حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
سران رژیم پهلوی؛ خیانتکارانی همه‌جانبه
«تهران نیوز» گزارش می‌دهد؛

سران رژیم پهلوی؛ خیانتکارانی همه‌جانبه

رژیم جنایتکار پهلوی از شروع حکومت ننگین خود در کشور خیانت‌های بزرگی در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و... مرتکب شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، به قدرت رسیدن رضا پالان ملقب به رضا پهلوی در کشور با نیرنگ‌ها و جنایات عظیمی همراه بود به‌گونه‌ای که در مسیر رسیدن به سلطنت از هیچ کشتار و خیانتی دریغ نکرده و هر کسی را که مانع پیشرفت و ترقی خود می‌دید از سر راه خود برمی‌داشت.

 پهلوی‌ها بدون هیچ عقبه تاریخی با انجام خیانت‌های متعدد باعث سقوط سلسله قاجار شده و تخت پادشاهی را از احمدشاه قاجار گرفتند، این‌گونه تاریخ ایران با وحشی‌ترین شاه زمان خود که با دسیسه و توطئه غربی‌ها وارد عرصه شده بود، آشنا شد. اهمیت آشنایی با خیانت‌های متعدد رژیم پهلوی به کشور ایران و مردمش باعث شد تا به سراغ افرادی برویم که از این جنایت‌ها و خیانت‌ها آگاهی دارند و باعث شناساندن چهره واقعی این رژیم منحوس به ظاهر متمدن به دیگران می‌شوند.

خیانت‌های رژیم پهلوی بی‌شمار است 

 حجت‌الاسلام والمسلمین سید سجاد موسوی در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: خیانت‌های رژیم پهلوی در کشور ایران بی‌شمار بوده و شامل حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و... می‌شود، از جمله مهم‌ترین خیانت‌های این رژیم وابستگی شدید به غرب، خصوصاً آمریکا بود. قرارداد‌های نظامی و حضور مستشاران آمریکایی در ایران، قرارد‌های نفتی و وابستگی اقتصادی به غرب، فروش منابع طبیعی به نفع مناطق خارجی، خیانت‌های فرهنگی که از مهم‌ترین آن‌ها کشف حجاب و تلاش برای تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی، کم توجهی به میراث فرهنگی ایران، عدم استقلال سیاسی و تصمیم‌گیری در مسائل مهم کشور از خیانت‌ها متعدد پهلوی است.

 وی با اشاره به تضعیف غرور ملی ایرانیان بیان کرد: رژیم پهلوی در هیچ یک از عرصه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و... هیچ اختیاری از خود نداشت و در همه این زمینه‌ها وابسته به بیگانگان بود، همین موضوع غرور ملی ملت ایران را تحت‌الشعاع قرار داد، به دلیل وجود همین خیانت‌ها و خباثت‌ها بود که انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت و مردم در سال ۵۷ با حضور در صحنه به دنبال حفظ استقلال و آزادی سیاسی خود بودند. از مهم‌ترین شعار‌هایی که مردم ما در آن زمان فریاد می‌زدند شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود، یعنی هم تقاضای حفظ غرور ملی را داشتند وهم به‌دنبال اجرای احکام الهی در ایران بودند.

امام جمعه شهرستان بهارستان با تأکید بر لطمه‌های رژیم پهلوی در حوزه بهداشت و درمان به مردم ایران، افزود: مهم‌ترین آسیبی که در بحث بهداشت و درمان در حوزه زیرساخت‌ها به کشور وارد شد این بود که به‌دلیل وجود وابستگی شاه و کشور به بیگانگان در عرصه‌های مختلف، در بحث زیرساخت‌های درمانی با کمبود‌های بسیاری مواجه بودیم، به همین منظور‌ امید به زندگی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی اصلاً قابل مقایسه نیست. با تلاش‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه بهداشت و درمان صورت گرفت، بیش از ۲۰ سال‌امید به زندگی در جامعه ایرانی افزایش پیدا کرد، چرا که زیرساخت‌ها و به‌طور خاص تأمین زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی و توجه به تغذیه و بهداشت مردم افزایش پیدا کرد، زیرا در زمان رژیم پهلوی این موضوعات مورد غفلت قرار گرفته بود. 

موسوی با بیان این که شرایط تحصیل در زمان رژیم پهلوی نا‌به‌سامان بود، تصریح کرد: متأسفانه بر اساس آمار رسمی ارائه شده، در زمان پهلوی، کشور ایران با شرایط تحصیلی نامطلوبی مواجه بود، نرخ باسوادی جامعه ایران در سال ۵۷، ۴۷/۵ درصد و در سال۱۴۰۰، ۹۰/۵ درصد، نرخ باسوادی زنان در زمان پهلوی ۳۵ درصد و بعد از انقلاب ۸۵ درصد، تعداد دانشجویان تا سال ۵۷، ۱۷۰ هزار نفر و تا سال ۱۴۰۱، ۳ میلیون و ۳۴۲ هزار نفر، تعداد مراکز علمی دانشگاهی قبل از انقلاب ۲۲۳ مرکز و بعد از انقلاب ۲ هزار و ۵۴۰ مرکز بوده‌ است.

وی در ادامه افزود: نرخ رشد علمی ایران در جهان ۱۱ برابر میانگین جهانی شده، زیرا بعد از انقلاب اسلامی تحول عظیمی در بحث علم‌آموزی شکل گرفت، افراد باسوادی که در آن دوران وجود داشتند، عموماً از افراد خاص و شهرنشین بودند اما به لطف خداوند متعال و امروز به برکت جمهوری اسلامی در همه نقاط ایران اسلامی زمینه برای علم‌آموزی وجود دارد، مراکز علمی در شهر‌های مختلف افزایش پیدا کرده و افراد می‌توانند، به راحتی به تحصیل علم بپردازند.

