برای تردد مشکل دارند و کمبود درمانگاه و پزشک یکی دیگر از مشکلات ما در این فاز است.
رسیدگی به وضعیت آسانسورها؛ اولویت ساکنان
نماینده معین شهرستان پردیس در مجلس شورای اسلامی در این نشست مردمی اظهار داشت: بنا بر اظهارات ساکنان، آسانسورها با وضعیت نامناسب و خطرناکی رها شدند که در زندگی ساکنان اخلال ایجاد کردند و باید به وضعیت آنها در اولویت رسیدگی شود.
مجتبی زارعی افزود: برای نظارت بر نانواییها با مهدی عیدی رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان پردیس صحبت میکنیم تا در طی وضعیت آردهای تحویلی و قیمت عرضه نان و کیفیت پخت و نحوه عرضه آن به مشتری بررسی و رسیدگی شود.
وی ادامه داد: در سفر مسعود پزشکیان رئیسجمهور به شهرستان در اسفندماه سال گذشته با امضای سهگانه بنده، فرماندار و امامجمعه شهرستان نامههایی با درخواست ایجاد شعب بانکی، میادین ترهبار و مراکز آموزشی در فازهای جدید مسکن مهر به وزرا تحویل و پاسخ برخی از آنها دریافت شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در کنار همدیگر مشکلات را رفع میکنیم و پاسخ وزرا در خصوص مطالبات بر حق شهروندان به نحو مقتضی اطلاعرسانی خواهد شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!