وصیتنامه شهید «محمدمسعود رنجبر ساری»؛
شهید قلب تاریخ است
در ادامه بخشی از وصیتنامه این شهید والامقام را برای علاقهمندان منتشر میکنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، شهید «محمدمسعود رنجبر ساری» فرزند مهدی در تاریخ یکم شهریورماه سال 1347در یک خانواده مذهبی و متوسط در تهران چشم به جهان گشود، چون از اولین روزهای کودکی با مسائل مذهبی مأنوس و آشنا شده بود نسبت به این مسائل علاقه نشان میداد. از اواسط سال 56-57 با وجود سن کم همچون دیگر افراد ملت غیور ایران و همگام با مردم شهیدپرور تهران در تظاهرات و راهپیماییها شرکت فعالی داشت و با داشتن زمینه فکری مناسبت مذهبی نسبت به روحانیت و در رأس آنها نسبت به امام امت علاقه فراوانی نشان میداد.
با شروع شدن جنگ تحمیلی فعالیت او در مسجد بیشتر شد و در راه بزرگداشت مراسم شهدا هر آنچه که از دست او برمیآمد عمل کرد، با وجود آنکه مجموعاً بیش از ده روز در جبهه نبود، اما در همین مدت کوتاه نیز به خاطر داشتن روحیه شاد محبوب قلب همه همسنگرهای و هم نبردیهای خود بود با داشتن سن کم باز به همه روحیه میداد و هر کجا که قدم میگذاشت شادی نیز فرود می آمد. سرانجام در تاریخ سیام شهریور 1365 در یکی از سنگرها با گلوله خمپارهای از دشمنان دین و اسلام به شهادت رسید و به مقصود و هدف خود رسید جسد مطهر او را بنا بر وصیت خودش در بهشت زهرا قطعه 53 به خاک سپردند.
در بخشی از وصیتنامه این شهید آمده است:
شهید قلب تاریخ است همچنان که قلب به رگهای خشک اندام خون حیات و زندگی میدهد شهید نیز این چنین است و شهید یعنی حاضر، ناظر به معنای گواه و گواهی دهنده و خبر دهنده راستین و امین که همه چشمها به اوست و بالاخره به معنی الگو، سرمشق، کلمه شهید بزرگترین بار معنی را برای آنچه که اکنون گفتم و میخواستم بگویم در بر دارد.
پیام من به شما امت مسلمان و شهیدپرور قهرمان این است که در همه لحظههای زندگی خود قرآن و دستورات اسلام و زندگانی ائمه اطهار و شهدا را الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهید.
یک لحظه امام خمینی رهبر آگاه و بیدار انقلاب اسلامی را تنها نگذارید و این اصل را فراموش نکنید که او بود به ما آگاهی و حرکت را در همه مسائل داده است.
«رب شرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهوا قولی.»
پروردگارا گشاده کن برای من سینهام را و آسان کن برای من کارم را و بگشای گره از زبان من که بفهمند گفتارم را.
انتهای خبر/