حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
وقایع سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی
رهبر انقلاب:

وقایع سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی

رهبر انقلاب گفتند: نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاده، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای سوریه

نباید تردید کرد که عامل اصلی آنچه در سوریه اتفاق افتاد، در اتاق فرمان آمریکا و اسرائیل طراحی شده است. برای این قرائنی داریم. یک دولت همسایه سوریه هم در آن نقش دارد ولی نقشه‌کش اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاده، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است. بله یک دولت همسایه‌ی سوریه نقش آشکاری را در این زمینه ایفا می‌کند -ایفا کرده و الان هم ایفا می‌کند - این را همه می‌بینند، ولی عامل اصلی، توطئه‌گر و نقشه‌کش اصلی و اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است. قرائنی داریم، این قرائن برای انسان جای تردید باقی نمی‌گذارد.

گستره مقاومت منطقه را فرا خواهد گرفت

مقاومت این است، جبهه مقاومت این است: هرچه فشار بیاورید محکم‌تر می‌شود، هرچه جنایت کنید، پرانگیزه‌تر می‌شود. هرچه با آنها بجنگید، گسترده‌تر می‌شود و من به شما عرض می‌کنم به حول قوه‌ی الهی گستره‌ی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت. 

آن تحلیلگرِ نادانِ بی‌خبر از معنای مقاومت خیال می‌کند که مقاومت که ضعیف شد، ایران اسلامی هم ضعیف خواهد شد و من عرض می‌کنم به حول و قوه‌ی الهی، به اذن الله تعالی، ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد.

مناطق تصرف شده سوریه آزاد خواهد شد

البته این مهاجمینی که گفتم هرکدام یک غرضی دارند. اهدافشان با هم متفاوت است، بعضی‌ها از شمال سوریه یا جنوب سوریه دنبال تصرف سرزمین‌اند، آمریکا به دنبال این است که جاپای خودش را در منطقه محکم کند، اهدافشان اینها است و زمان نشان خواهد داد که ان‌شاءالله هیچ کدام به این هدف‌ها نخواهند رسید.

مناطق تصرف‌شده‌ سوریه به وسیله‌ جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد؛ شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد. جاپای آمریکا هم قرص نخواهد شد، به توفیق الهی، به حول و قوه‌ الهی، آمریکا هم به‌ وسیله‌ جبهه‌ مقاومت از منطقه اخراج خواهد.

دلیل حضور ایران در سوریه در زمان داعش

در قضیه‌ فتنه‌ داعش، داعش یعنی بمب ناامنی. داعش به معنای این بود که عراق، سوریه و منطقه را ناامن کند، بعد به نقطه‌ اصلی و هدف نهایی یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند. هدف اصلی و نهایی این بود، این معنای داعش است.

ما حضور پیدا کردیم، نیروهای ما هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علت؛ یک علت حفظ حرمت اعتاب مقدسه بود. چون آن دور از معنویت‌ها و دور از دین و ایمان‌ها با اعتاب مقدسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند، در سامرا مشاهده کردید به کمک آمریکایی‌ها گنبد مطهر سامرا را از بین بردند، تخریب کردند بعدها این کار را می‌خواستند در نجف، کربلا، کاظمین و دمشق بکنند، هدف داعش این بود.

خب معلوم است جوان مؤمن غیور محب اهل‌بیت به هیچ وجه زیربار چنین چیزی نمیرود، اجازه نمیدهد این یک علت. یک علت دیگر مسئله‌ی امنیت بود. مسئولین خیلی زود، به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در اینجاها گرفته نشود سرایت می‌کند، می‌آید اینجا سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنه‌ داعش هم یک چیز معمولی نبود.

