حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
صعود یک استعداد نوظهور به اوج مبارزه
گفتگوی تفصیلی با قهرمان رشته رزمی؛

صعود یک استعداد نوظهور به اوج مبارزه

امیرعلی درویشی از کودکی وارد مسیر مبارزه شد و امروز با قهرمانی‌های متعدد، خود را به‌عنوان یکی از استعدادهای جدی ورزش‌های رزمی مطرح کرده است.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، قهرمانان ورزشی تنها مدال‌آوران مسابقات نیستند؛ آن‌ها الهام‌بخش نسل جوان و نماد تلاش، پشتکار و امید هستند. در جامعه‌ای که نوجوانان به الگوهای واقعی نیاز دارند، توجه به قهرمانان می‌تواند مسیر زندگی بسیاری را تغییر دهد.

گفت‌وگو با یک ورزشکار رزمی جوان نشان داد که پشت هر موفقیت بزرگ، سال‌ها تمرین، انضباط، شکست و برخاستن دوباره وجود دارد، چنین روایت‌هایی یادآور می‌شود که قهرمانی فقط نتیجه توان جسمانی نیست، بلکه محصول تربیت ذهنی و روحی است.

رسانه‌ها با بازتاب این تجربه‌ها می‌توانند شور و انگیزه‌ای تازه در دل جوانان ایجاد کنند و ارزش واقعی تلاش و ورزش را برجسته سازند. توجه به قهرمانان در واقع توجه به آینده نسل فعال، سالم و امیدوار کشور است. به همین منظور با امیر علی درویشی قهرمان ورزش‌های رزمی به گفت‌وگو نشستیم.

 تهران‌نیوز: برای شروع، کمی از خودت برای مخاطبان ما بگو. چطور شد وارد دنیای ورزش‌های رزمی شدید؟

درویشی: در واقع ورود من به ورزش‌های رزمی کاملاً از محیط خانواده و مخصوصاً با تشویق برادرم شروع شد، او از همان دوران کودکی همیشه مرا تشویق می‌کرد که به باشگاه بروم و ورزش کنم، انگیزه‌ اصلی من برای شروع این مسیر، حمایت و دلگرمی‌های او بود. از ۱۲ سالگی به‌طور جدی تمریناتم را شروع کردم و در ۱۵ سالگی وارد دنیای حرفه‌ای و رینگی شدم، آن هم در سن و سالی که خیلی‌ها تازه به فکر انتخاب رشته می‌افتادند؛ اما من مصمم بودم که مسیرم را پیدا کنم.

تهران نیوز: شروع ورزش از سن پایین چه تأثیری روی پیشرفتت داشت؟

درویشی: تأثیر فوق‌العاده‌ای داشت. هر چه زودتر شروع کنید به ورزش کردن، بدن، ذهن و تکنیک‌ها فرصت بیشتری برای رشد پیدا می‌کنند. من ورزش را با نینجارنجر شروع کردم و بعدها فهمیدم که علاقه و استعداد اصلی من در مبارزه و کیک‌بوکسینگ است، همین باعث شد مسیرم دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تر شود. واقعیت این است که ورزش‌های رزمی فقط یک فعالیت فیزیکی نیستند؛ بلکه روی شخصیت، کنترل احساسات، اعتمادبه‌نفس و توانایی مدیریت سختی‌ها هم اثر می‌گذارند.

تهران نیوز: در رزومه‌تان عناوین بسیار زیادی ثبت شده است، کمی از افتخاراتتان بگویید؟

درویشی: با افتخار باید بگویم که طی این سال‌ها تلاش‌هایم بی‌نتیجه نمانده، من قهرمان چندین دوره مسابقات کشوری کیک‌بوکسینگ هستم، مقام اول مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ و همین‌طور اول مسابقات اینتگرال کیک‌بوکسینگ را کسب کردم.

در رشته نینجارنجر هم سه دوره مقام اول کشور را گرفتم و چندین دوره قهرمان اسپرت مدرن کیک‌بوکسینگ شدم.

همچنین بیش از ۲۵ مقام در مسابقات استانی و عنوان‌های بهترین‌ ورزشکار استان را دارم.
در کنار این‌ها، مدرک مربیگری کودکان، دان یک کیک‌بوکسینگ (IMAO) و دان یک نینجارنجر را هم دریافت کرده‌ام، استاد من نیز جناب سعید درویشی هستند که همیشه بهترین راهنمایی‌ها را برایم داشته‌اند.

