![نقش فرهنگ مهدویت در انقلاب اسلامی ایران](https://tehrannews.ir/default-image/default-730x400.png )
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرری مطرح کرد:
نقش فرهنگ مهدویت در انقلاب اسلامی ایران
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرری گفت: دیدگاه امام خمینی (ره) در برپایی این انقلاب، بر اساس انتظار فرج و ایجاد قدرت اسلام بود و بر همین اساس به صدور انقلاب پرداختند.
حجتالاسلام علی کنگرلو در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، مبنا این انقلاب را براساس مفاهیم شیعی بویژه فرهنگ مهدویت قرار داد؛ ایشان در کتاب صحیفه نور، جلد ۱۶، صفحه ۸۸ میفرمایند: «امیدوارم که این انقلاب یک انقلاب جهانی بشود و مقدمه برای ظهور حضرت بقیهالله (عج) باشد.»
وی گفت: این دیدگاه نشاندهنده اعتقاد عمیق ایشان به نقش فعال و پیشگام انقلاب اسلامی در بسط و گسترش آموزههای اسلامی و آمادهسازی زمینه برای ظهور امام زمان (عج) است؛ ایشان بر این باور بودند که انقلاب اسلامی باید قدرت اسلام را به جهان نشان دهد و الگویی برای کشورهای دیگر مسلمان باشد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرری ادامه داد: دیدگاه امام خمینی (ره) در برپایی این انقلاب، بر اساس انتظار فرج و ایجاد قدرت اسلام بود؛ ایشان بر همین اساس به صدور انقلاب پرداختند و اکنون میبینیم که تفکر حضرت امام (ره) در داخل ایران و کشورهای دیگر مسلمان دیده میشود.
کنگرلو یادآور شد: بسیاری از اندیشمندان غربی نیز به این موضوع معتقدند و لازم است که این ارتباط مورد توجه قرار گیرد که هم پیدایش انقلاب و هم تثبیت آن بر اساس فرهنگ مهدویت است.
نیازمندیهای ظهور
وی تاکید داشت: برای رسیدن به ظهور حضرت حجت (عج)، به مؤلفههای متعددی نیاز است که بر اساس بلوغ جوامع شامل پیشرفت در ابعاد علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است؛ احیاء تمدن اسلامی و حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی، زمینهساز ظهور است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرری افزود: هر چه جامعه اسلامی به مراحل بالاتری از تکامل برسد، آمادگی بیشتری برای یاری رساندن به حضرت حجت (عج) پیدا میکند.
اهمیت ظهور حضرت حجت (عج)
کنگرلو خاطرنشان کرد: ظهور حضرت حجت (عج) به عنوان یک رویداد تاریخی و تمدنی، وابسته به بلوغ تمدن اسلامی موجود و آمادگی جامعه مؤمنان است؛ این ظهور نه تنها بسط بینش و احیاء ارزشهای الهی را به همراه دارد، بلکه تأسیس نظام اجتماعی و نهادی جدید و بازگشتناپذیری را نیز در پی خواهد داشت.
انتهای خبر/*