«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
برگزاری نشست خدماترسانی بهزیستی شهریار
نشست سهجانبه با موضوع خدماترسانی به اقشار جامعه هدف بهزیستی شهرستان شهریار و با هدف بررسی و کاهش آسیبهای فرهنگی و اجتماعی روستاهای این منطقه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، صبح امروز در نشست سه جانبه بخشدار جوقین، شهردار وحیدیه و رئیس اداره بهزیستی شهریار با هدف بررسی و رفع آسیبهای فرهنگی و اجتماعی روستاهای شهر وحیدیه به ویژه روستاهای بخش جوقین به بیان مشکلات و نیازهای ساکنان این منطقه پرداخته و به ضرورت استمرارجلسات و تقویت همکاری میان دستگاههای اجرایی و محلی در راستای توسعه پایدار منطقه تاکید شد.
عبور از مشکلات با همکاری بهزیستی
بخشدار جوقین با تاکید بر ویژگیهای مثبت روستاهای این بخش، اظهار کرد: شناخت کامل دهیاران از افراد ساکن در این مناطق، نقطه قوت قابل توجهی است که میتواند ظرفیتهای بسیاری را در اختیار نهادهای دولتی قرار دهد، دهیاران به دلیل ارتباط مستقیم با ساکنان روستاها، بهترین اطلاعات را در خصوص نیازهای جامعه هدف در اختیار دارند که این امر میتواند در تکمیل نیازسنجیهای بهزیستی و سایر نهادها کمک شایانی نماید.
غلامرضا قربانی با اشاره به اینکه بخش جوقین که یکی از مناطق قدیمی استان تهران و با جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر از پتانسیلهای بالایی برخوردار است، با چالشهای ناشی از مهاجرتهای گسترده از سایر نقاط روبهرو است، اذعان کرد: همجواری با استان تهران باعث شده که مهاجرتهای زیادی به این منطقه به ویژه به روستاها صورت گیرد که این مسئله باعث بروز مشکلات و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی شده است.
وی بر اهمیت پیگیری و تعامل مستمر با بهزیستی تاکید و بیان کرد: با توجه به جمعیت اصیل و مؤمن این بخش، حضور بهزیستی در جلسات مشترک دهیاران با شورای بخش میتواند تاثیر زیادی در شناسایی و رفع مشکلات اجتماعی و فرهنگی این منطقه داشته باشد و این همکاری میتواند در شناسایی و پاسخگویی به نیازهای ساکنان به ویژه در زمینههای حمایتی و اجتماعی موثر باشد.
بخشدار جوقین با تاکید بر لزوم ادامه این جلسات و تقویت همکاریهای میان دستگاههای اجرایی و محلی، افزود: میبایست از پتانسیلهای بخش جوقین بهرهبرداری بیشتری به عمل آید و توسعه پایدار در این منطقه محقق شود.
رفع مشکل اراضی اهدایی جوقین با تعاملات قانونی
شهردار وحیدیه در بخش دیگری از جلسه، با تقدیر از زحمات کارمندان اداره بهزیستی، اظهار داشت: این نشست میتواند تاثیر زیادی در خدمترسانی به جامعه هدف بهزیستی داشته باشد و خوشحالیم که فرصت تعامل و همفکری فراهم شده است تا با توجه به قوانین، چالشهای موجود را بررسی و راهکارهای مناسب پیدا کنیم.
مسعود سلامتبخش، هدف از برگزاری این نشست را رفع مشکلات و ارائه راهحلهای عملی به نفع افراد تحت پوشش بهزیستی به ویژه محرومین برشمرد و با تاکید بر رفع مشکل اراضی اهدایی بهزیستی، افزود: این اراضی اهدایی در جوقین ازجمله مسائلی است که با تعاملات قانونی میتوان آن را حل کرد و امیدواریم یکی از نتایج این جلسه، تصمیمگیری در خصوص این موضوع باشد.
وی همچنین به ضرورت همکاری بیشتر در جمعآوری معتادین متجاهر و سایر مشکلات اجتماعی تاکید و ابراز امیدواری کرد: با تلاش مستمر و مطلوبتر در این راستا، همکاریهای دوجانبه بهبود یابد، با توجه به امکانات و زیرساختها و با همکاری بهزیستی بتوانیم در این مسیر اقداماتی به منظورآسایش و آرامش افراد تحت پوشش بهزیستی به ویژه معلولین انجام دهیم.
شهردار وحیدیه تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که هر گامی در این مسیر، مرهمی بر دردهای افراد محروم و آسیبدیده باشد و شرایط بهتری برای آنها فراهم شود.
برنامههای بهزیستی شهریار برای کاهش آسیبهای اجتماعی
رئیس اداره بهزیستی شهریاراز فعالیتهای گسترده این مرکز در راستای حمایت از مددجویان و کاهش آسیبهای اجتماعی خبر داد وبیان کرد: این اداره بهطور مستقیم حدود ۴۰۰ فعالیت مختلف را به انجام میرساند که با همکاری و ارتباط مستمر با فرمانداری و سایر دستگاههای مربوطه شهرستان انجام میشود.
زهرا بیگم موسوی یادآورشد: حدود ۱۴ هزار مددجو در شهرستان شهریار تحت پوشش خدمات این اداره قرار دارند که خدمات حمایتی، آموزشی و درمانی متعددی برای آنان فراهم شده است.
وی با تاکید بر لزوم فعالیت موسسات اجتماعمحوردر کاهش آسیبهای اجتماعی، خاطرنشان کرد: سامانه ۱۲۳ بهعنوان یکی از ابزارهای مهم در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، نیازمند تقویت بیشتر است تا تأثیرگذاری بهتری داشته باشد.
وی همچنین به اهمیت همکاری بین دستگاهها و نهادهای مختلف اشاره و تصریح کرد: برای حمایت از خانوادههایی که در معرض آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و اشتغال قرار دارند، همکاری همهجانبه دستگاهها ضروری است و در راستای آموزش پیشگیری و درمان این آسیبها، کارشناسان با تجربه در حال فعالیت هستند.
رئیس اداره بهزیستی شهریار، تاسیس مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ ویژه بانوان و آقایان را گامی مهم در درمان معتادان متجاهردانست و ابراز امیدواری کرد: با همکاری نهادهای استانی و شهرستانی، بتوانیم در این زمینه تحولی اساسی ایجاد کنیم.
موسوی در پایان از تمامی دستگاهها خواست تا برای تحقق این هدف، پایکار بیایند و در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در شهرستان تلاش کنند.
انتهای خبر/