امیرالمؤمنین فرمود: «ملتی که در خانه‌ خودش درگیر با دشمن بشود ذلیل می‌شود،‌ نگذارید به خانه‌ شما برسد.» لذا نیروهای ما رفتند، سرداران برجسته‌ی ما رفتند، شهید عزیز ما سلیمانی و یارانش و همکارانش رفتند، جوان‌ها را هم در عراق، هم در سوریه. اول در عراق، بعد در سوریه سازماندهی کردند، مسلح کردند، جوان‌های خود آنها را، ایستادند در مقابل داعش، کمر داعش را شکستند توانستند غلبه پیدا کنند.

نوع حضور ما درحضور نظامی در سوریه در عراق هم همین‌جور به معنای این نبود که ما لشکرهایمان را برداریم ببریم آنجا به جای ارتش آن کشور.

کاری که نیروهای ما می‌توانستند انجام بدهند و انجام دادند کار مستشاری بود، مستشاری یعنی چه؟ یعنی تشکیل قرارگاه‌های مهم مرکزی و اصلی، تعیین راهبردها و تعیین تاکتیک‌ها و در مواقع ضروری ورود در میدان جنگ، اما از همه مهمتر بسیج جوانان خود آن منطقه البته جوان‌های ما هم، بسیجی‌های ما هم بی‌تاب، مشتاق، با اصرار، خیلی‌هایشان رفتند.

عوامل استکبار بعد از این حوادث سوریه خوشحالند، به خیال اینکه با سقوط دولت سوریه که طرفدار مقاومت بود جبهه‌ مقاومت دیگر ضعیف شده. اینها سخت در اشتباهند؛ آن کسانی که خیال می‌کنند با این چیزها جبهه‌ مقاومت ضعیف شده است، درک درستی از مقاومت و جبهه‌ی مقاومت ندارند. نمی‌دانند جبهه‌ مقاومت اصلاً یعنی چه. جبهه‌ مقاومت یک سخت‌افزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. مقاومت یک ایمان است، یک تفکر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است، مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است. چیزی که ایمان یک عده مردم است با فشار آوردن نه فقط ضعیف نمی‌شود بلکه قوی‌تر می‌شود. انگیزه‌ افراد جبهه‌ مقاومت و عناصر جبهه‌ مقاومت با دیدن خباثت‌ها قوی‌تر میشود و دامنه‌ جبهه‌ مقاومت گسترده‌تر می‌شود.

مقاومت اینجوری است؛ وقتی جنایات سبُعانه‌ی دشمن را می‌بینند آن کسانی که تردید داشتند که باید مقاومت کرد یا نه، از تردید بیرون می‌آیند می‌فهمند که جز با سینه سپر کردن در مقابل ستمگر و ظالم و زورگو نمیشود انسان راه خودش را ادامه بدهد، باید بایستد، باید مقاومت کند مقاومت یعنی این.

شما حزب‌اللّه لبنان را نگاه کنید ببینید، مصیبتی که بر حزب‌اللّه وارد شد شوخی بود؟ کسی مثل سید حسن نصراللّه را حزب‌اللّه از دست داد این چیز کمی بود؟ حملات حزب‌اللّه، قدرت حزب‌اللّه، مشت محکم حزب‌اللّه بعد از این بیشتر از قبل شد. این را دشمن هم فهمید و قبول کرد. آنها خیال کردند حالا که ضربه زدند میتوانند وارد سرزمین لبنان بشوند، حزب‌اللّه را عقب بزنند تا فلان جا، مثلاً تا نهر لیتانی جلو بیایند، نتوانستند بیایند، حزب‌اللّه ایستاد با کمال قدرت کاری کرد که خود آنها آمدند گفتند آتش‌بس.

مقاومت این است. غزه را ببینید. الان یک سال و چند ماه است که غزه را دارند بمباران می‌کنند. افراد برجسته‌ غزه، آدمی مثل یحیی سنوار را کشتند شهید کردند این ضربه‌ها را وارد کردند در عین حال مردم ایستادند؛ آنها به این خیال بودند که مردم را زیر فشار قرار بدهند تا مردم خودشان علیه حماس بایستند و قیام کنند. عکس شد مردم بیشتر طرفدار حماس شدند.

