حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
تدوین سریع‌تر نقشه راه اجتماعی ورامین؛ یک ضرورت
فرماندار ورامین تأکید کرد:

تدوین سریع‌تر نقشه راه اجتماعی ورامین؛ یک ضرورت

فرماندار شهرستان ورامین از عبور جمعیت این شهرستان از مرز 500 هزار نفر خبر داد و گفت: دستگاه‌های مرتبط می‌بایست با برنامه‌ریزی جدی هر چه سریع‌تر نقشه راه اجتماعی ورامین را تدوین کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، حسین عباسی در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده که با حضور مسعود مرسل‌پور قائم‌مقام وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، عبدالرضا چراغعلی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، با اشاره به جمعیت افزایشی ورامین اظهار داشت: آمار رسمی سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرستان را کمتر از امروز نشان می‌دهد، اما با توجه به مهاجرت‌ها و سرریز جمعیتی پایتخت، امروز جمعیت ورامین از مرز ۵۰۰ هزار نفر گذشته است.

وی گفت: این نشست فرصت مغتنمی است تا ضمن بررسی وضعیت اجتماعی ورامین، بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های هدفمند در حوزه زنان، خانواده، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی گام برداریم.

فرماندار ورامین ادامه داد: ورامین با توجه به تنوع فرهنگی، قومیتی و نزدیکی به پایتخت، همواره مورد توجه بوده و انتظار از مسئولان این شهرستان نیز بالاست. با وجود تمام ویژگی‌های مثبت این منطقه، در حوزه آسیب‌های اجتماعی با چالش‌های جدی مواجه هستیم.

عباسی با تأکید بر ضرورت شفافیت در ارائه آمار و اطلاعات خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیت‌های گسترده مذهبی و فرهنگی، از جمله وجود بیش از ۳۰۰۰ فرهنگی، ۲۵۰ مدرسه، و نزدیک به ۲۰۰ مسجد در ورامین بهترین فرصت برای ارتقا وضعیت اجتماعی و نیز جلوگیری از آسیب‌ها در این زمینه است.

وی افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید نگاه علمی، پژوهشی و راهبردی داشته باشیم. تا زمانی که مسئولان نخواهند واقعیت‌های اجتماعی را بپذیرند، برنامه‌ریزی درستی هم صورت نخواهد گرفت.

فرماندار شهرستان ورامین استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم‌نهاد و نقش فعال ائمه جمعه و جماعات را در ارتقاء سلامت اجتماعی مؤثر دانست و گفت: اگر بخواهیم شور و نشاط اجتماعی ایجاد کنیم و امید به زندگی را در جوانان افزایش دهیم، باید هم‌افزایی عملی میان دولت، نهادهای مردمی و جامعه فرهنگی شکل بگیرد.

عباسی در پایان اظهار امیدواری کرد که حضور مسئولان استانی در این جلسه منشأ تحولی در تدوین نقشه‌راه اجتماعی ورامین شود و دستگاه‌ها با هماهنگی بیشتر به سمت کاهش آمار آسیب‌های اجتماعی و تقویت امید در جامعه حرکت کنند.

وی همچنین با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی و نقش مردم در برگزاری این مراسم عظیم، اظهار کرد: مردم ورامین در دوران دفاع مقدس با جان‌فشانی از کیان کشور دفاع کردند و هم‌اکنون نیز باید برای حفظ انسجام و عزت جامعه، همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!