حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
دست خالی استقلال در مقابل شگفتی‌سازان پیکان
زیدان آسیا به دنبال قهرمانی؛

دست خالی استقلال در مقابل شگفتی‌سازان پیکان

تیم فوتبال استقلال تهران در حالی امروز در ورزشگاه آزادی مقابل پیکان قرار می‌گیرد که پس از ۲۷ هفته تنها موفق به کسب ۳۰ امتیاز شدند و در حال حاضر در رتبه یازدهم لیگ برتر فوتبال قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، دیدار تیم‌های استقلال تهران و پیکان در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی باشگاه‌های کشور امروز (شنبه) از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

بدترین ورژن استقلال مقابل شگفتی‌سازان

تیم فوتبال استقلال یکی از بدترین فصل‌های تاریخ خودش را پشت‌سر می‌گذارد و قصد دارد با هدایت مجتبی جباری که لقب زیدان آسیا را یدک می‌کشد، بتواند این فصل کابوس‌وار را با عنوان قهرمانی به پایان برساند.

آبی‌پوشان در حالی در هفت بازی متوالی خود موفق یه کسب برتری نشده‌اند که بعد از ۲۷ هفته تنها موفق به کسب ۳۰ امتیاز شدند و در حال حاضر در رتبه یازدهم لیگ برتر فوتبال قرار دارند.

استقلال در آخرین تقابل خود حتی موفق نشد هوادار قعرنشین را در ورزشگاه آزادی مغلوب کند. آخرین برتری آبی‌پوشان به هفته بیستم لیگ برتر برمی‌گردد، جایی که توانستند نساجی مازندران را از پیش‌رو بردارند. بعد از آن دیدار، استقلال هرگز رنگ پیروزی را به خود ندید. البته هدایت استقلال قبل از این دیدار بر عهده میودراگ بوژوویچ بود، اما برای این دیدار مجتبی جباری برای اولین بار هدایت استقلال را به تنهایی بر عهده خواهد داشت.

در مقابل اما شرایط پیکان در این فصل کاملا با استقلال متفاوت است. این تیم که فصل را با هدایت امید روانخواه آغاز کرد بعد از جدایی این سرمربی با سیروس دین‌محمدی نیز توانسته روند خوب خودش را دنبال کند.

آن‌ها در آخرین دیدار خودشان موفق شدند در یکی از حساس‌ترین رقابت‌های لیگ آزادگان، آریو اسلامشهر یکی از رقیبان اصلی خود را برای صعود به لیگ برتر با نتیجه ۲ بر صفر در اسلامشهر مغلوب کنند و در حال حاضر با ۵۴ امتیاز در رتبه دوم لیگ آزادگان قرار دارند و از شانس زیادی برای صعود به لیگ برتر برخوردار هستند.

این تیم مدت‌ها است که شکستی را متحمل نشده، خودروسازان تا قبل از این دیدار رکورد ۱۲ بازی بدون شکست را به ثبت رساندند. ۶ برد و ۶ تساوی حاصل کار پیکان در ۱۲ بازی اخیر بوده و آخرین شکست آن‌ها به هفته نوزدهم لیگ یک مقابل پالایش نفت برمی‌گردد. این تیم برای رسیدن به این مرحله از رقابت‌های جام حذفی شگفتی‌سازی کرده و توانسته تیم‌های لیگ برتری استقلال و فولاد خوزستان را از دور رقابت‌ها حذف کند.

پیکان حریف محبوب آبی‌پوشان

استقلال در ۵ دیدار آخر خود مقابل پیکان هرگز مغلوب نشده است. این تیم توانسته ۳ مرتبه از زمین با برد خارج شده و ۲ دیدار نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. دو تیم در سال‌های اخیر، نبردهای جذاب و سرنوشت‌سازی با یکدیگر داشته‌اند و البته آبی‌پوشان خاطره خوبی از آخرین تقابل با این تیم ندارند، چرا که استقلال با وجود کسب برتری مقابل پیکان، نتوانست عنوان قهرمانی لیگ بیست‌وسوم را کسب کند.

استقلال در جام حذفی تاکنون چهار مرتبه مقابل پیکان قرار گرفته که در هر ۴ دیدار توانسته حریف خود را از گردونه رقابت‌ها حذف کند. پیکان در مجموع یکی از حریفان محبوب استقلال محسوب می‌شود چرا که در ۲۵ تقابل قبلی دو تیم خودروسازان هرگز موفق به کسب برتری مقابل استقلال نشده‌اند و ۱۵ برد و ۱۰ تساوی حاصل کار استقلال در مقابل پیکان بوده است. آخرین‌بار پیکان نزدیک به ۱۵ سال پیش در چارچوب دور رفت لیگ نهم موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ استقلال را مغلوب کند.

دستِ خالی جباری با غیبت ۶ ستاره آبی‌پوش

مجتبی جباری برای این دیدار ۶ بازیکن خود را در اختیار ندارد. صالح حردانی، رافائل سیلوا و علیرضا کوشکی به دلیل محرومیت نمی‌توانند استقلال را همراهی کنند. محمدحسین مرادمند به دلیل مصدومیت حداقل ۲۰ روز از میادین دور خواهد بود. همچنین مهران احمدی و مهرداد محمدی به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کردند و تمرینات انفرادی را پشت‌سر می‌گذارند و بعید به نظر می‌رسد که جباری روی این ۲ بازیکن ریسک کند و به نوعی دست او برای تقابل در این دیدار حساس خالی است.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد جباری قصد دارد استقلال را با آرایش ۲-۵-۳ روانه میدان کند. سیدحسین حسینی در چهارچوب دروازه استقلال مسئولیت حفاظت از قفس توری آبی‌پوشان را بر عهده دارد و قطعا انگیزه بالایی برای بسته نگه داشتن دروازه این تیم دارد، چرا که هواداران در چند دیدار گذشته از عملکرد او راضی نبودند.

ایمان سلیمی در کنار روزبه چشمی و آرمین سهرابیان خط دفاعی سه نفره استقلال را تشکیل می‌دهند. رامین رضاییان به عنوان فولبک از جناح راست و ابوالفضل جلالی به عنوان فولبک از جناح چپ در این دیدار به میدان می‌روند. دیدیه اندونگ در کنار آرش رضاوند زوج خط میانی استقلال را تشکیل می‌دهند. در نهایت در خط حمله نیز جلال‌الدین ماشاریپوف و محمدحسین اسلامی پشت‌سر محمدرضا آزادی ۱۱ بازیکن منتخب استقلال را برای تقابل با پیکان تکمیل می‌کنند.

ترکیب احتمالی استقلال تهران مقابل پیکان

سیدحسین حسینی، ایمان سلیمی، روزبه چشمی، آرمین سهرابیان، رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، جلال‌الدین ماشاریپوف، محمدحسین اسلامی و محمدرضا آزادی

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!