 امام جمعه شهرستان بهارستان با اشاره به قرارداد ننگین کاپیتولاسیون تصریح کرد: یکی از ننگین‌ترین قرارداد‌هایی که وابستگی شاه به بیگانگان را نشان می‌داد، قرارداد کاپیتولاسیون بود که تحقیری بزرگ برای ملت ایران به‌شمار‌ می‌رفت. علما، مردم و کسانی که از مسائل سیاسی آگاه بودند زیر بار این قرارداد نرفتند، لذا حضرت امام (ره)، بر علیه کاپیتولاسیون بیانیه داد، و در سخنرانی‌هایش مردم را به‌ایستادگی در برابر این قرارداد ننگین دعوت کرد، زیرا تصویب این قرارداد تحقیر بسیار بزرگی برای ملت ایران بود و عزت ما زیر سؤال می‌رفت.

از قلعه حسن خان تا شهرستان قدس

 حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم‌ امیری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در زمان رژیم پهلوی مردم این شهرستان که در آن زمان به قلعه حسن خان معروف بود، از حداقل امکانات برخوردار نبودند، یعنی عموم مردم وضعیت مناسبی از نظر اقتصادی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و... نداشتند. تنها یک پزشک عمومی پاکستانی در این منطقه حضور داشت و گاهی اوقات مردم برای درمان به درمانگاهی که در جاده قدیم کرج بود هم مراجعه می‌کردند.

وی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت عبور و مرور و وضعیت اقتصادی در شهرستان قدس که در زمان پهلوی یک روستا بود و به برکت انقلاب اسلامی تبدیل به شهرستان شد، بیان کرد: وضعیت خیابان‌ها و جاده‌ها در زمان پهلوی بسیار نامناسب بود و وسایل نقلیه‌ای به آن معنا وجود نداشت، در کوچه‌های این منطقه که ۲۰ الی ۳۰ خانوار سکونت داشتند فقط یک خانواده قادر به تهیه تلوزیون آن هم تلوزیون ۱۲ اینچی بود، حتی خبری از امکانات رفاهی در این شهرستان وجود نداشت.

 امام جماعت مسجد جامع حضرت صاحب‌الزمان (عج) کاووسیه شهرستان قدس در ادامه افزود: اگر نگاهی به شهرستان قدس امروز کنیم، متوجه می‌شویم که اصلاً قابل مقایسه با زمان پهلوی نیست، و حداقل‌ها در آن زمان برای مردم فراهم نبود، این در حالی بود که درآمد این رژیم از فروش نفت طی سال‌های ۵۴ تا ۵۷ وضعیت بسیار مطلوبی داشته و حدود ۴/۵ میلیون بشکه نفت به خارج از کشور صادر می‌شد، اما متأسفانه مردم شهرستان قدس یا قلعه حسن خان سابق وضعیت بسیار نامطلوبی داشتند.

 امیری با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در این شهرستان یادآور شد: شهرستان قدس با این که منطقه کوچکی در حاشیه تهران بود اما از حداقل امکانات برخوردار نبود، اما به لطف انقلاب اسلامی این شهرستان از نظر رفاهی، آموزشی، بهداشتی و... پیشرفت‌های بسیار زیادی داشت که بیمارستان شهید سلیمانی، بیمارستان ۱۲ بهمن، حضور پزشکان متخصص و متعدد ایرانی در این شهرستان، تأسیس مدارس مختلف و تحصیل نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو در این منطقه نمونه‌ای از پیشرفت‌ها به برکت انقلاب اسلامی ایران است.

ممنوعیت مداحی برای اهل‌بیت (ع) در دوران پهلوی

یکی از مغازه‌داران شهرقدس که از قدیمی‌های شهر است در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: زمان قدیم هیچ چیزی در این شهر نبود و ما در روستایی بدون امکانات زندگی می‌کردیم، اما حالا به برکت انقلاب و آن روستا در یک مرحله به شهر و در مرحله بعد به شهرستان تبدیل شد، همین تبدیل وضعیت از روستا به شهر، امکانات متعددی را برای ما به ارمغان آورد که حتی داشتن بخش کوچکی از آن برای ما آرزوی بزرگی بود.

وی در ادامه افزود: ظلم پهلوی‌ها در این آب و خاک روزافزون بود، مهم‌ترین ظلمشان کشف حجابی بود که در سراسر ایران مخصوصاً تهران به راه انداختند، چادر از سر بانوان این کشور برداشته و حیا و عفت او را جریحه‌دار کردند، بانوان وطن برای حفظ حجاب خود سال‌ها خانه‌نشین شده و رنگ کوچه و خیابان را تا سال‌ها به خود ندیدند.

این پدربزرگ مهربان که مداح هم هست با یادآوری خاطرات دردناک خود از زمان پهلوی و اشاره به ممنوع بودن عزاداری حضرت سیدالشهداء (ع) در آن زمان خاطرنشان کرد: رضاخان ابتدا با حیله و نیرنگ خود را مذهبی و دلباخته اهل بیت (ع) خواند، حتی در صف عزاداری‌ها سینه‌زنی می‌کرد اما پس از به حکومت رسیدنش عزاداری برای امام حسین (ع) را در تهران و سایر شهر‌ها ممنوع کرد به طوری که با تک تک افراد که مدح و نوحه برای حضرت می‌خواندند برخورد می‌کرد، اما حالا به برکت انقلاب و رهبران ارزشمند و گرانقدر آن، جمهوری اسلامی ایران مکان امنی است که در آن دم زدن برای اهل‌بیت (ع) لذت بخش‌ترین کار دنیا است.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.