
«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
ضرورت بازسازی بافتهای فرسوده در شهرقدس
یکی از معضلات مهم شهرقدس، وجود بافت فرسوده در این شهر بوده که زمینهساز معابر فرسوده نیز شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، یکی از مهمترین و کاربردیترین حوزههای فعالیت شهرداری، احداث، نگهداری و بهسازی معابر است، همین مسئله باعث شد تا توجه مدیریت شهری به انجام این کار جلب شده و در طول چهار سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار مترمربع از معابر سطح شهر لکهگیری و آسفالت کنند، البته آمار اعلام شده در این گزارش بر اساس اطلاعاتی است که سایت شهرداری قدس آن را منتشر کرده است.
با وجود اینکه طی چهار سال گذشته این حجم از معابر سطح شهر آسفالت، لکهگیری و بهسازی شدهاند، اما باز هم کوچهها و خیابانهای آسفالت نشده متعددی در سطح شهر وجود دارد که تبدیل به معضل بزرگی برای عابران پیاده و رانندگان شده، معضلی که خسارتهای جانی و بهخصوص مالی زیادی را به مردم محله یا شهر وارد میکند.
دلیل این مشکل بزرگ، بافت فرسوده شهری است که نیازمند بازنگری و بازسازی ویژه بوده، بازسازی که زیرساختهای معابر را اصلاح کرده و از پایه و بنیان تقویتشان کند، توجه به بافت شهری و تقویت آن، از مهمترین اقداماتی است که شهرداری هر شهر موظف است آن را انجام دهد.
شهرداری قدس نیز از جمله شهرداریهایی است که با اینکه در جهت تقویت و اصلاح هندسی معابر تلاش میکند، اما باز هم با مشکلات متعددی در این زمینه روبهرو شده است، مشکلاتی که زحمات انجام شده آنان را نیز زیر سوال میبرد، پس نتیجه میگیریم که ترمیم بافت فرسوده باعث نجات یک شهر خواهد شد.
گوشهای دیگر از اقدامات شهرداری قدس آسفالت معابر خاکی و صعبالعبور شهر بوده که پس از اجرای این کار تردد ساکنان آن مناطق در معابرشان با سهولت بیشتری انجام شد، مانند کوچهها و خیابانهای شهرکهای فرزان و الغدیر که مردم آن سالهای سال درگیر گرد و خاک ناشی از عبور و مرور وسایل نقلیه به دلیل خاکی بودن کوچه و خیابانهایشان بودند.
شهرداری قدس علیرغم تلاشهای متعددی که در جهت بهسازی و نوسازی بهخصوص معابر شهر میکند، باید به مسئله بافت فرسوده هم رسیدگی کند، بافتی که سالها از ساخت آن گذشته و نیازمند بازسازی و نوسازی سریع است.
لازم به ذکر است که بافت فرسوده بسیار آسیبزا بوده و عدم رسیدگی به آن خطرات جانی و مالی متعددی را برای شهروندان به ارمغان میآورد، جادهای که خاک و بافت آن از کیفیت لازم برخوردار نبوده و درگیر رانش زمین است، نمیتواند آسفالتریزی را بر روی خود تحمل کند، پس در مرحله اول جاده باید نوسازی و مقاومسازی شود، همین موضوع در پایداری آسفالت هم تاثیر مستقیم خواهد داشت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!