حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
آغاز سال با تدبیر آموزشی نو در شهریار
«تهران نیوز» گزارش می‌دهد؛

آغاز سال با تدبیر آموزشی نو در شهریار

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان شهریار به‌عنوان نقطه‌ آغاز برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان آموزشی در سال جدید محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان شهریار در سال ۱۴۰۴ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که این جلسه به‌عنوان نقطه‌ آغاز برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان آموزشی در سال جدید محسوب می‌شود. در این نشست، ضمن بررسی چالش‌ها و نیازهای آموزشی شهرستان، فرصت مناسبی برای همفکری و هم‌افزایی میان مدیران، مسئولان و نخبگان محلی فراهم می‌شود تا با رویکردی هدفمند، مسیر ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش در شهریار ترسیم گردد. این جلسه می‌تواند سرآغازی برای تحولات مثبت در نظام آموزشی شهرستان باشد.

گفتنی است این جلسه سه‌شنبه شب با محوریت ارتقاء کیفیت آموزشی در شهرستان، پیگیری اقدامات فرهنگی و عمرانی در حوزه آموزش و پرورش، برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس جدید، و نیز بررسی طرح‌های مربوط به گرامیداشت هفته معلم و برگزاری مراسم تجلیل از معلمان، فرهنگیان و خیران آموزش برگزار شد.

در جریان این نشست، اعضای شورا بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و آموزشی تأکید کردند. همچنین مقرر شد طرح‌های پیشنهادی در حوزه‌های مدرسه‌سازی، فرهنگی و آموزشی با هماهنگی بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های خیران و نهادهای مردمی دنبال شود.

شناخت نیاز منطقه قبل از ساخت مدرسه

در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان شهریار در سال ۱۴۰۴، فرماندار شهرستان شهریار، با تأکید بر اهمیت تشکیل منظم و هدفمند جلسات این شورا، گفت: حل مسائل و مشکلات آموزش و پرورش باید در اولویت تصمیم‌گیری‌های ما قرار گیرد و نمی‌توان نسبت به این حوزه کلیدی بی‌تفاوت بود.

سجاد برنجی، با اشاره به نقش محوری آموزش در توسعه پایدار، افزود: ضروری است جلسات شورای آموزش و پرورش با برنامه‌ریزی دقیق و با مشارکت فعال اعضا برگزار شود تا خروجی مؤثر و ملموسی برای ارتقاء نظام آموزشی شهرستان داشته باشد.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع مدرسه‌سازی پرداخت و تصریح کرد: هرگونه اقدام در زمینه ساخت مدارس در مناطق مختلف شهرستان باید با نیازسنجی دقیق و در نظر گرفتن پیوست اجتماعی، جمعیتی و زیرساخت‌های آن منطقه همراه باشد تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود و بهره‌وری آموزشی افزایش یابد.

در بخشی دیگر از جلسه، فرماندار شهرستان شهریار با استقبال از پیشنهاد برگزاری نمایشگاه هفته مشاغل با مشارکت ادارات شهرستان، گفت: ایجاد فرصت برای آشنایی دانش‌آموزان با مشاغل مختلف به‌ویژه از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور صاحبان صنایع و کارآفرینان می‌تواند به رشد آگاهی و افزایش انگیزه دانش‌آموزان هنرستان‌ها برای انتخاب مسیر شغلی مناسب کمک شایانی کند.

برنجی با تأکید بر نقش راهنمایی شغلی در سنین دانش‌آموزی، افزود: شناخت واقعی از بازار کار و ارتباط مؤثر با فعالان اقتصادی، دریچه‌ای نو برای ترسیم آینده شغلی جوانان ما خواهد بود.

وی همچنین آمادگی خود را برای گفتگوی دوطرفه و مستقیم با دانش‌آموزان در موضوعات مختلف اعلام کرد و این اقدام را گامی مؤثر در تقویت ارتباط میان مسئولان و نسل جوان دانست.

 ساخت‌ و ساز بدون پیش‌بینی فضاهای آموزشی

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شهریار، در جلسه شورای با انتقاد صریح از روند ساخت مدارس بدون مطالعه کافی و پیوست اجتماعی، اظهار داشت: ساخت فضاهای آموزشی بدون در نظر گرفتن نیازهای واقعی مناطق و تحلیل دقیق جمعیت، اقدامی ناپایدار و ضد توسعه است که می‌تواند خسارات بلندمدتی برای کشور و به‌ویژه مناطق در حال رشد مانند شهریار به دنبال داشته باشد.

محسن نوروزی، با اشاره به گسترش ساخت و سازهای انبوه در برخی نقاط شهرستان گفت: متأسفانه در بسیاری از طرح‌های مسکن، پیش‌بینی لازم برای احداث مدارس و فضاهای آموزشی صورت نگرفته است؛ این نوع تصمیم‌گیری‌ها بدون هماهنگی با نهادهای آموزشی، نه تنها موجب کمبود زیرساخت‌ها می‌شود بلکه فشار مضاعفی به مدارس موجود وارد می‌کند.

وی تأکید کرد: شورای آموزش و پرورش باید به مرجع اصلی تصمیم‌گیری در خصوص نیازسنجی و جانمایی فضاهای آموزشی تبدیل شود و هرگونه اقدام عمرانی در سطح شهرستان می‌بایست با مشورت و مشارکت کارشناسان آموزش و پرورش صورت گیرد.

رئیس شورای آموزش و پرورش شهریار افزود: اگر توسعه فیزیکی مناطق با توسعه زیرساخت‌های آموزشی همراه نباشد، نتیجه‌ای جز نابرابری در دسترسی به آموزش و آسیب‌های اجتماعی نخواهد داشت.

نوروزی در پایان خواستار نگاه جامع، کارشناسی و بین‌بخشی در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با توسعه شهری شد و افزود: شناخت دقیق نیازها، تحلیل جمعیتی و داشتن پیوست اجتماعی برای هر پروژه عمرانی، لازمه توسعه متوازن و پایدار است.

به گزارش تهران نیوز، نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان شهریار در سال ۱۴۰۴ به ریاست سجاد برنجی، فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان شهریار و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا حسینی‌نوری امام‌جمعه شهریار، بخشداران مرکزی و جوقین، علی ملکی شهردار شهریار، محسن نوروزی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان شهریار و جمعی از اعضای حقیقی و حقوقی شورا برگزار شد.

در پایان این جلسه، از زحمات و همکاری‌های علی ملکی، شهردار شهریار در حوزه آموزش و پرورش، به‌ویژه در حمایت از پروژه‌های عمرانی و فرهنگی مرتبط با مدارس، با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!