سؤالی اینجا مطرح می‌شود. آیا با این توصیفی که ما از مسائل سوریه کردیم، در این چند سال در سوریه حضور داشتیم یا نه؟ خب همه می‌دانند که بله. شهدای حرم، شهدای دفاع از حرم نشان‌دهنده‌ این است که ما حضور داشتیم. ما به دولت سوریه کمک کردیم، لکن قبل از اینکه ما به دولت سوریه کمک کنیم، در یک مقطع حساسی دولت سوریه یک کمک حیاتی به ما کرد. این را اغلب اطلاع ندارند. 

در بحبوحه‌ دفاع مقدس آن وقتی که همه برای صدام کار و علیه ما کار می‌کردند، دولت سوریه آمد یک حرکت تعیین کننده‌ بزرگی به نفع ما  و علیه صدام انجام داد و آن این بود که لوله‌ نفتی را که نفت آنجا را می‌برد به مدیترانه و به اروپا و پولش درکیسه‌ی صدام برمی‌گشت، این لوله را قطع کرد. غوغایی شد در دنیا. نگذاشت نفتی که برای صدام است، این جریان پیدا کند. 

خود دولت سوریه هم از این عبور این مسیر به اصطلاح از این ترانزیت نفت سود می‌برد، پول می‌گرفت. از آن پول هم صرفنظر کرد. البته عوضش را گرفت از ما. یعنی جمهوری اسلامی این خدمت را بی‌عوض نگذاشت. آنها اول کمک کردند. 

در سوریه شهید سلیمانی یک گروه چند هزار نفری را از جوان‌های خود آنها آموزش داد، مسلح کرد، سازماندهی کرد، آماده‌شان کرد ایستادند. البته خب بعدها متأسفانه بعضی از خود مسئولان نظامی آن کشور ایراد درست کردند، مشکل درست کردند، چیزی که به نفع خودشان بود از آن صرف‌نظر کردند متأسفانه. و بعد از آن که فتنه‌ داعش خاموش شد بخشی از نیروها برگشتند، بخشی ماندند در آنجا. 

در همین قضایا هم بودند و حضور داشتند منتها همان‌طور که عرض کردم جنگ اصلی را ارتش آن کشور باید بکند. در کنار ارتش آن کشور است که نیروی بسیجی که از جای دیگر آمده می‌تواند بجنگد. اگر ارتش آن کشور ضعف نشان داد از این بسیجی کاری برنمی‌آید و این اتفاق متأسفانه افتاد.

 وقتی روح ایستادگی و مقاومت کم بشود می‌شود این. این مصیبت‌هایی که امروز بر سر سوریه دارد می‌آید که خدا می‌داند تا کی ادامه پیدا کند، تا کی جوان‌های سوریه ان‌شاءاللّه بیایند در میدان و جلویش را بگیرند این بر اثر همان ضعف‌هایی است که آنجا نشان داده شد. 

درخواست نیروهای مسلح برای کمک به لبنان و سوریه

مسئولان بالای نیروهای مسلح، سازمان‌های مسلح به من نامه می‌نویسند که ما در قضیه‌ لبنان، در قضیه‌ حزب‌اللّه که ما تاب تحمل نداریم اجازه بدهید ما برویم.

این را مقایسه کنید با آن ارتشی که تاب تحمل ندارد و می‌گریزد. دوران رژیم طاغوت متأسفانه ارتش ما همین‌جور بود؛ آنها هم در مقابل حمله‌ دشمنان، خارجی‌ها در جنگ‌های مختلف از جمله در جنگ [جهانی] دوم ایستادگی نکردند، نایستادند. دشمن آمد تا خود تهران را گرفت آن روز. ایستادگی نکردند، ایستادگی نکردند. وقتی ایستادگی نمی‌کنند نتیجه این می‌شود. بایستی مقاومت کرد.

ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم اینجا به من آمدند گفتند که همه‌ امکاناتی که برای سوری‌ها امروز لازم است ما آماده کرده‌ایم، آماده‌ایم که برویم. آسمان‌ها بسته بود، زمین بسته بود، رژیم صهیونیستی و آمریکا هم آسمان سوریه را بستند هم راه‌های زمینی را بستند، امکان نداشت. اینجوری است قضایا. انگیزه‌ها اگر چنانچه در داخل آن کشور به حال خود باقی می‌ماند و می‌توانستند در مقابل دشمن حرفی داشته باشند دشمن آسمانشان را هم نمی‌توانست ببندد، راه زمینی را هم نمی‌توانست ببندد. می‌شد بهشان کمک کرد.

قطعا جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست

همه بدانند مسئله این‌جور نخواهند ماند؛ اینی که حالا یک گروهی بیایند در دمشق و جای دیگر شادی کنند، برقصند، به خانه‌های مردم تعرض کنند، رژیم صهیونی هم بیاید بمباران کند، تانک بیاورد، توپ بیاورد، موضوع این‌جوری نمی‌ماند؛ قطعاً جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست، ایستادگی خواهند کرد، فداکاری خواهند کرد، تلفات هم خواهند داد، اما بر این وضع فائق خواهند آمد. 

همچنانی که جوانان غیور عراق این کار را کردند. جوانان غیور عراق با کمک و هدایت و فرماندهی و سازماندهی شهید عزیز ما توانستند دشمن را از کوچه و خیابان و خانه‌های خودشان بیرون کنند و الّا آمریکایی‌ها در عراق هم همین کارها را می‌کردند. جبهه‌ مقاومت نه از پیروزی‌ها مغرور باید بشود، نه از شکست‌ها مأیوس باید بشود. پیروزی و شکست هست، زندگی شخصی انسان‌ها هم همین جور است. در آن موفقیت هست، ناکامی هست. زندگی گروه‌ها همین جور است، در آن موفقیت هست، ناکامی هست.

جمهوری اسلامی در هیچ مشکلی دچار انفعال نشد

یک جریانی یک روز بر سر کار است، یک روز منعزل از کار است، دولت‌ها همین جور کشورها همین جور. فراز و نشیب در زندگی‌ هست، از فراز و نشیب نمی‌شود انسان پرهیز بکند، آنچه لازم است این است که وقتی بر فراز قرار می‌گیریم مغرور نشویم. چون غرور جهل می‌آورد. خود مغرور شدن انسان را غافل می‌کند وقتی که به فرود رسیدیم یک جایی ناکام ماندیم بایست افسرده و مأیوس و دلشکسته نشویم.
جمهوری اسلامی در این چهل و چند سال با حوادث بزرگ و سختی مواجه شده. حوادث بزرگ. جوان‌ها آن روز را ندیدند، در همین تهران در خانه نشسته بودند مردم تهران جنگنده‌ی میگ ۲۵ ساخت شوروی متعلق به صدام می‌آمد بالای سر ما اینجا حرکت می‌کرد؛ اگر نجابت می‌کرد بمباران نمی‌کرد، اما می‌ترساند و ما هم هیچ کار نمی‌توانستیم بکنیم. نه پدافندش را داشتیم نه امکاناتش را داشتیم با این‌ها مواجه شدیم ما.

جمهوری اسلامی با این حوادث گوناگون، حوادث تلخ مواجه شده اما در این حوادث یک لحظه جمهوری اسلامی دچار انفعال نشده. انفعال از مؤمن نباید سر بزند. انفعال گاهی از خود حادثه خطرش بیشتر است. انفعال یعنی اینکه انسان نگاه کند به این احساس برسد که هیچ کاری نمی‌تواند بکند، پس تسلیم بشود. این انفعال است. پس در پیشرفت‌ها و موفقیت‌ها غرور سم است. در ناکامی‌ها، مشکلات، انفعال زهر است.

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از