تهران نیوز: با توجه به سن کم، این حجم از افتخارات واقعاً چشمگیر است. تمریناتتان چگونه است؟ چه اصولی را بیشتر رعایت می‌کنید؟

درویشی: من معتقدم یک کیک‌بوکسر حرفه‌ای را باید از سرعت ضرباتش شناخت. در رشته ما سرعت حرف اول را می‌زند؛ اما این به معنای بی‌توجهی به قدرت، تکنیک و آمادگی ذهنی نیست.
من در تمریناتم تمرکز زیادی روی چهار فاکتور دارم:
۱. قدرت
۲. سرعت
۳. تکنیک
۴. ذهن آماده و متمرکز

به نظرم ترکیب همین چهار عامل است که یک مبارز واقعی می‌سازد. بدن باید آماده باشد، ذهن باید آرام باشد و تکنیک باید بی‌نقص اجرا شود. من روزانه ساعت‌ها روی این موضوعات کار می‌کنم؛ هم در باشگاه و هم در خانه.

تهران نیوز: درباره سختی‌های این ورزش بگویید. خیلی‌ها فکر می‌کنند رشته‌های رزمی بیشتر آسیب دارند تا سلامتی.

درویشی: بله، ضربه خوردن یا کبودی جزء طبیعت ورزش‌های رزمی است. هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید در کیک‌بوکسینگ ضربه نمی‌خورد. اما به نظر من این ضربه‌ها نه‌تنها مانع نیستند، بلکه بخشی از مسیر رشد ما محسوب می‌شوند.

این ورزش از نظر روحی بسیار دلنشین است. وقتی وارد فضای تمرین و مبارزه می‌شوید، یاد می‌گیرید خونسرد باشید، حتی در سخت‌ترین شرایط. یکی از مهم‌ترین اثرات این رشته، افزایش اعتمادبه‌نفس است. شما یاد می‌گیرید که همیشه آرام بمانید و با چالش‌ها منطقی برخورد کنید. همین ویژگی‌هاست که ورزش‌های رزمی را جذاب می‌کند.

تهران نیوز: بهترین تجربه‌تان در مسابقات کدام بود؟

درویشی: بهترین تجربه من در مسابقات کشوری بود؛ جایی که توانستم مدال طلای آن رویداد بزرگ را به دست بیاورم. چیزی که آن لحظه را برای من خاص‌تر کرد، این بود که من قبل از مسابقه به برادرم قول داده بودم که قهرمان می‌شوم.

 وقتی روی سکوی اول ایستادم، حس کردم توانستم به قولم عمل کنم. آن مدال برای من فقط یک موفقیت ورزشی نبود؛ یک خاطره احساسی و انگیزشی بود.

تهران نیوز: برنامه‌ها و اهداف آینده‌تان چیست؟

درویشی: هدف من بازی در سازمان‌های معتبر جهانی در رشته‌های رزمی است. سازمان‌هایی مانند آن‌هایی که ورزشکاران مطرح دنیا در آن حضور دارند.

 برای رسیدن به این هدف برنامه‌ریزی کرده‌ام، روزی چند ساعت تمرین می‌کنم و می‌دانم که مسیر آسان نیست. اما همان‌طور که گفتم، حمایت خانواده و تلاش مستمر باعث می‌شود هر روز بیشتر به هدفم نزدیک شوم. من تازه ۱۸ سال دارم، ۱۸۰ قد و وزن ۷۰ کیلو، و باور دارم آینده بزرگی در انتظارم است.

تهران نیوز: در پایان، اگر بخواهید پیامی به نوجوانانی بدهید که تازه می‌خواهند وارد ورزش‌های رزمی شوند، چه می‌گویید؟

درویشی: می‌گویم اگر علاقه دارید، همین امروز شروع کنید. نترسید. هیچ‌کس از ابتدا کامل نبوده. تلاش کنید، صبور باشید و گول سختی‌های مسیر را نخورید.

ورزش‌های رزمی فقط به شما قدرت بدنی نمی‌دهد؛ به شما یاد می‌دهد چطور شخصیت قوی‌تری داشته باشید، چطور در برابر مشکلات آرام، مطمئن و مقاوم بمانید. مهم‌تر از همه اینکه باعث افزایش اعتمادبه‌نفس می‌شود و نگاه شما به زندگی را تغییر می‌دهد.
انتهای خبر/*

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!