حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
ورزشگاه الارد آماده بهره‌برداری می‌شود
رئیس شورای اسلامی شهر رباط‌کریم:

ورزشگاه الارد آماده بهره‌برداری می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر رباط‌کریم اعلام کرد: عملیات اجرایی ورزشگاه الارد با اعتبار ۳۳۰ میلیارد ریال به پایان رسیده و با تأمین حدود ۵۰ میلیارد ریال دیگر، این مجموعه ظرف ۲۵ روز آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، آفتاب ظهرگاهی رباط‌کریم بر سکوهای بتنی ورزشگاه الارد می‌تابد. کارگران مشغول رنگ‌آمیزی جایگاه تماشاگران‌اند و گروهی دیگر زیر سایه‌بان‌ها آخرین قطعات و امکانات سالن‌ها را آماده می‌کنند؛ اما همه می‌گویند تا چند هفته دیگر اینجا به زمینی فوتبالی تبدیل خواهد شد که فوتبال‌دوستان سال‌ها در انتظارش بوده‌اند.

 یکی از کارگران که لباس کار غبارگرفته‌ای بر تن دارد، درحالی‌که پیچ‌های آخرین صندلی‌ها را محکم می‌کند به خبرنگار ما گفت: شب و روز کار می‌کنیم تا این ورزشگاه زودتر آماده شود، وقتی بدانیم جوان‌های شهر قرار است اینجا بازی کنند، خستگی برایمان معنی ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر رباط‌کریم که به همراه اعضای شورا برای بازدید به ورزشگاه آمده، در گفتگویی اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی پروژه، کمبود ارتفاع در بخشی از سازه و نبود پیست دور زمین بود که با تلاش شهرداری و توافق با مالک برطرف شد، امروز تنها تجهیزات داخلی و اصلاح پیست دور زمین باقی مانده و ظرف ۲۵ روز آینده مجموعه افتتاح خواهد شد.

 محمدتقی قاسمی‌لو با اشاره به هزینه‌های انجام‌شده خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال برای احداث این ورزشگاه هزینه شده و برای استانداردسازی نهایی حدود ۵۰ میلیارد ریالی دیگر نیاز است، امکانات داخلی شامل رخت‌کن، بخش میهمان، دفاتر اداری و تجهیزات کامل فراهم شده و این مجموعه ظرفیت میزبانی لیگ یک کشوری را دارد.

وی به دیگر اقدامات ورزشی اشاره کرد و افزود: پیش از شورای ششم، زیرساخت مناسبی برای برگزاری مسابقات کشوری وجود نداشت، اما در ماه‌های اخیر لیگ دسته دوم کشوری در شهر برگزار شد. ساخت سوله ورزشی شهید نیل‌فروشان، خانه کشتی، استادیوم کیک‌آور و ورزشگاه‌های روباز مانند آبشناسان بخشی از پروژه‌هایی است که تحولی جدی در ورزش شهر ایجاد کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر رباط‌کریم با قدردانی از حمایت شهرداری و عوامل اجرایی پروژه یادآور شد: هدف اصلی این است که ورزشکاران رباط‌کریم و حتی تیم‌های مهم کشوری بتوانند در این ورزشگاه اردوها و مسابقات خود را برگزار کنند. ورزشگاه الارد هدیه‌ای ماندگار به مردم خواهد بود.

 در گوشه‌ای از محوطه، یکی از بازیکنان تیم محلی فوتبال که با لبخند به ورزشگاه نیمه‌کاره نگاه می‌کند، گفت: سال‌ها بود مجبور بودیم برای برگزاری مسابقات به شهرهای اطراف شهریار برویم، حالا وقتی بدانیم همین‌جا در رباط‌کریم ورزشگاهی استاندارد داریم، انگیزه‌مان برای تمرین و پیشرفت چند برابر می‌شود.

 کارگری که مشغول بنایی در این ورزشگاه بود اظهار امیدواری کرد که روز افتتاح، ما هم روی سکوها بنشینیم و بازی جوان‌های شهرمان را ببینیم، اینجا فقط یک ورزشگاه نیست؛ مثل یک آرزوست که دارد واقعی می‌شود.

 این ورزشگاه در موقعیتی مناسب، نزدیک به آزادراه تهران - ساوه قرار گرفته و به گفته مسئولان، شرایط میزبانی اردوهای تیم‌های لیگ برتری و لیگ یک را فراهم می‌کند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!