حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
صدور اخطاریه برای واحد ریخته‌گری آلاینده در قلعه‌میر
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهارستان خبر داد:

صدور اخطاریه برای واحد ریخته‌گری آلاینده در قلعه‌میر

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان، از انجام گشت و پایش زیست‌محیطی در شهرک‌های صنعتی قلعه‌میر و بهاریه، همچنین شهرهای گلستان، نسیم‌شهر و جاده آدران به شهریار و صدور اخطاریه برای واحد ریخته‌گری قلعه‌میر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» و به نقل از روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان، محمدعلی جودکی اظهار کرد: پایش زیست محیطی در شهرک‌های صنعتی قلعه میر و بهاریه و همچنین شهرهای گلستان شهریار انجام شد.

وی با بیان اینکه این پایش‌ها به منظور بررسی عملکرد واحدهای صنعتی و تولیدی حوزه استحفاظی انجام و منجر به شناسایی یک مورد تخلف محیط زیستی شد، افزود: در حین گشت و پایش، با مشاهده انتشار دود در منطقه، تیم کارشناسی این اداره به محل مراجعه کرده و پس از بررسی‌های لازم، مشخص شد که یک واحد ریخته‌گری واقع در شهرک صنعتی قلعه‌میر با عملکرد نامناسب سیستم فیلتراسیون هوا، موجب انتشار هوای آلوده شده است.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان با اشاره به اینکه با توجه به عدم رعایت استانداردهای ملاک عمل، اخطاریه زیست‌محیطی به این واحد ابلاغ شد، افزود: این اخطاریه شامل دستورالعمل‌هایی برای اصلاح عملکرد سیستم فیلتراسیون هوا و ارائه خوداظهاری بوده که در صورت عدم اقدام مثبت این واحد در رفع مشکلات محیط زیستی، اداره حفاظت محیط زیست اقدام به برخورد قانونی خواهد کرد.

جودکی با تاکید بر اینکه حفظ کیفیت هوا و سلامت عمومی جامعه یکی از اولویت‌های این اداره است، اظهار داشت: ازعموم شهروندان خواستاریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی، موضوع را به این اداره گزارش دهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!