رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری خبر داد:
پرورش ۲۵ درصد دام تهران در ری
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری گفت: با وجود بیش از ۵۵ هزار دام پرواری و ۱۳۰ هزار دام عشایری و روستای سبک، ۲۵ درصد دام موجود در استان تهران در شهرستان ری پرورش مییابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، مهدی اصغری عصر امروز در آئین گرامیداشت روز ملی دامپزشکی که در فرهنگسرای ولاء شهرستان ری برگزار شد، اظهار کرد: چندین کشتارگاه، سردخانه و واحد بستهبندی در ری وجود دارد و بخش زیادی از گوشت و شیر کلانشهر تهران در این شهرستان تأمین میشود، از اینرو نظارت بر عرضه محصولات و فراوردههای خام دامی اهمیت بسیار زیادی دارد.
وی با اشاره به ترخیص بیش از ۹۰ درصد تک ویتامینها، واکسنها و دیگر نیازهای دام و طیور کشور از ری، خاطرنشان کرد: همچنین نظارت بر بیش از ۷۰۰ مرکز عرضه شامل تالارها، رستورانها، مرغفروشیها و قصابی به طور مستمر در حال انجام است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری از ترخیص گوشتهای وارداتی در سردخانه ری پس از انجام نمونهگیریها و اطمینان خاطر از سلامت آنها خبر و ادامه داد: در راستای صحتسنجی سلامت محصولات پروتئینی، سال گذشته بیش از چندصد تُن گوشت قرمز و مرغ معدومسازی شده است.
اصغری با اشاره به صادرات چندین محصول پروتئینی مانند تخممرغ، چرم سالامبور و هزارلا به خارج از کشور، تأکید کرد: شرکتهای پخش دارویی سراسری و استانی در حوزه شهرستان ری در حال فعالیت بوده و کارخانجات تولید دام و خوراک دام، داروخانهها و مراکز درمانی بخشی از نیاز شهرستان، استان تهران و کشور را تأمین میکنند.
وی تصریح کرد: همچنین با هدف جلوگیری از شیوع بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک دام و انسان، واکسن رایگان به ارزش بیس از ۳ میلیارد تومان برای دامهای دامداران روستایی و عشایری تزریق شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری با اشاره به فعالیت مجتمع دامداری دامگستر با بیش از ۲۶۰ واحد دامداری در این شهرستان، اظهار کرد: با وجود بیش از ۵۵ هزار دام پرواری و ۱۳۰ هزار دام عشایری و روستای سبک، ۲۵ درصد دام موجود در استان تهران در شهرستان ری پرورش مییابد.
اصغری در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از مسائل و مشکلات پیش روی حوزه دام و شبکه دامپزشکی اشاره و عنوان کرد: معضلات موجود در مجتمع دامگستر با سابقه فعالیت چند دههای، ساماندهی نشدن دامفروشان قوچهحصار و گلحصار و مشکلات زیست محیطی ناشی از فعالیت آنها از جمله این موارد است.
وی همچنین خواستار ایجاد شعبه اختصاصی رسیدگی به پروندههای مرتبط با سلامت عمومی در حوزه قضایی شهرستان ری شد و گفت: تحقق این مهم رسیدگی به این موضوعات را سرعت بخشیده و از اطاله دادرسی جلوگیری میکند.
انتهای خبر/